Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Getter @ 2007 03 08, 00:06)
Aš čia aš čia...myliu ir mylėsiu savo Yarisiuką  thumbup.gif  wub.gif  lotuliukas.gif

Getter, ar ne tu vairuoji samanines spalvos yarisiuka?

O as va pasigirsiu per sesis vairavimo menesiukus nuvaziavau jau virs 9000 kilometru nuvaziavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 03 08, 17:11)
Getter, ar ne tu vairuoji samanines spalvos yarisiuka?

O as va pasigirsiu per sesis vairavimo menesiukus nuvaziavau jau virs 9000 kilometru nuvaziavau smile.gif

Maniškė geltona (auksinė) kaip saulytė flirt.gif
Nu šaunuolė mirksiukas.gif Aš per metus pravazinėjau 3 000 mylių...nžn kiek tai kilometrais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 03 08, 21:55)
Maniškė geltona (auksinė) kaip saulytė  flirt.gif 
Nu šaunuolė  mirksiukas.gif  Aš per metus pravazinėjau 3 000 mylių...nžn kiek tai kilometrais  blush2.gif

Yep, tokia idomi spalvyte lyg ir samanine-auksine smile.gif Maciau tave ir masiniuka prie Cornelscourt Dunnes stores mazdaug pries keleta savaiciu smile.gif Tik kad nebuvau tikra ar tu tai pabijojau pasisveikinti. Maniske Yaris tai tokia rozine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 03 08, 22:55)
Maniškė geltona (auksinė) kaip saulytė  flirt.gif 
Nu šaunuolė  mirksiukas.gif  Aš per metus pravazinėjau 3 000 mylių...nžn kiek tai kilometrais  blush2.gif

Grubiai skaičiuojant mylia- 1.6km. Taigi, 3000 myliu gaunasi apie 4800km.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 03 09, 22:14)
Yep, tokia idomi spalvyte lyg ir samanine-auksine smile.gif Maciau tave ir masiniuka prie Cornelscourt Dunnes stores mazdaug pries keleta savaiciu smile.gif Tik kad nebuvau tikra ar tu tai pabijojau pasisveikinti. Maniske Yaris tai tokia rozine smile.gif

Kur čia taip???
Aš planavau persidažyti į pastelinę rožinę ale brangu nerealiai...tai pasitenkinu tik rūžavu vairo "gaubtuvu" lotuliukas.gif
Reikėjo prieit nuuu ax.gif 4u.gif

QUOTE(Taktas @ 2007 03 09, 22:32)
Grubiai skaičiuojant mylia- 1.6km. Taigi, 3000 myliu gaunasi apie 4800km.

Aaaa ačiū 4u.gif Tai metams čia sakau nėra daug ane? unsure.gif
Atsakyti
Jei nieko pries, tai ir as prisijungsiu prie jusu burio. Vairuoju Toyota Avensi... Geda pripazint, bet nemylejau as jos pradzioje blush2.gif man jos isvaizda nepatiko, o kas po kapotu nelabai idomu buvo biggrin.gif O dabar jau ji man nieko, bet turbut ji manes nebemyli biggrin.gif tai avarija, tai kazkas subraize sona...
O va kad stipri, tai tikrai: avarijos metu BMW prieki susimale, o man net detaliu nereikejo keist, tik patempt bagazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 03 10, 01:18)
Kur čia taip???
Aš planavau persidažyti į pastelinę rožinę ale brangu nerealiai...tai pasitenkinu tik rūžavu vairo "gaubtuvu"  lotuliukas.gif 
Reikėjo prieit nuuu  ax.gif  4u.gif 

Pietiniam Dubline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 03 10, 10:41)
Pietiniam Dubline smile.gif

Clondalkine? Nes kitur man rods dunnes'e nesu buvus g.gif

Sorry jau Off topic'as gaunasi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 03 10, 23:31)
Clondalkine? Nes kitur man rods dunnes'e nesu buvus  g.gif 

Sorry jau Off topic'as gaunasi  cool.gif

Aha, is tiesu truputeli nuo temos nukrypom blush2.gif
Gal tuomet ir ne tave maciau, bet net vaikiukas salia toks panasus i tavo suneli buvo smile.gif
Beje kas gal zinot kiek Toyota originalus kalpokai Lietuvoje kainuoja? Reiketu 13 coliu (reiketu prie progos ir ratus is tiesu pasikeisti).
Atsakyti
Mamytes, kurios turit Yarisiukus su 1 kub.cm varikliu, ar ne per mazas variklis...gal vis gi reiketu pirkti didesnio 1,3 ar 1,4 dyzelio varikliu. Koki greiti didziausia isspaudzia uzmiestyje si masinyte, turinti 1 varikli? kaip tik suku dabar galva, pasiulymu pirkti si auto nera daug, bet pardavime nemazai parsiduoda su 1 varikliu. Mano vyras peikia, tipo, jos i kalna neuzvaziuos...O kaip ten yra is tikro?vis gi gal gerai ir 1 variklis....
O koki geriau pirkti benzina ar dyzeli? kaip jos uzsiveda ziemos metu?ir kiek mazdaug kuro ima mieste?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 14, 10:25)
Mamytes, kurios turit Yarisiukus su 1 kub.cm  varikliu, ar ne per mazas variklis...gal vis gi reiketu pirkti didesnio 1,3 ar 1,4 dyzelio varikliu. Koki greiti didziausia isspaudzia uzmiestyje si masinyte, turinti 1 varikli? kaip tik suku dabar galva, pasiulymu pirkti si auto nera daug, bet pardavime nemazai parsiduoda su 1 varikliu. Mano vyras peikia, tipo, jos i kalna neuzvaziuos...O kaip ten yra is tikro?vis gi gal gerai ir 1 variklis....
O koki geriau pirkti benzina ar dyzeli? kaip jos uzsiveda ziemos metu?ir kiek mazdaug kuro ima mieste?
Aciu uz atsakymus  4u.gif

Na maniske Yaris yra vieno litro. Mieste vazineti yra pats tas. Tik va viena problema mieste vazineju gana mazai. Siaip greitkelyje esu vaziavusi 145 km/h bet jau tai ekstremalu su sia masinyte. O va su kalneliais tai didele problema. Uzmini ir nevaziuoja sad.gif Tad jei yra galimybes butinai pirk didesniu varikliuku. Beto ne automatai vieno litro dazniausiai buna uzpjautais varikliais negyvai.
Kadangi maniske automatas tai kuro suryja labai daug o ir vazineju toli grazu ne ekonominiu rezimu (minu kiek tik vaziuoja o automatas tik keturbegis). Plius turi kondicionieriu ir kitus patogumus. Butu apie 8 litrai 100 km.
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 14, 12:25)
Mamytes, kurios turit Yarisiukus su 1 kub.cm  varikliu, ar ne per mazas variklis...gal vis gi reiketu pirkti didesnio 1,3 ar 1,4 dyzelio varikliu. Koki greiti didziausia isspaudzia uzmiestyje si masinyte, turinti 1 varikli? kaip tik suku dabar galva, pasiulymu pirkti si auto nera daug, bet pardavime nemazai parsiduoda su 1 varikliu. Mano vyras peikia, tipo, jos i kalna neuzvaziuos...O kaip ten yra is tikro?vis gi gal gerai ir 1 variklis....
Aciu uz atsakymus  4u.gif

As balsuoju tik uz dyzeli thumb_yello.gif Visu pirma, del ekonomijos, galiom ne kiek nenusileidzia benzui, o ziema taip pat jokiu problemu, jei masina tinkamai priziurima (o jei nepriziurima, tai ir benzai nesikuria...). Del ziemos - is savo patirties: turejom sena corolla ('88), dabar vazineju naujesne ('99) - kieme laikoma masina ne karto nei sia, nei praeita ziema nesustreikavo thumbup.gif
Atsakyti