Nu mergaitės, parsisiunčiau Теория запоя. Žinoma dėl krasaveco žaliaakio ...Pirmi kadrai keistoki apsirodė, ale paskui Nu prikolna komedija, nieko nepasakysi Taip nuotaiką pakėlė kad super Tikrai rekomenduoju vos ne kiekviena frazė
Vienžu žaliaakio personažas lakūnas pijokėlis pas tokisu pačius draugelius geria. Viena sjau visai trupas, po kažkiek laiko sako tam lakūnui, žmon, nu tu nors dešros užkandžiui papjaustyk...Anas - aš ne žmona tau....Pijokėlis pasižiūri lakūnui į veidą - ei, kas tau su fizionomija, nors depiliacija kokai pasidaryk.....Po kiek laiko klausia sugėrovų - kas jūs? Lakūnas sako - aš tavo žmona, o čia (rodo į kitą sugėrovą) mano uošvis...
Ale suvaidinta taip, kad atrodo jog tikrai tie aktoriukai не выходит из запоя
Ну конечно трезвый! Минут двадцать не пил!
Теория запоя, pit ili nie pit
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 17:49)
su pasipriešinimu eini į darbą,
visą dieną kibirkščiuoji,
iš darbo grįžti įelektrintas,
o po to išsijungi.
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 22, 18:10)
atspėkit-aš siunčiuosi,ar ne
O man diena buvo kaip diena,bet jau vakaras kaip susiš..ko,kad jomajo Gi sutepinėjau tortą.Ir ne pirmą kartą.Visada be problemų,nu o šiandien-pypiec..Košė kažkokia Jei per naktį šaldytuvas reikalo nepataisys,tai rytoj,žinokit, kokios LNK žinios gali pranešt,kad viena alytiškė iš širdagraužio pasidarė galą kokiu virtuviniu įrankiu Kad nelikčiau apgavus Ramsiaus ir Monami,skubu kinozale pateikt prašymą karūnai gaut
''Любовь с акцентом'' /2012/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1032381
Papildyta:
seksiu ryt žinias na labai tikiuosi kad bent jau šaldytuvas pagelbės tamstai
P.S. patinka Dzūkija labai man artima...
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1032381
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 21:29)
,tai rytoj,žinokit, kokios LNK žinios gali pranešt,kad
seksiu ryt žinias na labai tikiuosi kad bent jau šaldytuvas pagelbės tamstai
P.S. patinka Dzūkija labai man artima...
QUOTE(saulyte525 @ 2012 11 22, 20:27)
manau,kad ne
*O man diena buvo kaip diena,bet jau vakaras kaip susiš..ko,kad jomajo
** Kad nelikčiau apgavus Ramsiaus ir Monami,skubu kinozale pateikt prašymą karūnai gaut
** Kad nelikčiau apgavus Ramsiaus ir Monami,skubu kinozale pateikt prašymą karūnai gaut
*
**
o aš kažkaip vakare visai kitų darbų turėjau tai nepažiūrėjau nei vieno filmo
Ne,ne šitas Apie šį čia kai kas svaigsta
http://kinozal.tv/de...s.php?id=745901
http://kinozal.tv/de....php?id=1026952
Nu karūna užsakyta.Tikėkimės,kad iki ryt ryto bus ji man įteikta
Tiesa,Ramsius atrodo,rašė,kad patinka to personažo su kepure,bajeriukai.Tai man tas aktorius labai patiko seriale Кадетство
Papildyta:
Ohoho-aš jau karūnuota Ir,jei gerai supratau,12-ai savaičių Tai va-Monami jau apdovanojau.Ramsiaus nespėjau-pasirodo pasikeitę taisyklės:valandos bėgyje galima padaryti tik 5 transferus.Gal prieš kokį pusmetį draugei cielus 20 padariau iškart prisėdus-ir nieko,o dabar čia kažkaip jau pasikeitė.Nu nieko,jei jau šiandien nespėsiu,tai ryt ryte Ramsiui pirmenybė
QUOTE(saulyte525 @ 2012 11 22, 18:35)
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 18:38)
Jo
O kaip undinėlė ant stakano krašto sėdėjo
Man ta Teorija zapoja buvo pats tas po 3 dienu Non stop knygos vertimo, nes galva tai jau be smegenų likusi
Žvingavau žvingavau, ale kai pamaciau priešpaskutinisu kadrus pajutau kad smegenų likučiai visia tirpsta...Ir pagalvojau, kokio bieso viešpats išskyrė žmonių giminę į vyrus ir moteris....
Ne.
P.S. Žemiau jau Julsita atsakė
atspėkit-aš siunčiuosi,ar ne
O man diena buvo kaip diena,bet jau vakaras kaip susiš..ko,kad jomajo Gi sutepinėjau tortą.Ir ne pirmą kartą.Visada be problemų,nu o šiandien-pypiec..Košė kažkokia Jei per naktį šaldytuvas reikalo nepataisys,tai rytoj,žinokit, kokios LNK žinios gali pranešt,kad viena alytiškė iš širdagraužio pasidarė galą kokiu virtuviniu įrankiu Kad nelikčiau apgavus Ramsiaus ir Monami,skubu kinozale pateikt prašymą karūnai gaut
1. Nu tai ar siuntiesi?
2. Tikėsimės kad neprireiks LNK žinių
QUOTE(Julsita @ 2012 11 22, 22:19)
Tiesa,Ramsius atrodo,rašė,kad patinka to personažo su kepure,bajeriukai.Tai man tas aktorius labai patiko seriale Кадетство
Papildyta:
Ohoho-aš jau karūnuota Ir,jei gerai supratau,12-ai savaičių Tai va-Monami jau apdovanojau.Ramsiaus nespėjau-pasirodo pasikeitę taisyklės:valandos bėgyje galima padaryti tik 5 transferus.Gal prieš kokį pusmetį draugei cielus 20 padariau iškart prisėdus-ir nieko,o dabar čia kažkaip jau pasikeitė.Nu nieko,jei jau šiandien nespėsiu,tai ryt ryte Ramsiui pirmenybė
Papildyta:
1. Bajeriukai nemirtingi
2. Lauksiu
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 10:54)
nieko neradau gero
QUOTE(Visgi @ 2012 11 22, 13:18)
o jis su gera pabaiga? nesu maciusi.......
QUOTE(svelni @ 2012 11 22, 23:07)
na taip