Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

kaip ramu cia savaitgaly smile.gif

susirasiau su architektu,tai kaip supratau prmiausia reikia gaut salygas projektavimui ir statybu leidima,vadinasi tai uztruks gera menesy ar daugiau... tai tikiuos susitvarkyt siuos dalykus iki kol grysim i lietuva,kad galetume imtis projektavimo darbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 02 09, 01:05)
kaip ramu cia savaitgaly smile.gif

susirasiau su architektu,tai kaip supratau prmiausia reikia gaut salygas projektavimui ir statybu leidima,vadinasi tai uztruks gera menesy ar daugiau... tai tikiuos susitvarkyt siuos dalykus iki kol grysim i lietuva,kad galetume imtis projektavimo darbu smile.gif

Va man su tuo neaisku dalyku. Cia pats turi eiti i savivaldybe salygas tas gauti, ar pats architektas sutvarkys viska g.gif
Savivaldybej kai buvau paklaust, tai jie patys irgi nepasake, kad imkit tas salygas. Sake, eikit tiesiai pas architekta.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 02 09, 14:57)
Va man su tuo neaisku dalyku. Cia pats turi eiti i savivaldybe salygas tas gauti, ar pats architektas sutvarkys viska  g.gif
Savivaldybej kai buvau paklaust, tai jie patys irgi nepasake, kad imkit tas salygas. Sake, eikit tiesiai pas architekta.

gavau atsakyma is architekto,kad jis pades tai padaryt,nes ten reik pildant prasyma konkreciu duomenu,pagal sklypa,plota,na visokiu architekturiniu smulkmenu kurios man kaip tamsus miskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekutee: 09 vasario 2013 - 13:28
QUOTE(ekutee @ 2013 02 09, 13:25)
gavau atsakyma is architekto,kad jis pades tai padaryt,nes ten reik pildant prasyma konkreciu duomenu,pagal sklypa,plota,na visokiu architekturiniu smulkmenu kurios man kaip tamsus miskas smile.gif

Tai cia prasymas man atrodo. As ji kazkada ziurejau, tai tikrai ten sunkoka. Va reiks atsispauzdinti man ta prasyma pries einant pas architekta.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 02 09, 16:22)
Tai cia prasymas man atrodo. As ji kazkada ziurejau, tai tikrai ten sunkoka. Va reiks atsispauzdinti man ta prasyma pries einant pas architekta.

jo,sake pades uzpildyt prasyma,tai kaip suprantu galima viska ir patiem susitvarkyt jei suprantama,o jei ne,tai teks jau kreiptis pagalbos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip ir zadejau idejau keleta foto. Fotkinau su telefonu ,tai kokybe gal ne is geriausiu smile.gif O ir tvarkyti viska tingejau,taip,kad namai tokie,kuriuose vyksta gyvenimas smile.gif
Atsakyti
na kaip faina bigsmile.gif

turiu klausimuka del laiptu,pas mus nelabai jiem vietos yra,ar jusiskiai patogus,neperstatus? gal pamenat panasiai kaina?mum kazko paprasto reiks,bet ir neuzimancio daug vietos smile.gif

o ten lauko kokios durys fainos,tikriauis apagal uzsakyma smile.gif wub.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif
Laiptai kainavo apie 3 tuks. Juos pirkome kaip ir komise,ar kaip cia pavadinti smile.gif Ale nenauji,bet nezinant to nepasakytum:) O del statumo tai statoki jie tikrai ,nebuvo pasirinkimo kito,vietos plotas ribotas smile.gif Bet kazkaip pagalvojome, kad ten eisim tik miegoti ,o tiko aukstis,ir paemem g.gif Durys tai mums irgi superines:) Cia atveztos is vokieciu , turim ten giminiu,tai jie rado uz simboline kaina parduodamas . Labai sunkios jos,kai statem,ir reikejo danesti tai keturiese nesem doh.gif

Dar zinai toks pastebejimas,kaip reikia viska visiems sakyti smile.gif Mes pwz visiems draugams sakydavom,jei ko nereiks, nemeskit, praneskit ,gal mums prireiks sodybon,ir zinokit tikrai daug ka gavome uz pakvietima saslykams arba uz simboline kaina smile.gif
Atsakyti
Oblina, nu fainai thumbup.gif
O tie kur tasai is lauko ir vidaus pusej matosi, tai cia nameli suverzet per juos?
Dar idomu kiek kvadratu pas jus svetaine su virtuve gavosi?
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 10, 18:02)
Sveikos,
Kaip ir zadejau  idejau keleta foto. Fotkinau su telefonu ,tai kokybe gal ne is geriausiu smile.gif O ir tvarkyti viska tingejau,taip,kad namai tokie,kuriuose vyksta gyvenimas smile.gif

as nieko nematau, o man lb smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 02 10, 22:18)
as nieko nematau, o man lb smalsu biggrin.gif

toj nuorodoj kur i az buvo imesta smile.gif
Atsakyti
Jo Meridita, namukas suverztas is abieju pusiu, tik kai uzkalem lentom tai is isores nebesimato,o viduje nudazyti ir tiek. Virtuve su svetaine gavosi apie 30 kv.
Atsakyti