Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija

puikiai padirbėta smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos,kas pagyrete 4u.gif smile.gif Duosiu mb paskaityti,tai ziurek is mandrumo gal nebekalbes su manim,kai tiek svetimu moteru prigyre smile.gif Bandysiu nuoroda i "padaryta" albumiuka imesti jums i az ,nes jau cia norinciu "padeti" atsiranda:)
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 06, 19:03)
Aciu merginos,kas pagyrete  4u.gif  smile.gif Duosiu mb paskaityti,tai ziurek is mandrumo gal nebekalbes su manim,kai tiek  svetimu moteru prigyre smile.gif Bandysiu  nuoroda i "padaryta" albumiuka imesti jums i az ,nes  jau cia  norinciu "padeti" atsiranda:)

aciu smile.gif
man irgi nori padet daug kas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2013 02 06, 20:05)
aciu smile.gif
man irgi nori padet daug kas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oblina: 06 vasario 2013 - 18:09
perziurejau - nerealu!
grazu, skoninga, nauja, sviesu, jauku - super!

as ir noriu vyro statybininko biggrin.gif

ne, juokauju, kai zmogus darbstus, galima sukurti daug ka, nesvarbu savo rankom, ar svetimom. maniskis darbstus, dirba per pora darbu, uztat ir galim rekonstruoti savo tvarktuka smile.gif
Atsakyti
Oblina labai fainai ir jaukiai wub.gif

lyrika, mano vyras ir darbstus, dirba per du dabus ir dar pasiryzes vasaras parduot tam namuke, kad tik greiciau isikelt, nes gyvenam 1kamb bute doh.gif doh.gif doh.gif
Aisku, pades mano broliai, vienas elektrikas, kitas apdailininkas doh.gif tik ji reikia priziuret, nes dirba graziai, kol stovi salia doh.gif
Atsakyti
nerandu foto kur jau viskas viska padaryta.Tai duru truksta,tai dar ko nors, tiesiog jau pabodo vis fotkinti,tai po savaitgalio nufotkinsiu ir idesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 06, 19:23)
nerandu foto kur jau viskas viska padaryta.Tai duru truksta,tai dar ko nors, tiesiog jau pabodo vis fotkinti,tai po savaitgalio  nufotkinsiu ir idesiu smile.gif

Nu laukiam wub.gif
o kiek kvadratu jusu namukas?

Atsakyti
Aciu Meredita,lyrika.. Iki sio namo nebuvo vyras toks " viska sugebantis" ,bet kai yra didelis NORAS, tai ir internete randa naudingu patarimu,ir klausia visu,tariasi, bando..ir gaunasi tas kas gaunasi smile.gif Pasidarysit ir jus visos ,jei tik noresit ir padesit,o ne tik reguliuosite bigsmile.gif (cia toks vyriskas posakis) Tik noro linkiu visoms, kad jis nedingtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 02 06, 19:23)
Oblina labai fainai ir jaukiai  wub.gif

lyrika, mano vyras ir darbstus, dirba per du dabus ir dar pasiryzes vasaras parduot tam namuke, kad tik greiciau isikelt, nes gyvenam 1kamb bute  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Aisku, pades mano broliai, vienas elektrikas, kitas apdailininkas  doh.gif  tik ji reikia priziuret, nes dirba graziai, kol stovi salia  doh.gif

na, maniskis auges su mama ir mociute, tai plaktuko nelabai nulaiko smile.gif
bet labai stengiasi ir labai nori viska daryti. kasa griovius, dejom putplasti grindim patys, vezam gruza, bet geriau jau daugiau nieko nedarytu, nes padarys tai doh.gif lotuliukas.gif
plius maniskis medikas, tai nelabai jis gali darbe paskui rodytis nudauzytais krumpliais ar spakliuotais nagais. o ir finansiskai kalbant, geriau jau du pacientus priimtu, negu koki kambari isglaistytu, ir finansu, ir kokybes prasme labiau apsimoka smile.gif

uztat as su mama ir broliu tokie prie ukio, tai brolis gipsa suka, dazo, glaisto, o mes siaip kazka dirbam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2013 02 06, 20:25)
Nu laukiam  wub.gif
o kiek kvadratu jusu namukas?

nedidelis, 60 kv apacia. ..vonia, du miegamieji,ir svetaine su virtuve. Virsuje bus du dideli kambariai ir viskas.

Mes irgi gyvename vieno kambario bute kolkas.
Atsakyti
QUOTE(oblina @ 2013 02 06, 19:32)
nedidelis, 60 kv apacia. ..vonia, du miegamieji,ir svetaine su virtuve.  Virsuje bus du dideli kambariai ir viskas.

Mes irgi gyvename vieno kambario bute kolkas.

o tai kodel? gi jau irengta viskas smile.gif
bent jau gyvent tai galima tikrai smile.gif
Atsakyti