Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

''Стальная бабочка'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1032421
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 22, 22:56)

1. Nu tai ar siuntiesi? ax.gif
2. Tikėsimės kad neprireiks LNK žinių smile.gif
3. Lauksiu smile.gif

1. Tai aišku ax.gif
2.Panašu,kad neprireiks thumbup.gif
3. Jau sulaukei mirksiukas.gif
Ramsiau,o iš kokios kalbos verti knygą?
Atsakyti
Žiūrėkit, va ką radau http://www.molibden-.../works/wedding/ (Pirmas video) Ir nesuprantu,ar čia tikros vestuvės,ar kokio filmo ištrauka.Man tas jaunikis toks panašus į aktorių iš Svietoforo g.gif
Atsakyti
Labas rytas clap.gif Valiooo, penktadienis!! Galima ir user posted image
pasitūūūsinti user posted image
Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1023477 P.S. Pažiūrėkit, atsiliepimų net 19-lika puslapių bigsmile.gif
Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 22:19)
Ohoho-aš jau karūnuota  ax.gif

bigsmile.gif didelis dėkui 4u.gif

smagu,kad su tortu pavyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 23 lapkričio 2012 - 08:52
QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 08:18)
1.Labas rytas clap.gif Valiooo, penktadienis!! Galima ir [img]http://parijanka.info/gallery/pics//smiles
2.Beje, vakar baigiau žiūrėti ''Кухня'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1023477  P.S. Pažiūrėkit, atsiliepimų net 19-lika puslapių bigsmile.gif
3.Kaip supratau Julsita, su tortu viskas ok? šaldytuvas-tikras draugas? biggrin.gif

1. thumbup.gif Bet kaip greit atėjo man tas penktadienis.Kai laikas galėtų slinkt lėčiau,tai ne-jis šuoliais doh.gif
2. Jei kokie kamščiai keliuose nepamaišys,tai ryt ryte mano žmogus turėtų būt namie ir ,pagal planą,mes taipogi turėtumėm įveikt paskutines 5 serijas smile.gif
3.Taip,panašu,kad šaldytuvas išgelbėjo mane thumbup.gif Nu dar reiks puošt-tada jau matysiu tiksliai,bet panašu,kad gyvensiu thumbup.gif
Atsakyti
nebuvau mačiusi Вкус граната blush2.gif uh, vakar pažiūrėjau 3 serijas, tai kai gerumo filmikė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 23, 08:52)
bigsmile.gif  didelis dėkui  4u.gif

smagu,kad su tortu pavyko  4u.gif

Į sveikatą. Dar visi mano planai neįvykdyti,bet po transfero Ramsiui man atrodo valanda jau praėjus,tai einu užbaigsiu,ką pradėjau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gitaaa @ 2012 11 23, 08:55)
nebuvau mačiusi Вкус граната blush2.gif uh, vakar pažiūrėjau 3 serijas, tai kai gerumo filmikė rolleyes.gif

Aha,gera gera filmukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 08:57)
Į sveikatą. Dar visi mano planai neįvykdyti,bet po transfero Ramsiui man atrodo valanda jau praėjus,tai einu užbaigsiu,ką pradėjau  mirksiukas.gif

bigsmile.gif ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 08:57)
Aha,gera gera filmukė  thumbup.gif

man kaip juokingai Adomaitis vaidina, tas jo balsas man toks pachmielnas biggrin.gif
Atsakyti
Labas penktadienis 4u.gif
QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 00:36)
''Стальная бабочка'' /2012/

Turėtų būti geras. Man tokie patinka 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 23, 07:28)
1. Tai aišku  ax.gif
2.Panašu,kad neprireiks  thumbup.gif
3. Jau sulaukei  mirksiukas.gif
Ramsiau,o iš kokios kalbos verti knygą?

1. KAi pažiūrėsi, laukiam komentarų ir įspūdžių tongue.gif Beje, to Zapojo man labai patiko muzika priešpaskutinių kadrų....Ta, kur be žodžių buvo (na ir su žodžiais tas gabalas gražus)
Теория запоя - Встреча влюбленных

2. Smagu kad šaldytuvas nepavedė. O beje, tortas šiaip sau ar su proga?
3. Ačiū 4u.gif
4. Knyga iš anglų (Vaikų laisvalaikis: 501 užsiėmimas be TV“ – knyga, kurioje daugybė idėjų, kaip smagiai leisti laiką kartu su savo vaikais. Kiekviename puslapyje pateikiamas sąrašas, kuo reikia apsirūpinti vienam ar kitam užsiėmimui. Tačiau dažniausiai tai bus kasdienėje buityje naudojami dalykai, kuriuos namuose visi turime....)

QUOTE(Visgi @ 2012 11 23, 08:18)
Labas rytas clap.gif Valiooo, penktadienis!!

Aha, gerai kad penktadienis. Bet man ryt į darbą doh.gif

QUOTE(gitaaa @ 2012 11 23, 08:55)

Nu reiks ir man kada prisiruošti pažiūrėti g.gif

Beje, kam patiko Cрочно в номер. Radau prikolnų kadrų, kurie nepateko į filmą thumbup.gif lotuliukas.gif O gaila kad nepateko. Сьемки сериала "Срочно в номер 3". Кадры, не попавшие в фильм Atkreikite dėmesį į aprangą - kostiumo ir sportbačių derinys lotuliukas.gif

Šianakt mažasis kosėjo, ryte atsikėlė toks kaip ir užkimęs, bet ištempiau į daržą. Prasidės gerklių sezonas doh.gif
Ir dar pasiguosiu: pamiršau susimokėti už intiką, tai vakar jie taip sakyčiau ganėtinai humaniškai paielgė: neatjungė (o tai būtu tolygu mirčiai, bet sulėtino. Siaubingai. TAigi likau be eilės Brato serijos vakar, šnd tas pats bus, nepatempai filmų..... verysad.gif O susimokėjus per parą laiko atsatys tik....Vo kaip man liūdna... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 23 lapkričio 2012 - 09:47
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 23, 09:30)
Labas penktadienis

Turėtų būti geras. Man tokie patinka
1. KAi pažiūrėsi, laukiam komentarų ir įspūdžių tongue.gif Beje, to Zapojo man labai patiko muzika priešpaskutinių kadrų....Ta, kur be žodžių buvo (na ir su žodžiais tas gabalas gražus)
Теория запоя - Встреча влюбленных

2. Smagu kad šaldytuvas nepavedė. O beje, tortas šiaip sau ar su proga?
3. Ačiū
4. Knyga iš anglų (Vaikų laisvalaikis: 501 užsiėmimas be TV“ – knyga, kurioje daugybė idėjų, kaip smagiai leisti laiką kartu su savo vaikais. Kiekviename puslapyje pateikiamas sąrašas, kuo reikia apsirūpinti vienam ar kitam užsiėmimui. Tačiau dažniausiai tai bus kasdienėje buityje naudojami dalykai, kuriuos namuose visi turime....)

Šianakt mažasis kosėjo, ryte atsikėlė toks kaip ir užkimęs, bet ištempiau į daržą. Prasidės gerklių sezonas doh.gif
Ir dar pasiguosiu: pamiršau susimokėti už intiką, tai vakar jie taip sakyčiau ganėtinai humaniškai paielgė: neatjungė (o tai būtu tolygu mirčiai, bet sulėtino. Siaubingai. TAigi likau be eilės Brato serijos vakar, šnd tas pats bus, nepatempai filmų..... verysad.gif O susimokėjus per parą laiko atsatys tik....Vo kaip man liūdna... verysad.gif

1. Sutariam,bet greit dar nežiūrėsiu,nes miegamajam dabar Univeras į trasą eina smile.gif
2.Su proga,bet ne mum-draugės sūniukui 5 smile.gif
3.Į sveikatą.Tuoj dar vieną doziukę duosiu mirksiukas.gif
4. Čia labai įdomiai skamba. Tai tamsta dirbate vertėja gal? Šiuo metu tai mano dukros svajonė,bet ji dar tik dešimtokė,tai tos svajonės dar gali keistis smile.gif
Ale kas čia darosi-kiek paskaitinėjau sm'e,tai labai daug kam praeita naktis bloga buvo unsure.gif Mums,tai ,tfu tfu tfu, nieko cool.gif
Na ir labai jau užjaučiu dėl interneto 4u.gif Bet,jei šiandien bus sumokėta,tai ryt jau viskas bus gerai tongue.gif
Nu psio reik kelt subinę ir traukt virtuvėn-reik ruošt tortas puošimui (fui,kaip nemėgstu šito etapo unsure.gif )
Atsakyti