Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

nieko sau, tiek daryt, dar savo rankom, ir atiduot..
mum tevai buvo dave minti keistis namais, ju 90-tu statybos, sovietinis didelis gargaras.. kai buvom isikure pirma auksta, tai tipo nieko nekeiskit, jokios konstrukcijos, atiduokit mum ta pirma auksta, tik stoga uzdekit nauja, o jie mum didyji nama.
nu jau ne sakau, man kiekviena vieta brangi, mes norejom krosneles, virtuves su imontuota mikrobange pvz, dideles vonios ir t.t. nu tiesiog kiekviena detale apgalvojom, ir atiduoti doh.gif
o pas tevus nuejus gi irgi reiktu viska pagal save daryti, aisku, ir langai sudeti, ir stogas pakeistas, bet vis tiek, visas isplanavimas sovietinis toks..
Papildyta:
beje, pries 10min isleidom laiptininka doh.gif
toks labai super zmogelis, labai geros rekomendacijos, toks rimtas, tvarkingas, kaiminysteje gyvena.

tai apie 8-10tuks, priklausomai nuo to, kokios medienos noresim, koki metala rinksimes ir tureklus..
ech..
Atsakyti
nu jo, laiptu kaina, tai doh.gif
kokius planuojat?
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 02 06, 21:14)
nu jo, laiptu kaina, tai  doh.gif
kokius planuojat?

metalo krokodilai ir azuolines pakopos. gaunasi su aikstele, U formos. na ir kazkokie tureklai, metaliniai kombinuoti su medziu.

dar aikstele viena betonuoti reikia, zodziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 06, 21:52)
Idejau jums i az smile.gif

nu super namukas smile.gif ech..kad man toki smile.gif

as dar klausima turiu del stogo,gal zinot koks ten nuolydzio kampas,ar kaip ten vadinas g.gif nes mes norim truputi pakelt antra auksta,bet cia mus nugazdino,neva bus per mazas nuolydis ir ziema jei daug pasnigs,gali ilust stogas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 02 06, 21:22)
nu super namukas smile.gif ech..kad man toki smile.gif
as dar klausima turiu del stogo,gal zinot koks ten nuolydzio kampas,ar kaip ten vadinas  g.gif nes mes norim truputi pakelt antra auksta,bet cia mus nugazdino,neva bus per mazas nuolydis ir ziema jei daug pasnigs,gali ilust stogas  unsure.gif

o tai pakeliant stogas nuozulnes? Oblinos stogui tikrai viskas ok, pakankamai status.
siaip nuo skardos ciuozia kaip turi but, pas mus pakankamai nuozulnus, 8 laipsniu tiek ant namo, tiek ant garazo, bet sniegas nesilaiko.
Papildyta:
va tokie turetu musu laiptai gautis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 02 06, 22:42)
o tai pakeliant stogas nuozulnes? Oblinos stogui tikrai viskas ok, pakankamai status.
siaip nuo skardos ciuozia kaip turi but, pas mus pakankamai nuozulnus, 8 laipsniu tiek ant namo, tiek ant garazo, bet sniegas nesilaiko.
Papildyta:
va tokie turetu musu laiptai gautis smile.gif

user posted image

labai grazus laiptukai smile.gif

nu as galvoju kad dabar musu stogas statesnis nei oblinos,o jei pakelsim,jis siek tiek maziau status gasis,bet mane taip nugazdino,neva gal blogai bus...tai vat ir klausiu ar pas juos viskas tvarkoj,nes manyciau kad musu panasus gali gautis po pakelimo,bet cia tik pamastymai toki... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekutee @ 2013 02 06, 22:07)
labai grazus laiptukai smile.gif

nu as galvoju kad dabar musu stogas statesnis nei oblinos,o jei pakelsim,jis siek tiek maziau status gasis,bet mane taip nugazdino,neva gal blogai bus...tai vat ir klausiu ar pas juos viskas tvarkoj,nes manyciau kad musu panasus gali gautis po pakelimo,bet cia tik pamastymai toki... smile.gif

musu maziua statu, bet ir architekte, ir stogininkas uzgarantavo, kad bus ok.
kol kas ok, gal nesugrius, sakau, ant skardos sunkokai laikosi tas sniegas, ciuozia labai.
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 06, 19:52)
Idejau jums i az smile.gif

Ir man gal galit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 02 06, 20:42)

O kaip as galvojau, kad minimaliai 11 laipsniu gali buti.
Atsakyti
Gal kas jau betonavot grindis, šiltinot ir galėtumėt pasakyt, kiek kainuoja kv. metras su polisterolu, plėvele ir pns?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 02 07, 10:48)
O kaip as galvojau, kad minimaliai 11 laipsniu gali buti.

net neisivaizduoju, bet mum taip padare ir viskas kol kas ok.

QUOTE(166cm @ 2013 02 07, 12:16)
Gal kas jau betonavot grindis, šiltinot ir galėtumėt pasakyt, kiek kainuoja kv. metras su polisterolu, plėvele ir pns?

tik medziagos?
darbas su putplascio isdejimu, lyginimu ir betonavimu mum 12lt kainavo. medziagos tai reik paziuret, bet puta yra brangi, mum 70kv gavos virs 1000lt vien puta.
paskui dar plevele, bet ji pigi, dar cementas su zvyru, tai irgi nera brangu, daugiausia putplastis kainuoja.
Atsakyti
lyrika, o kokia plevele tiese? Oblina lyg sake, kad ta juoda toliu ar kaip jis ten, kur rusiskas budavo ant stogu ir kitur g.gif
Atsakyti