Sveikos,
šiandien pabaigiau žiūrėti Вероника. Потерянное счастье,labai fainas serialas,tačiau pabaigos visiškai nesupratau
Sveikutes,
aciu uz namus
aciu uz namus
QUOTE(Julsita @ 2012 11 21, 21:17)
Man ir naujas startas nesėkmingas Pradėjau Краткий курс счастливой жизни. Pražiūrėjau 20min ir visai nesupratau ką pražiūrėjau-nuobodybė man pasirodė nereali. Imuosi 64 serijų detektyvo Aktorių vieną mėgiamą užtikau-tikiuosi patiks .Oi,o pavadinimas tai Следаки
as ir pries puse metu puse serijos pa\ziurejau meciau ,bet kai neturejau ka ziuret ,po pirmos serijos prasidejo visas idomumas man sitas filmas ilgam istrigo
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 23, 21:55)
"Vsegda gavari vsegda" išsisėme,pergalvojau,kad tikrai 2sezonas buvo įdomiausias,bet vis tiek pabaigsiu 4jau pažiūrėjau,lauksiu dar 4 (Kaip man tas aktorius patinka )
kokį čia dar filmą su juo rekomendavot,parsisiunčiau,bet neužfiksavau
be pijoko,kažkokį dar
be pijoko,kažkokį dar
Brat za brata,Sročno v nomier,Semeinyj detektiv..
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 22:06)
Brat za brata,Sročno v nomier,Semeinyj detektiv..
pasirodo nei vieno iš tų neparsisiunčiau
einu žiūrėt kame reikalas
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 23, 21:55)
"Vsegda gavari vsegda" išsisėme,pergalvojau,kad tikrai 2sezonas buvo įdomiausias,bet vis tiek pabaigsiu 4jau pažiūrėjau,lauksiu dar 4 (Kaip man tas aktorius patinka )
be pijoko,kažkokį dar
be pijoko,kažkokį dar
1. Aš taip pat manau. Ir rašė kad pabaiga nei šiokai nei tokai.
2. O jau kaip man patinka.....
3. Tuoj brangioji pateiksiu aš tau visą sąrašą...Galėsi mėgautis ir seilę varvinti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 22:28)
1. Aš taip pat manau. Ir rašė kad pabaiga nei šiokai nei tokai.
3. Tuoj brangioji pateiksiu aš tau visą sąrašą...Galėsi mėgautis ir seilę varvinti
blogai kai MB savaitėmis nėra,taip ir neišlaikyti galima
radau,kad turiu "Vsio načinajetsa s liubvi"
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 22:28)
o man, o man kaip
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 23, 22:41)
mes čia trys tokios seilės
Nu ir aš prijaučianti ,bet po V.Galkino Išvaizda tai jis tam žaliaakiui nusileidžia,bet man jo visi matyti personažai tokie mmmmmmmmmmmm Visus įsimylėjau,nu ir jį patį
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 17:59)
Negali būti. Na kaip šitaip tiek nemačiusių šito filmo? Netikiu Gal tiesiog neprisimenat. Taigis mūsų aktorius Regimantas Adomaitis ten net vaidina...
Nuostabus filmas
Вкус граната
Nuostabus filmas
Вкус граната
As tai samoningai neziurejau, pamasaciau rytu krastus rodo, tai ne man