QUOTE(Visgi @ 2012 12 12, 11:09)
Labas visoms
Vakar prie parduotuvės man iš rankinės iškrito piniginė. Su visom kortelėm- nuolaidų, tapatybės, vychi, banko kortelėmis ir su visa vakar 'nusiimta' alga. Tik įžengus i namus- skambutis man i telefoną. Skambino jauna mergina pranešt, kad rado ją ir manęs laukia ten (prie parduotuvės), norinti gražinti. Piniginės dar net nebuvau pasigedusi. Iš karto- šokas, na ir lekiau kaip akis išdegus. Piniginę grąžino su visu jos 'turiniu'. Nieko nepasigedau. Bandžiau atsilyginti jai. Ji pinigelių neėmė. Tik TEpasakė-''Ką jūs- ne, nereikia!
juk KAĖLDOS!''.
Pradėjau tikėti Stebuklais! Tokie žmonės - tikras stebuklas. Ir tik dabar pajutau tikrai artėjančias Kalėdas. Ačiu jai! (ir sau, kad buvau piniginėj palikusi savo kontaktus). Mane ypatingai įkvėpė šis nutikimas. Taip ir norisi man, pratęsiant jos žodžius, sakyti ...
Darykim GERA, juk KALEDOS! Merry Christmas Everyone - Shakin Stevens
net asara istrysko
Buvo ir pas mus toks nutikimas su vyru dirbau prie kryzkalnio autostradoi bare ,diena lietinga lauke stalai tusti isvis buvo tuscia nei zmoniu nieko ...
Atvaziavo diedas kazkoks pasieme kavos isejo su kava parukyt ir nebegryzo isvaziavo ... Mb nuejo paimt puodelio kavos is lauko ,ziuri prie stalo ant kedes tashe,o ten pilna doleriu
Nuo baro tie stalai isvis nesimato ,galejo bet kas privziaves ta tase pasiimt ...Aisku uz keliu valandu gavom skambuti ar radom tashe ,mes ja grazinom
vyras is laimes ciut infarkto negavo
Tasei vidui buvo 12 tukst doleriu
O tas vyras uz tai mums dave 200
aisku ir neprasem per gvalta ikiso ..... O uz menesio sventem savo vestuves ,(labai skromnas )uz tiek pinigu butumem ir buta nusipirke kaime,ir gera vesele atsoke
Bet vat nekyla ranka prie svetimo daikto