Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 20, 00:54)
Is tiesu tai stebetina kad ir tiek sugeba isnesti tas mazutis varikliukas smile.gif

Na, jei 1.4, tai nieko čia stebėtino. Dar geriau, teko vienąkart matyti kaip senutė Ford Fiesta 1.1 mane lenkė autostradoje. Aš važiavau apie 140km/h. Jaučiu buvo stiprus važiavimo krypties vėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 20, 13:53-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 20, 13:53)
Na, jei 1.4, tai nieko čia stebėtino. Dar geriau, teko vienąkart matyti kaip senutė Ford Fiesta 1.1 mane lenkė autostradoje. Aš važiavau apie 140km/h. Jaučiu buvo stiprus važiavimo krypties vėjas  lotuliukas.gif

Maniske vieno litro. Sugebejau autostradoje aplenkti MB trilitrini. Aisku tam teko ruostis apie 5 minutes kol masiniukas isibegejo iki 130. Is masinos savininko nuomojames patalpas tai pamates kita diena darbe isvadino beprote....
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 21, 00:12)
Maniske vieno litro. Sugebejau autostradoje aplenkti MB trilitrini. Aisku tam teko ruostis apie 5 minutes kol masiniukas isibegejo iki 130. Is masinos savininko nuomojames patalpas tai pamates kita diena darbe isvadino beprote....

Kaip žiauriai skamba "MB Trilitrinis" lotuliukas.gif
Esu važiavęs su Ford Ka (liaudyje pramintu "spuogu") autostradoje. Na kol aš į jį susirangiau, tai ojoj doh.gif O važiuoklės kietumas - trūksta žodžių. Spidometras 220km/h, įdomu kodėl konstruktoriai tiek darė, jei to automobiliuko maksimalus greitis yra 160km/h.. Daugiau greičio niekaip nepavyko "pakelti" (ir taip nuo 100km/h iki 160 km/h teko begėtis kokias 15 minučių lotuliukas.gif . Net šiokioje tokioje nuokalnėje greitis nebekilo (matyt labai prasta aerodinamika) spaudžiant dugną. Vienoje vietoje pradėjo pūsti stiprus šoninis vėjas, tai tikrai nuoširdžiai patikėjau, kad galiu būti tiesiog nupūstas nuo kelio doh.gif Sumažinus greitį iki 90km/h vairo ir pačio automobilio mėtymas sumažėjo. Tačiau - tik sumažėjo. Tas automobiliukas skirtas tik mažiems žmogučiams, kurie važinėja tik mieste. Niekam nelinkėčiau su juo kur nors toliau važiuoti. Beje, baisu ir pagalvoti, kas būtų jei į tokį plastamės gabalą įsirėžtų kokias 2.5t sveriantis automobilis? Remiantis fizika, iš to automobiliuko nieko neliktų. Beveik nieko.
Atsakyti
smile.gif+2006 12 22, 10:17-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 22, 10:17)
Esu važiavęs su Ford Ka (liaudyje pramintu "spuogu")

dar neteko šitokio vardo girdėt lotuliukas.gif kaži ar Toyotos turi pravardžių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2006 12 22, 16:58)
dar neteko šitokio vardo girdėt  lotuliukas.gif kaži ar Toyotos turi pravardžių? biggrin.gif

Na aš Toytos pravardės tai nei vienos nežinau g.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 22, 09:17-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 22, 09:17)
Kaip žiauriai skamba "MB Trilitrinis"  lotuliukas.gif
Esu važiavęs su Ford Ka (liaudyje pramintu "spuogu") autostradoje. Na kol aš į jį susirangiau, tai ojoj  doh.gif  O važiuoklės kietumas - trūksta žodžių. Spidometras 220km/h, įdomu kodėl konstruktoriai tiek darė, jei to automobiliuko maksimalus greitis yra 160km/h.. Daugiau greičio niekaip nepavyko "pakelti" (ir taip nuo 100km/h iki 160 km/h teko begėtis kokias 15 minučių  lotuliukas.gif . Net šiokioje tokioje nuokalnėje greitis nebekilo (matyt labai prasta aerodinamika) spaudžiant dugną. Vienoje vietoje pradėjo pūsti stiprus šoninis vėjas, tai tikrai nuoširdžiai patikėjau, kad galiu būti tiesiog nupūstas nuo kelio  doh.gif  Sumažinus greitį iki 90km/h vairo ir pačio automobilio mėtymas sumažėjo. Tačiau - tik sumažėjo. Tas automobiliukas skirtas tik mažiems žmogučiams, kurie važinėja tik mieste. Niekam nelinkėčiau su juo kur nors toliau važiuoti. Beje, baisu ir pagalvoti, kas būtų jei į tokį plastamės gabalą įsirėžtų kokias 2.5t sveriantis automobilis? Remiantis fizika, iš to automobiliuko nieko neliktų. Beveik nieko.

Na maniske truputeli didesne nei Ford Ka ir itariu siek tiek geresnis variklis. Teko vazineti su vieno pazistamo. Nesulyginama. Maniske Yaris jau butu liukso klase (na tiesa pasakius ji turi liukso klases komplektacija). Taip, variklis mazas bet labai geras. Mano vyras turi VW Bora tai nusprendem, kad i ilga kelione (Dublinas-Galway) vaziuosim mano masiniuko, nes patikimesnis yra.
O zinai su tais mazais automobiliukais kai kurie is ju is tiesu tvirtesni nei atrodo. Apturejau avarija pries pora menesiu. Ivaziavo i mano masiniuka 2004 VW Passat. Maniskis pasake, kad aciu dievui jog ne koki Fiat ar Nissan Micra o tai gyvos nebutu like.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 23, 00:39)
Na maniske truputeli didesne nei Ford Ka ir itariu siek tiek geresnis variklis. Teko vazineti su vieno pazistamo. Nesulyginama. Maniske Yaris jau butu liukso klase (na tiesa pasakius ji turi liukso klases komplektacija). Taip, variklis mazas bet labai geras. Mano vyras turi VW Bora tai nusprendem, kad i ilga kelione (Dublinas-Galway) vaziuosim mano masiniuko, nes patikimesnis yra. 
O zinai su tais mazais automobiliukais kai kurie is ju is tiesu tvirtesni nei atrodo. Apturejau avarija pries pora menesiu. Ivaziavo i mano masiniuka 2004 VW Passat. Maniskis pasake, kad aciu dievui jog ne koki Fiat ar Nissan Micra o tai gyvos nebutu like.

Na, dėl tų mažų automobiliukų "tvirtumo", galiu ginčytis ilgai ilgai ir esu tikras, kad būsiu teisus. Čia viską lemia fizikos dėsniai, o konkrečiau - masė. Pvz.: jei į tave įsirėš sunkesnis automobilis, didesnė tikimybė, kad tu nukentėsi (ir tavo automobilis) labiau, nei sunkesnio automobilio sąvininkas bei jo automobilis.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 20, 23:12)

Aš su savo Yarisiuku irgi palenktyniauju kai nebūna kas veikt blush2.gif Iš vietos tai visus padarau kas to nesitiki lotuliukas.gif O šiaip esu palenktyniavus su Fiat Uno tai Yarisiukas padarė bigsmile.gif
Aš jau metai džiaugiuosi ir negaliu atsidžiaugt mašiniuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 01 15, 22:23)
Aš su savo Yarisiuku irgi palenktyniauju kai nebūna kas veikt  blush2.gif  Iš vietos tai visus padarau kas to nesitiki  lotuliukas.gif  O šiaip esu palenktyniavus su Fiat Uno tai Yarisiukas padarė  bigsmile.gif
Aš jau metai džiaugiuosi ir negaliu atsidžiaugt mašiniuku  wub.gif

Na atsiprašau, kur Fiat Punto, o kur Toyota doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 15, 20:34-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 15, 20:34)
Na atsiprašau, kur Fiat Punto, o kur Toyota  doh.gif  biggrin.gif

Vytautas:), niugi leisk mums pasidziaugti savo mazytemis pergalemis. Mes gi puikiausiai suprantam, kad aplenkti Fiatuka yra vieni juokai ar mersa, kurio vairuotojas tiesiog nenori vaziuoti greiciau. Betgi mums taip gera nuo tu musu mazuciuku pasiekimu:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 15, 23:26)
Vytautas:), niugi leisk mums pasidziaugti savo mazytemis pergalemis. Mes gi puikiausiai suprantam, kad aplenkti Fiatuka yra vieni juokai ar mersa, kurio vairuotojas tiesiog nenori vaziuoti greiciau. Betgi mums taip gera nuo tu musu mazuciuku pasiekimu:)  4u.gif

Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 15, 22:26)
Vytautas:), niugi leisk mums pasidziaugti savo mazytemis pergalemis. Mes gi puikiausiai suprantam, kad aplenkti Fiatuka yra vieni juokai ar mersa, kurio vairuotojas tiesiog nenori vaziuoti greiciau. Betgi mums taip gera nuo tu musu mazuciuku pasiekimu:)  4u.gif

Va va ...mūsų mažos pergalės thumbup.gif lotuliukas.gif
smile.gif+2007 01 15, 22:54-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 15, 22:54)
Atsiprašau  blush2.gif

Atleidžiam lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti