''Стальная бабочка'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1032421
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 22, 22:56)
1. Tai aišku
2.Panašu,kad neprireiks
3. Jau sulaukei
Ramsiau,o iš kokios kalbos verti knygą?
Žiūrėkit, va ką radau http://www.molibden-.../works/wedding/ (Pirmas video) Ir nesuprantu,ar čia tikros vestuvės,ar kokio filmo ištrauka.Man tas jaunikis toks panašus į aktorių iš Svietoforo
Labas rytas Valiooo, penktadienis!! Galima ir
pasitūūūsinti
Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1023477 P.S. Pažiūrėkit, atsiliepimų net 19-lika puslapių
Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas?
pasitūūūsinti
Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1023477 P.S. Pažiūrėkit, atsiliepimų net 19-lika puslapių
Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas?
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 22:19)
Ohoho-aš jau karūnuota
didelis dėkui
smagu,kad su tortu pavyko
QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 08:18)
1.Labas rytas Valiooo, penktadienis!! Galima ir [img]http://parijanka.info/gallery/pics//smiles
2.Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
3.Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas?
2.Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
3.Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas?
1. Bet kaip greit atėjo man tas penktadienis.Kai laikas galėtų slinkt lėčiau,tai ne-jis šuoliais
2. Jei kokie kamščiai keliuose nepamaišys,tai ryt ryte mano žmogus turėtų būt namie ir ,pagal planą,mes taipogi turėtumėm įveikt paskutines 5 serijas
3.Taip,panašu,kad šaldytuvas išgelbėjo mane Nu dar reiks puošt-tada jau matysiu tiksliai,bet panašu,kad gyvensiu
nebuvau mačiusi Вкус граната uh, vakar pažiūrėjau 3 serijas, tai kai gerumo filmikė
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 23, 08:52)
Į sveikatą. Dar visi mano planai neįvykdyti,bet po transfero Ramsiui man atrodo valanda jau praėjus,tai einu užbaigsiu,ką pradėjau
Papildyta:
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 23, 08:55)
nebuvau mačiusi Вкус граната uh, vakar pažiūrėjau 3 serijas, tai kai gerumo filmikė
Aha,gera gera filmukė
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 08:57)
Į sveikatą. Dar visi mano planai neįvykdyti,bet po transfero Ramsiui man atrodo valanda jau praėjus,tai einu užbaigsiu,ką pradėjau
ačiū
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 08:57)
Aha,gera gera filmukė
man kaip juokingai Adomaitis vaidina, tas jo balsas man toks pachmielnas
Labas penktadienis
Turėtų būti geras. Man tokie patinka
1. KAi pažiūrėsi, laukiam komentarų ir įspūdžių Beje, to Zapojo man labai patiko muzika priešpaskutinių kadrų....Ta, kur be žodžių buvo (na ir su žodžiais tas gabalas gražus)
Теория запоя - Встреча влюбленных
2. Smagu kad šaldytuvas nepavedė. O beje, tortas šiaip sau ar su proga?
3. Ačiū
4. Knyga iš anglų (Vaikų laisvalaikis: 501 užsiėmimas be TV knyga, kurioje daugybė idėjų, kaip smagiai leisti laiką kartu su savo vaikais. Kiekviename puslapyje pateikiamas sąrašas, kuo reikia apsirūpinti vienam ar kitam užsiėmimui. Tačiau dažniausiai tai bus kasdienėje buityje naudojami dalykai, kuriuos namuose visi turime....)
Aha, gerai kad penktadienis. Bet man ryt į darbą
Nu reiks ir man kada prisiruošti pažiūrėti
Beje, kam patiko Cрочно в номер. Radau prikolnų kadrų, kurie nepateko į filmą O gaila kad nepateko. Сьемки сериала "Срочно в номер 3". Кадры, не попавшие в фильм Atkreikite dėmesį į aprangą - kostiumo ir sportbačių derinys
Šianakt mažasis kosėjo, ryte atsikėlė toks kaip ir užkimęs, bet ištempiau į daržą. Prasidės gerklių sezonas
Ir dar pasiguosiu: pamiršau susimokėti už intiką, tai vakar jie taip sakyčiau ganėtinai humaniškai paielgė: neatjungė (o tai būtu tolygu mirčiai, bet sulėtino. Siaubingai. TAigi likau be eilės Brato serijos vakar, šnd tas pats bus, nepatempai filmų..... O susimokėjus per parą laiko atsatys tik....Vo kaip man liūdna...
QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 00:36)
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 07:28)
1. Tai aišku
2.Panašu,kad neprireiks
3. Jau sulaukei
2.Panašu,kad neprireiks
3. Jau sulaukei
1. KAi pažiūrėsi, laukiam komentarų ir įspūdžių Beje, to Zapojo man labai patiko muzika priešpaskutinių kadrų....Ta, kur be žodžių buvo (na ir su žodžiais tas gabalas gražus)
3. Ačiū
4. Knyga iš anglų (Vaikų laisvalaikis: 501 užsiėmimas be TV knyga, kurioje daugybė idėjų, kaip smagiai leisti laiką kartu su savo vaikais. Kiekviename puslapyje pateikiamas sąrašas, kuo reikia apsirūpinti vienam ar kitam užsiėmimui. Tačiau dažniausiai tai bus kasdienėje buityje naudojami dalykai, kuriuos namuose visi turime....)
QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 08:18)
Labas rytas Valiooo, penktadienis!!
Aha, gerai kad penktadienis. Bet man ryt į darbą
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 23, 08:55)
Nu reiks ir man kada prisiruošti pažiūrėti
Beje, kam patiko Cрочно в номер. Radau prikolnų kadrų, kurie nepateko į filmą O gaila kad nepateko. Сьемки сериала "Срочно в номер 3". Кадры, не попавшие в фильм Atkreikite dėmesį į aprangą - kostiumo ir sportbačių derinys
Šianakt mažasis kosėjo, ryte atsikėlė toks kaip ir užkimęs, bet ištempiau į daržą. Prasidės gerklių sezonas
Ir dar pasiguosiu: pamiršau susimokėti už intiką, tai vakar jie taip sakyčiau ganėtinai humaniškai paielgė: neatjungė (o tai būtu tolygu mirčiai, bet sulėtino. Siaubingai. TAigi likau be eilės Brato serijos vakar, šnd tas pats bus, nepatempai filmų..... O susimokėjus per parą laiko atsatys tik....Vo kaip man liūdna...
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 09:30)
Labas penktadienis
3. Ačiū
3. Ačiū
1. Sutariam,bet greit dar nežiūrėsiu,nes miegamajam dabar Univeras į trasą eina
2.Su proga,bet ne mum-draugės sūniukui 5
3.Į sveikatą.Tuoj dar vieną doziukę duosiu
4. Čia labai įdomiai skamba. Tai tamsta dirbate vertėja gal? Šiuo metu tai mano dukros svajonė,bet ji dar tik dešimtokė,tai tos svajonės dar gali keistis
Ale kas čia darosi-kiek paskaitinėjau sm'e,tai labai daug kam praeita naktis bloga buvo Mums,tai ,tfu tfu tfu, nieko
Na ir labai jau užjaučiu dėl interneto Bet,jei šiandien bus sumokėta,tai ryt jau viskas bus gerai
Nu psio reik kelt subinę ir traukt virtuvėn-reik ruošt tortas puošimui (fui,kaip nemėgstu šito etapo )