QUOTE(buvusioji @ 2013 03 05, 18:56)
La,tik informacijai.Mes grezini darem pries tris metus-20 t kainavo,su visais pribumbasais.
Ohooooo Kas cia per stebuklingi pribumbasai Jei metras grezimo kainuoja apie simta, tai iskur tokia kaina gavosi pas jus ? Prasau smulkiau
oblina, o prADŽIAI šulinio nepakaks? jei vienkiemis švarus, tai visai gerai. mes dar šiandien nei gręžinio, nei miesto vandentiekio nenaudojam
aš kiek žinau, tai gręžiniai 15-18t. Man per brangu
QUOTE(166cm @ 2013 03 05, 20:43)
oblina, o prADŽIAI šulinio nepakaks? jei vienkiemis švarus, tai visai gerai. mes dar šiandien nei gręžinio, nei miesto vandentiekio nenaudojam
Zinok pas mus sulinio nera tenai,kazkada buvo,bet uzgriuves,kadangi nieks senai negyveno,tai niekam jo ir nereikejo.O kaina grezinio iki10 t planuojam (snd jau keliom firmom skambinau,jau galima dirbti pradeti),cia ir taip maximumas butu.O geras sulinys vos ne panasiai kainuoja,o vis delto kai turi sulini,tai reik mastyti is kur imt vandeni darzam laistyti, rubams skalbti kad ir automobilius nusiplauti,negali taip lieti kiek nori( anoj sodyboj su suliniu vargom vasara,kai dvi seimos budavo).o is grezinio vienu galvos skausmu maziau.o mes norim pasidaryti viena karta gerai,tai pasiliekam prie grezinio.
QUOTE(ekutee @ 2013 03 05, 14:14)
o as tai galiu tik pasigirt,kad oficialiai tapom savininkais namo,dokumentai jau sitvarkyti,uzsakyta inventorizacija,zodziu dabar dar laukiam pavasario,gal tada ir darbai koki pajudes
Sveikinu, smagu
Inventorizacija vėl reikalinga norint prisiregistruoti Registrų centre?
Nes pas mus tada atvirkščiai kažkaip daroma Inventorizaciją pastatų padarė savininkė dabar jau, t.y. prieš pardavimą, laukiam dar žemės kadastrinių su bendrasavininkystės padalinimu, tada pirksim ir tada tik galutinai atsidalinsim.
Mums, kaip naujiems savininkams, priregistruojat pastatus, vėl reikalinga inventorizacija?
QUOTE(Zaklada @ 2013 03 06, 11:23)
Sveikinu, smagu
Nes pas mus tada atvirkščiai kažkaip daroma Inventorizaciją pastatų padarė savininkė dabar jau, t.y. prieš pardavimą, laukiam dar žemės kadastrinių su bendrasavininkystės padalinimu, tada pirksim ir tada tik galutinai atsidalinsim.
Mums, kaip naujiems savininkams, priregistruojat pastatus, vėl reikalinga inventorizacija?
Kiek suprantu nebe.. mes po notara nunesem dokus i registru centra ,ir viskas
ps. atsiunte samata grezinio,tai kaina be keliu litu 10 t
QUOTE(Zaklada @ 2013 03 06, 11:23)
Sveikinu, smagu
zinokit neesu tikra kaip ten kas,kazkaip neissiklausinejau iki galo,mama tik numyke kazka apie inventorizacija,tai supratau gal kazkaip kad jos nebuvo,ar kad priregistravimui kazko reiks,nu zodziu i situacija neisigilinau iki galo tad jei jum viska padaro,tai matyt nieko jau ir nereiks
bet jei jus dalinsites po pirkimo,tai gal vel reiks inventorizavijos mama mano su kaimynais nama dalinas,tai savo pusei dare inventorizacija,dabar teismai,tai vel praso daryt,zodziu as situos reikaluos nieko nesuprantu
QUOTE(ekutee @ 2013 03 06, 13:53)
zinokit neesu tikra kaip ten kas,kazkaip neissiklausinejau iki galo,mama tik numyke kazka apie inventorizacija,tai supratau gal kazkaip kad jos nebuvo,ar kad priregistravimui kazko reiks,nu zodziu i situacija neisigilinau iki galo tad jei jum viska padaro,tai matyt nieko jau ir nereiks
bet jei jus dalinsites po pirkimo,tai gal vel reiks inventorizavijos mama mano su kaimynais nama dalinas,tai savo pusei dare inventorizacija,dabar teismai,tai vel praso daryt,zodziu as situos reikaluos nieko nesuprantu
Nu kažkaip noriu tikėtis, kad nebereiks po pirkimo vėl inventorizuotis Namo tai nesidalinam, kiek suvokiu, tai surašė kiek ten kokių trobesių yra, ir jeigu negriausim/nestatysim nieko naujo per tą laiką, tai gal ir užregistruos vėl mūsų vardu su ta pačia inventorizacija.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 06, 14:50)
Pasirodau ir aš kas nuveikta per tris vasaras. Darome paprastai, ne nuolatiniam gyvenimui, o tik atvažiavimui vasarai. Temos pradžioje rašiau, kad renovacijoms pastūmėjo gaisras, nudegė sodybos stogas, todėl reikėjo ryžtis ką daryti toliau.
Sodyba
Sodyba
Labai šauniai tvarkotės, dailiai kruopščiai viskas daroma
Dėl gaisro tai užjaučiu - jau nieko gal nėra baisiau, kaip gaisras..Vagys išnešė - tai nors stogas lieka, o čia..
Labai patiko langai, čia klijuoto medžio, ar plastikas?
QUOTE(Zaklada @ 2013 03 06, 15:12)
Labai patiko langai, čia klijuoto medžio, ar plastikas?
Nei tas, nei tas tiesiog medis, užsakiau pas stalių, bet todėl jie nėra šilti tokie langai.
QUOTE(Zaklada @ 2013 03 06, 09:23)
gal ten kokių dokų nėra? (už tai pigiai?)
mums nereikėjo...
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2013 03 06, 15:52)
Nei tas, nei tas tiesiog medis, užsakiau pas stalių, bet todėl jie nėra šilti tokie langai.
labai gražūs langai. noriu tokių pačių tik baltų
kiek kainavo pečius, jei ne paslaptis? ar gerai padarė? iš kurio miesto meistras?
et, mūsų grindų neliko dėl pamato ir grindų betonavimo. gaila... bet dabar bus visas pirmas aukštas vien plytelės - praktiškiau. nors aš asmeniškai mieliau dėčiau medį svetainėj, bet deramės su vyru:D
osb plokštę, būna, nudažo, kad gerai atrodytų ir būtų pigu. vis geriau, nei drožlių margumynas http://www.moteris.l...i.d?id=59665226 čia tos burokinės sienos iš osb.
Papildyta:
http://www.moteris.l...u.d?id=59663020 dar gražiai įrengta sodyba
QUOTE(166cm @ 2013 03 06, 17:09)
gal ten kokių dokų nėra? (už tai pigiai?)
mums nereikėjo...
Papildyta:
kiek kainavo pečius, jei ne paslaptis? ar gerai padarė? iš kurio miesto meistras?
et, mūsų grindų neliko dėl pamato ir grindų betonavimo. gaila... bet dabar bus visas pirmas aukštas vien plytelės - praktiškiau. nors aš asmeniškai mieliau dėčiau medį svetainėj, bet deramės su vyru:D
mums nereikėjo...
Papildyta:
Tai iki inventorizacijos aplamai tas namas registrų centre neegzistavo, tik po jos savininkė pagal paveldėjimą užsiregistravo registrų centre.
Dėl langų tai jo - jei namas tamsus - langai šviesūs labai gražu, ir atvirkščiai, jei namukas šviesus, tai tik tamsius dėčiau.