Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

Priimkite ir mane. Šiandien pagaliau pasiėmiau iš salono savąją Toyota Aygo. Nors ir nedidelė, bet po miestą maltis tiks. Kitaip sakant, sūnui į mokyklą vežioti ir man į darbą suspėti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 03 02, 19:45)
Priimkite ir mane. Šiandien pagaliau pasiėmiau iš salono savąją Toyota Aygo. Nors ir nedidelė, bet po miestą maltis tiks. Kitaip sakant, sūnui į mokyklą vežioti ir man į darbą suspėti.  thumbup.gif

sveikinu su geru pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2007 03 02, 19:46)
sveikinu su geru pirkiniu  thumbup.gif

Ačiū labai 4u.gif , dar kažkaip pačiai nesitiki ir nepradedu džiaugtis.
Atsakyti
Sveikutes,

As prisijungiu prie Jusu. vairuoju TOYOTA CARINE, esu labai labai labai labai patenkinta. Tai moteriska masina.

Zinoma noreciau RAvuko, bet dar paaugsiu smile.gif))
Atsakyti
Niu ir ko mes cia taip nutilome? g.gif Kur visi ir visos toyotu myletojai(os) dingo?
Atsakyti
O mes po poros savaiciu zadam isbandyti naujaja TOYOTA COROLLA sedana...assa.gif jau kaip laukiu to malonumo - negaliu rolleyes.gif
Gaila, kad Tokvila turi tik viena su automatine pavaru deze...kazkaip keista bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 03 06, 23:22)
Niu ir ko mes cia taip nutilome?  g.gif  Kur visi ir visos toyotu myletojai(os) dingo?

Aš tai dar pratinuosi, bandom susipažinti su mašiniuku. Reikia variklį pramankštinti, dar tik 100 km nuriedėjau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 07, 12:42)
O mes po poros savaiciu zadam isbandyti naujaja TOYOTA COROLLA sedana...assa.gif jau kaip laukiu to malonumo - negaliu  rolleyes.gif
Gaila, kad Tokvila turi tik viena su automatine pavaru deze...kazkaip keista bus  hihihi.gif

Geras tas jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2007 03 07, 11:27)
Geras tas jausmas smile.gif

Tikrai. Į bandomąjį važiavimą ėjau kaip į pirmą pasimatymą. hihihi.gif
Atsakyti
as ir prie jusu jungiuos...vazineju su yariuku ir labai juo patenkinta....visada norejau tik tokios auto, bet vyras vienu metu bande perkalbet - tai mersiuka siule, tai peza, bet kai as galiausiai persigalvojau ir nusprendziau,kad noriu merso - ikiso yari...ir nesigailiu...tik vezimas i bagazine vos telpa.....
Atsakyti
Aš čia aš čia...myliu ir mylėsiu savo Yarisiuką thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man labai patinka TOYOTA RAV 4, nuo 2001 m. Gal kas turite ir galite pamomentuoti apie šį auto? Ar vagiamos? g.gif
Atsakyti