Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Dilma @ 2012 11 23, 14:25)
Įtariu, kad paslėpė cool.gif , nes tikrai sudėjau į maišą 4u.gif

hihihi.gif Oi.

Bet 6pm tikrai kai kas net brangiau nei būdavo iki juodų nuolaidų g.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2012 11 23, 11:11)
Pasikartosiu  ax.gif



turim visus, tai ukala, bent pas mus viduje labai nekokybiski, ta vilna atrodo iskris, bearpaw wub.gif jie tokie standesni

p.s o as suprantu, kad dabar emu savo batus su v ilna, o ne kailiu vadina emu by ukala ar ne taip? 4u.gif
Atsakyti
Taip, ne į temą laiškelis
Kartą jauna kontoros darbuotoja Gražina stovėjo koridoriuje ir stebėjo gyvenimą, vykstantį gatvėje už lango. Gyvenimas vyko aktyviai, bet jai nedalyvaujant, nes ji buvo šioje lango pusėje. Netikėtai prie Gražinos priėjo pats Direktorius - dar jaunas, bet jau visiškai subrendęs administratorius, kurio autoritetas kontoroje niekam nekėlė jokių abejonių. Jis maloniai pasiteiravo apie gyvenimą, šeimą, darbą, o po to, žodis prie žodžio, pasiūlė Gražinai išgerti su juo kavos. Ji net sustingo iš netikėtumo, lyg žaibo trenkta!
"Įdomu, ar tai užuomina? Kokia gėda! O gal nėra jokios užuominos, o jis tiesiog nori išgerti kavos? Senai negėrė? O kodėl tada su manimi? Ne, aš ne tokia... O kokia ?.. Turbūt reikia mandagiai atsisakyti. Pirmą kartą! O jeigu jis supyks ir neskirs man premijos, arba, ko gero, visai iš darbo atleis? Kur aš tada rasiu kitą tokį darbą, kur pats direktorius siūlo su juo kavos atsigerti? O jeigu sutiksiu, kas tada? Pagalvos - sutinka su viskuo... O ką, kad ir sutinku? Svarbiausia - neparodyti tiesiai šviesiai. Visos padorios merginos taip elgiasi. Tiktai ką pasakys bendradarbiai, o ypač - bendradarbės?!!! Jau jos tai tokių dalykų prišnekės... Jokioj pirty po to nenusiplausi, joks Head&Shoulders nepadės. Etiketę priklijuos - bjauriau už bet kokias pleiskanas... Na, sakykim, eisiu! O kas mokės už kavą? Jeigu jis, tai jau reikš, kad aš jam lieku skolinga, kažkuo įsipareigojau. Jeigu aš - tada geriau iš viso neiti, nes pinigų užteks tik arbatai. O po kavos, kažin, jis mane palydės iki autobuso, ar iki namų? Ir iki kieno namų? O kas, jeigu iki buto, arba tiesiai į jį??? Ir ką gi jam dabar atsakyti? Kaip visiems - eik tu velniop, aš ne tokia ir nenoriu kavos? Bet ne, ne... Direktorius, vis dėlto..
Reikėtų kažkaip mandagiau, literatūriškai. Na, ką jūs, aš ne tokia, nepriekabiaukit! Ne, vistiek gruboka kažkaip, reikia švelniau... Bet būtinai reikia kreiptis Jūs, kad santykiai išliktų oficialūs. Atleiskite, bet man reikia eiti namo, mano Marius nemaitintas. Tegu paskui laužo sau galvą, kas tas Marius - katinas ar vyras.

Visos šitos mintys šmėkštelėjo Gražinos galvoje žaibo greitumu, per sekundės dalelytę, kaip kulkosvaidžio serija. Smegenys dar tiktai formulavo atsakymą, kai akys viliūkiškai sublizgo, o lūpos intriguojančiu
pusbalsiu pasakė:
- Aš sutinku. Važiuokim pas mane. Turiu "Jacobs", muzikos pasiklausysim.

"Na, nieko sau!!!" - darbinių problemų pritvinkusios Direktoriaus smegenys karštligiškai analizuoja netikėtą informaciją. Negana to, kad visą savaitę reikia galvoti, iš kur traukti tuos pinigus, kad išmokėti visai kontorai atlyginimus už birželio mėnesį, o dar "Mersas" kažko barškėti pradėjo, o uošvė - kaip drakonas iš kiniečių pasakos, gyventi ramiai neleidžia, vis matai jai pinigų trūksta, o vasarnamio statyba visai sustojo darbininkai užgėrė... O juk vos tiktai prieš porą minučių jis nesmagiai svarstė, kaip čia delikačiau pakviesti jauną darbuotoją kavos, kad pranešti nemalonią žinią, jog jai reikės ieškotis kito darbo, nes bus naikinamas jos etatas, kad jis galbūt netgi padės jai, nes turi pažinčių. O ką, po velnių, dabar daryti?.. Pasakyti, kad negaluoju? Pagalvos, kad impotentas. Važiuoti su ja kavos? O jeigu sužinos žmona... Gal kol kas dar nereikia atleidinėti Gražinos iš darbo... Jauna, perspektyvi... Na ir situacija!..
Po perkūnais, teisingai sako, kad kavą gerti nesveika!
Atsakyti
Sveikos, JAV perku pirmą kartą, tad noriu paklausti: gal galit man įmesti nuorodą, kur galėčiau nusipirkti SAMBY PUPIC žaislinį šunkiuką. Dukrytė taip nori dovanų, o niekur pati nerandu. NA čia tie šuniukai,kur laižo, arba pašvilpus švilptuku ateina.

Labai būčiau dėkinga
Atsakyti
Merginos, gal kas esat turėję Ugg ir Emu moccasinus ir galėtumėte savo nuomonę/atsiliepimus parašyti, nes niekaip neapsisprendžiu, kuriuos iš jų imti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2012 11 23, 12:41)


p.s o as suprantu, kad dabar emu savo batus su v ilna, o ne kailiu vadina emu by ukala ar ne taip? 4u.gif

nu kad lyg ne taip g.gif
yra ir emu su vilna mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar einam sukniu pirkt? lotuliukas.gif
http://www.landsend....tml?sku_0=::N42
http://www.landsend....~242221_59.html
http://www.landsend....~242215_59.html
Atsakyti
QUOTE(egasonka @ 2012 11 23, 12:41)
p.s o as suprantu, kad dabar emu savo batus su v ilna, o ne kailiu vadina emu by ukala ar ne taip? 4u.gif

Ukala jau yra atskirtas kaip savarankiskas brendas.
Atsakyti
Gal kas pirke B.O.C firmos batus, kaip su dydziais? 4u.gif
http://www.sierratra...;colorFamily=01
Su 29cm peda koki dydi imti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2012 11 23, 11:07)
Ačiū mergaitėms už siuntinuka.
Gavau urmu pirktus Bearpaw batus ir numažinau dydį. Kaip ir mergaitės rekomendavo - jie mažinti. Tai tenka pardavinėti. Parduosiu už tiek už kiek pirkau....nuoroda įmetu iš 6pm. Dydid 7. Man su 37,5-38 per mazi...jie tiks nesiojanciai 37 arba 36,5.  Pas mane tamsiai pilki. Kaina irgi žymiai mažesnė nei nuorodoje:)
http://www.6pm.com/b...l?zfcTest=mat:1

rasykit az



BATUKAI PARDUOTI:))))))))))))))))) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 11 23, 12:47)

Kaip manote, landsend sukneles irgi didintos, kaip daugelis kitu drabuziu? g.gif
Atsakyti
Įtariu, šitas chalatukas ne vieną sugundys blush2.gif smile.gif http://www.landsend....~242288_59.html
Atsakyti