Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

QUOTE(Zaklada @ 2013 03 06, 16:14)
Dėl langų tai jo - jei namas tamsus - langai šviesūs labai gražu, ir atvirkščiai, jei namukas šviesus, tai tik tamsius dėčiau.

man visai balti tinka ir šviesiam namui, pvz. "kaimiškai" geltonam.

nemėgstu medžio spalvos namo su natūralios spalvos langais. norisi kažko ryškesnio
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 03 05, 18:09)
Ohooooo unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Kas cia per stebuklingi pribumbasai  g.gif  Jei metras grezimo  kainuoja apie simta, tai iskur tokia kaina gavosi pas jus ? Prasau smulkiau smile.gif

nu vanduo buvo rastas kazkur 20m,tada giluminis siurblys,tada hidroforas,sklendes,vamzdziai,boileris prie to pacio,ir dar geleziuku kruva blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 06, 15:50)
Pasirodau ir aš kas nuveikta per tris vasaras. Darome paprastai, ne nuolatiniam gyvenimui, o tik atvažiavimui vasarai. Temos pradžioje rašiau, kad renovacijoms pastūmėjo gaisras, nudegė sodybos stogas, todėl reikėjo ryžtis ką daryti toliau.
Sodyba

Labai graziai tvarkotes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(buvusioji @ 2013 03 06, 19:52)
nu vanduo buvo rastas kazkur 20m,tada giluminis siurblys,tada hidroforas,sklendes,vamzdziai,boileris prie to pacio,ir dar geleziuku kruva blink.gif .

O man samatoj kuria atsiunte viskas tas yra, ir vanduo skaiciuotas 45 metru gylyje....Kazkokia mistika schmoll.gif
Papildyta:
Nepasiduok mb !! As tai tik uz medi,musu klimatas ne toks,kad visam name butu plyteles,o ir smagiau basai kojai ant medzio wink.gif

man labai patinka ir siu spalvu derinys ax.gif http://sketchup.lt/d...php?placiau=333
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oblina: 06 kovo 2013 - 18:08
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 06, 15:50)
Pasirodau ir aš kas nuveikta per tris vasaras. Darome paprastai, ne nuolatiniam gyvenimui, o tik atvažiavimui vasarai. Temos pradžioje rašiau, kad renovacijoms pastūmėjo gaisras, nudegė sodybos stogas, todėl reikėjo ryžtis ką daryti toliau.
Sodyba

nu labai fainai jus cia viska pasidaret,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(buvusioji @ 2013 03 06, 18:52)

pas mane vanduo 79 m gylyje dariau su visais pribumbasais gavosi be keliu litu 11 000
dare is kauno hidrogeologijos kolektyvas per iseigines dienas lotuliukas.gif 40 m skaiciavo oficialiai kitus kas kelis metrus po 70 i kisene dejau lotuliukas.gif pasijungiau viska per 2 dienas pats iranga pirkau is "siurbliai" raudondvario plente kaune yra.... , pirkau tikrai netaupydamas
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 03 06, 16:13)
kiek kainavo pečius, jei ne paslaptis? ar gerai padarė? iš kurio miesto meistras?

Plytos kainavo apie 1000 Lt, darbas 2000 Lt + apie 120 Lt molis, 180 Lt orkaitė, 360 Lt durelės židiniui, kai ką nuo seno pečiaus panaudojo, bet dar reikia žiedus puodui statyti nupirkti. Daug išėjo...
Meistrą radom Vilniuje, bet tik iš antro karto... nenoriu daug plėstis, bet tai antras pečius, pirmasis "meistrelis" pastatė tiap, kad reikėjo nugriauti, o statė iš senų koklių, kurie liko išgriovus du senus pečius, sugadino visus koklius, žodžiu... Padarėme klaidą, kad pasitikėjome rekomendacija.
O su antruoju meistru sakyčiau pasisekė smile.gif labai mielas ir nagingas žmogus, sakė, kad darbo turi vos ne 2 metams į priekį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(166cm @ 2013 03 06, 16:13)
osb plokštę, būna, nudažo, kad gerai atrodytų ir būtų pigu. vis geriau, nei drožlių margumynas http://www.moteris.l...i.d?id=59665226 čia tos burokinės sienos iš osb.
Papildyta:
http://www.moteris.l...u.d?id=59663020 dar gražiai įrengta sodyba wub.gif

Pirmasis pavyzdys tikrai gerai atrodo, visai idėja, nors dabar jau apsipratau ir 2 aukšte man tos plokštės jau visai sueina, bet nudažyti irgi variantas.
O antram pavyzdy labai gražiai įrengta, bet man jau čia labiau ne sodyba, o gyv. namas, aš taip norėčiau namą rengtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 06, 23:06)
u ir 2 aukšte man tos plokštės jau visai sueina, bet nudažyti irgi variantas.
O antram pavyzdy labai gražiai įrengta, bet man jau čia labiau ne sodyba, o gyv. namas, aš taip norėčiau namą rengtis  ax.gif

kad mano gyvenamasis namas ir bus sodyboj ax.gif todėl reiks kažkaip išsisukt, kad interjeras būtų nei tamsus, nei apsunkintas rąstų visuose kampuose g.gif o dar ir praktiškas

dėl plytelių pirmam aukštui: kai šiltinamos grindys arba net dedamas grindinis šildymas, tai nebūna per šalta. mano tėvų sodybėlėj pirmas aukštas vien plytelėm, o ir dabar gyvenu, kur pirmas aukštas 100proc. plytelės, be to, senai įrengta, be grindų apšiltinimo dalis patalpų, tai negąsdina variantas tokios dangos, nes šiaip ar taip bus jaukiau nei dabar.
medis dėvisi, reik alyvuot arba rečiau lakuot. bet žinau, ką reiškia naujai išsilakuoti namus, kiek laiko smirda ir pats nuodijiesi.... todėl medinių grindų norėčiau tik toje dalyje pirmo aukšto, kur mažai vaikščiosim - miegame ir/ar svetainėlėj (nežinau dar, ar statysim gipskartono sieną, ar atskirsim kokia dailia širma patalpas, nesinori skaidyti į mažus kambariukus). o kur praėjimai iki wc, virtuvė, valgomasis, išėjimai į lauką bus vien plytelės
Papildyta:
nudžiuginot gręžinių kainomis. matyt, mano žinios gerokai pasenę šiuo klausimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 07 kovo 2013 - 08:50
šiandien mano tėtis su talka namą pakėlė cool.gif gaila, MB dirbo, tai nebus fotoreportažo
galėtų greičiau šilt orai.kieme kalnas medžiagų betonavimui ir šiltinimui'
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 03 13, 18:41)
šiandien mano tėtis su talka namą pakėlė cool.gif  gaila, MB dirbo, tai nebus fotoreportažo
galėtų greičiau šilt orai.kieme kalnas medžiagų betonavimui ir šiltinimui'

nu jus saunuoliai,tokiais orais darbuojates :)ziurek viska ir baigsit iki kol atsils orai,vasara jau galesit atostogaut ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 03 13, 17:09)
nu jus saunuoliai,tokiais orais darbuojates :)ziurek viska ir baigsit iki kol atsils orai,vasara jau galesit atostogaut ramiai smile.gif

tiesą sakant, nežinau, kur šeimos vyrai taip skuba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2013 03 13, 20:06)
tiesą sakant, nežinau, kur šeimos vyrai taip skuba biggrin.gif

svarbu tik upo yra smile.gif
Atsakyti
sveikos,

na Jus cia ir darbuojates smile.gif mum irgi pavasaris arteja, jau planuojam keleta darbeliu ir laukiam fasado siltinimo pradzios..ech..tikimes,kad jau rudeny miegosim antrame aukste, taip issvajotame, nes jau uzkniso miegoti patalpoje, i kuria ieinama tiesiai is lauko(atskirta tiek siek tiek spintos pagalba).
Atsakyti