Įkraunama...
Įkraunama...

Toyota

QUOTE(agotas @ 2006 10 03, 13:33)
Nu jau Autopliuse tai tikrai yra, nebent tu nenori mechanines pavaru dezes. Pas mane tai automatas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Pabandyk paieskoti bankuose (kur lizingas), buna ten pasitaiko, dar paziurek Toyota salonuose, nes ir ten buna ne nauju, bet geru  bigsmile.gif

Taip, noriu automato jau. mirksiukas.gif Kažkaip linkstam prie to, kad gal geriau pirkti visai naują... ax.gif O, žinot, kaip būna: pamačiau, noriu, nebegaliu. Planai tokie, kad po naujųjų jau turėčiau važinėti su Corolla. smile.gif
P.S. Va, kaip tik ir autopliuse yra beveik naujas mašiniukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Yaris ir Celica. Patinka Toyotos wink.gif
Atsakyti
Sveikos,
as vairuoju celica, super masinyte ir benzo mazai ryja, tiesa variklis 1.6 Taip as ja myliu, bet teks atsisveikinti, nes vietos tikrai nedaug, o kai gime mazoji sunku kedute i gala kaisioti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 10 03, 20:09)
Taip, noriu automato jau. mirksiukas.gif Kažkaip linkstam prie to, kad gal geriau pirkti visai naują... ax.gif O, žinot, kaip būna: pamačiau, noriu, nebegaliu. Planai tokie, kad po naujųjų jau turėčiau važinėti su Corolla. smile.gif

Tai autopliuse yra 2 automatai hacbekai, labai gerai, kad salonas tamsus, nes pas mane tai viskas sviesu: panele, dureles, kilimai ir sedynes, nu vienu zodziu visas salonas yra sviesus ir visur medzio apdaila. Atrodo graziai, bet jau purvinasi doh.gif
Atsakyti
Va, va, būtent ir noriu hečbeko. ax.gif Varvinu seilę ir laukiu "verdikto". mirksiukas.gif O dėl salono, tai kuo tamsesnis, tuo geriau, nes dabar pas mane toks pilkas, tai doh.gif . Mat, dvi pastovios keleivės ten tvarką daro. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ausrytuke,2006 07 19, 09:39]
as irgi vazineju tik su 92m. corolla tai irgi nesiskundziu thumbup.gif dabar bandau taupyti kitai naujesnei masinytei, o saviske tevams atiduosiu, nes ju mazdike baigia visiskai subyreti, tik gaila kad tokiai kaip tavo mano finansai nelabai leis, bet siaip tai man ji labai grazi rolleyes.gif
Papildyta:
nu ka galiu pasakyti apie ja NORIU NORIU NOOOOOOOOOORIU wub.gif wub.gif wub.gif dabar nerealiai isimylejus i sia masina ir bandau pinigelius taupyti kad ja isigyti ax.gif bet speju reiks paskola imti, nes kitaip niekaip nesusitaupysiu doh.gif

Jo, Celikos ir as noriu, bet tos is naujesniu, labai man jos grazios, bet kol kas jos brangiai kainuoja, reikia lukterti kokius metelius, atpigs tikiuosi, o tada ir as su Toyota vazinesiu. Dabar tai mazdike 323F vairuoju, irgi nieko, bet kai ju dabar tiek daug, tai nebepatinka schmoll.gif . kai pirkau, buvo tik viena kita. Bijau, kad su Celika tas pats neatsitiktu g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytuke @ 2006 07 25, 14:54)
kam ten 6 celicos patinka? va koki Toyota celica cabrio grozi radau, dabar sakiau naktimis negalesiu miegoti  doh.gif  geriau jau buciau nemacius  bigsmile.gif
user posted image

thumb_yello.gif Atrodo jegovai. dabar ir as sapnuosiu smile.gif
Atsakyti
Aš irgi stoju į Toytų klubą biggrin.gif važinėju Toyta RAV4 2005m. thumbup.gif moteriškas,nedidelis ir visur pravažiuoju kur tik reikia thumbup.gif o svarbiausia labai jau greitas jis(miesto vikruolis,kaip aš vadinu hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexxi: 08 spalio 2006 - 21:15
ir as noriu Toyotos wub.gif
noriu ir viskas, nors dar tiklaus modelio dar neissirinkau blush2.gif tik ziurinejuosi i tuos, kurie su 4 durimis hihihi.gif mano pirkinys turetu but igyvendintas vasario/kovo menesi g.gif na jei rasiu ka nors palanku ir prieinama man cool.gif
siaip Avensis hecbekas) neblogos g.gif Yaris. va dar po laingais kaimynas Aygo laiko wub.gif
kaip manot ka butu galima geriausio isigyti uz mazdaug 3000/4500 euru g.gif ziurejau autoplius.lt tai g.gif nu ka as galiu pasakyti girdejau kad jie cia biski kainas yra uzsikele, kad turbguose galima gauti pigiau g.gif
o gal jsu zinot firmas prekiaujanciomis lizingu arba biski padevetais automobiliais g.gif ar jie ir yra kainas uzsikele g.gif
paporinkit man, nes biski tuose reikaluose esu zalia blush2.gif gi tai bus mano pirmas automobiliukas flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 10 03, 21:09)

Toyota corolla automatą turiu dar tik mėnesį, bet manau, kad tai liuks mašina thumbup.gif . Laaabai moteriška, saugi, lengvai valdoma.
Atsakyti
Turiu Toyota Yaris automata. Nerealus masiniukas. Tik trukumelis keturiu begiu tad vaziuojant greiciau (120 ir daugiau) naudoja gana daug degalu.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2006 12 19, 00:20)
Turiu Toyota Yaris automata. Nerealus masiniukas. Tik trukumelis keturiu begiu tad vaziuojant greiciau (120 ir daugiau) naudoja gana daug degalu.

Juk Yaris - miesto automobiliukas, tad nėra ko norėt mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 18, 22:53-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 18, 22:53)
Juk Yaris - miesto automobiliukas, tad nėra ko norėt  mirksiukas.gif

Is tiesu tai stebetina kad ir tiek sugeba isnesti tas mazutis varikliukas smile.gif
Atsakyti