mes GAP su 80 dabar nešiojam 18-24..tai tip top imu 2T tikrai verta imt
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 21, 15:27)
mes GAP su 80 dabar nešiojam 18-24..tai tip top imu 2T tikrai verta imt
tai gal 3T, bus i prieki biski
Papildyta:
tuoj Ingut issiaiskinu dydi kombio, jamsim ir mes
gap labai laukiu, kol nedingo... as savo bernui imu 2T mate sunys... mergaitiskas tai mergaitiskas man jis unisex
Nedaug truksta iki nemokamo siuntimo rugby -30% (idejus i krepsiuka kaina galutine)
http://www.smashbox.com nuo 50 usd nemokamas siuntimas, 25% papildoma nuolaida [/B]
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 21, 15:31)
gap labai laukiu, kol nedingo... as savo bernui imu 2T mate sunys... mergaitiskas tai mergaitiskas man jis unisex
as nezinau kokiiii imti
Ingute, kaimynė mano parsivežė GAP kombį rudą sūneliui. Sakė pirkom iš mergaičių syriaus, bet jis rudas, grynai unisex. Tai ji ne internetu pirko, o gyvai parduotuvėje, prieš tai apčiupinėjus, apžiūrėjus. Tai gal nėra gryn mergaitiškas...
O kaina tikrai super, net gaila kad mums nebereikia
imam mes 3T.. atlenksim..
nusiunciau uzsakyma...
nusiunciau uzsakyma...
QUOTE(troliuke @ 2012 11 21, 18:33)
as nezinau kokiiii imti
man rase mamukas vaiko 13kg ir 85(atrodo) cm turi 3T atrodo nat foto tobulai su rezervu.
koks jusu mergikes svoris ir ugis? mano bernas 9 men 74 ir 11kg ziema bus 75/73 ir 12/13kg tai jam idealiai bus2T
jusu vyresne.. nzn as imciau 3
QUOTE(kipitun @ 2012 11 21, 18:33)
Ingute, kaimynė mano parsivežė GAP kombį rudą sūneliui. Sakė pirkom iš mergaičių syriaus, bet jis rudas, grynai unisex. Tai ji ne internetu pirko, o gyvai parduotuvėje, prieš tai apčiupinėjus, apžiūrėjus. Tai gal nėra gryn mergaitiškas...
aha ir as is foto mamuko ideto man nutariau imti... nors siaip maniau nereik
Ingut..siunčiu dar ir 3T
mano taigi tikra mergaitė nevalgo,laikosi dietos 80cm ir 10kg
mano taigi tikra mergaitė nevalgo,laikosi dietos 80cm ir 10kg
Ingut aciu aciu... visgi paemem mes 3T.. bus tikrai kaip tik..
http://www.gap.com/b...9...0&cid=89475
kokis neralus zieminis megstukas.. nu ne pigus 22 su centais ale negaliu pamaciau.. seile tik nutiso, nusivaliau ir dziaugiuos kad ne merga auginu
kokis neralus zieminis megstukas.. nu ne pigus 22 su centais ale negaliu pamaciau.. seile tik nutiso, nusivaliau ir dziaugiuos kad ne merga auginu
labai laukiu atsakymo į paštą