Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Getter @ 2007 01 15, 21:23)
Aš su savo Yarisiuku irgi palenktyniauju kai nebūna kas veikt  blush2.gif  Iš vietos tai visus padarau kas to nesitiki  lotuliukas.gif  O šiaip esu palenktyniavus su Fiat Uno tai Yarisiukas padarė  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
O mašiniukas tikrai labai fainas, jei ne šeima, kuriai sutalpinti reikia daug vietos, tikrai tokią pirkčiau 4u.gif Iš kitos pusės, myliu Toyotas, tai gal subjektyvus pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Labukas Toyota myletojos!

As cia dar naujoke..

Planuojam si menesi/ar kita pirkti Toyota Rav4..gal kas turit ir galit papasakot apie privalumus ir minusus...pirkt planuojam apie ~1997-2000m.

Kiek benzo valgo mieste..ar brangus taisymas ir pan..

Labai aciu..
Atsakyti
bigsmile.gif Sveiki visi smile.gif Noriu jungtis į jūsų ratą ax.gif Neseniai nusipirkau Toyota corolla verso thumbup.gif Gavau patarimų, kad reiktų pasikeisti visus dirželius ir tepalus doh.gif Gal galit patarti kur tai galima būtų padearyti Vilniuje. Noprėčiau nebrangiai, bet kokybiškai ir patikimai ax.gif lotuliukas.gif Ar ėmanoma rasti tokį servisą
Atsakyti
Sakykite mamytes, o kokie yarisu minusai? kaip tik ketinu ir as sita masiniuka pirkti
Atsakyti
QUOTE(Alaina @ 2006 12 16, 00:14)
ir as noriu Toyotos wub.gif
noriu ir viskas, nors dar tiklaus modelio dar neissirinkau blush2.gif tik ziurinejuosi i tuos, kurie su 4 durimis hihihi.gif mano pirkinys turetu but igyvendintas vasario/kovo menesi g.gif na jei rasiu ka nors palanku ir prieinama man cool.gif
siaip Avensis hecbekas) neblogos g.gif Yaris. va dar po laingais kaimynas Aygo laiko wub.gif
kaip manot ka butu galima geriausio isigyti uz mazdaug 3000/4500 euru g.gif ziurejau autoplius.lt tai g.gif nu ka as galiu pasakyti girdejau kad jie cia biski kainas yra uzsikele, kad turbguose galima gauti pigiau g.gif
o gal jsu zinot firmas prekiaujanciomis lizingu arba biski padevetais automobiliais g.gif ar jie ir yra kainas uzsikele g.gif
paporinkit man, nes biski tuose reikaluose esu zalia blush2.gif gi tai bus mano pirmas automobiliukas flirt.gif

na aygo uz tiek nenusipirksi tikrai... pati ja turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 02 21, 09:51)
Sakykite mamytes, o kokie yarisu minusai? kaip tik ketinu ir as sita masiniuka pirkti

savo klasėj Yaris - patikimiausia mašinytė bigsmile.gif man tik kiekos didesnės norėtųsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2007 02 21, 13:36)
savo klasėj Yaris - patikimiausia mašinytė  bigsmile.gif man tik kiekos didesnės norėtųsi  ax.gif

Šiuo atveju Corolla Verso tiktų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2007 02 21, 13:52)
Šiuo atveju Corolla Verso tiktų  thumbup.gif  thumbup.gif

kol kas išsitenku Corolloj thumbup.gif
Atsakyti
Niekad nemaniau, kad taip sunku rasti gera masina...kantrybe po truputi jau ima sekti.... Yarisu ne tiek ir daug pasirinkime...Gal patarsite kur ieskoti?Vaziuoti aklai i kita miesta i turgu nesinori, o jei nebus nieko-o kelias didelis nuvaziuotas tam bus, diena visa sugadinta...O Alioreklemoj ir Autopliuse nera is ko rinktis...*****, *****....kaip as nuo to pavargau....
Atsakyti
smile.gif+2006 12 22, 12:17-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 22, 12:17)
Esu važiavęs su Ford Ka (liaudyje pramintu "spuogu")

O as visad maniau, kad ji ne spuogu, o SMAUGLIU vadina blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O siaip pati mirstu del Yaris'iuku bigsmile.gif teko TOKVILOJ tas malonumas nauja automobiliuka patyrineti...likau suzaveta! thumbup.gif o jei dar Sol Plus'as - o ten klimato kontrole, smart entry, ir t.t. ech, koks komfortas! Mano svajoniu masiniukas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 03 01, 13:54)
Niekad nemaniau, kad taip sunku rasti gera masina...kantrybe po truputi jau ima sekti.... Yarisu ne tiek ir daug pasirinkime...Gal patarsite kur ieskoti?Vaziuoti aklai i kita miesta i turgu nesinori, o jei nebus nieko-o kelias didelis nuvaziuotas tam bus, diena visa sugadinta...O Alioreklemoj ir Autopliuse nera is ko rinktis...*****, *****....kaip as nuo to pavargau....

mano sesuo irgi yarisa pirko, tai irgi pora menesiu vargo kol susirado smile.gif labai einama masina, is turgaus momentaliai dingsta, skelbimuose sake sudroztos arba kainos dideles, tai per pazystamus buvo uzsisakius kad parvestu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2007 03 02, 12:25)
mano sesuo irgi yarisa pirko, tai irgi pora menesiu vargo kol susirado smile.gif labai einama masina, is turgaus momentaliai dingsta, skelbimuose sake sudroztos arba kainos dideles, tai per pazystamus buvo uzsisakius kad parvestu smile.gif

Gal jinai galetu duoti tu pazystamu telefona-ir as uzsisakyciau...ir man gerai butu, ir jie uzdirbtu smile.gif m? 4u.gif
Atsakyti