Labas visoms
Visų pirmą
Ramsiui,
Julsitai, ir
Sim@'ai nuoširdžiai linkiu, kad jų atžalos pasveiktų kuo greičiau. Kad iki švenčių spėtų išsikapsyti ir būtų visi vaikučiai sveiki drūti.
(P.S.lyg daugiau sergančių neužmačiau

Jei buvau neatidi ir kažką praleidau- sorry

)
Tiesą pasakius nelabai ką turiu rašyti, nes neturiu ką bežiūrėti. Nes jei jau ką žiūriu tai visad parašau, pasidalinu savo nuomone... O dabar visiškas štilius. Tsakant sėdau ant seklumos
QUOTE(sapniukass @ 2012 12 11, 12:31)
Dabar kreipiuosi i Ta, kuri rekomendavo ,,Andreika", perziurejau 4 serijas, kiek radau, o tai jo dar daugiau seriju bus?
Aš jo dar nežiūrėjau, sakau gal savaitgalį bandysiu. Sakykit, o vertas dėmesio, patiko jums?
QUOTE(sapniukass @ 2012 12 11, 14:11)
Samarinas,
chamavotas toks,
Ką reikškia
tas žodis? Tipo, keistas ar kaip?
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 12, 07:46)
Oi nėr ką žiūrėt

Jau tas NERAVNYJ BRAK kokia
nesąmonė
Ateinu į kompaniją, nes pas mane irgi kažkaip skurdu su filmais
Kodėl? Ištemptas per daug ar muilų muilas?
Dabar papasakosiu kas man nutik3 buvo.
Vakar prie parduotuvės man iš rankinės iškrito piniginė. Su visom kortelėm- nuolaidų, tapatybės, vychi, banko kortelėmis ir su visa vakar 'nusiimta' alga. Tik įžengus i namus- skambutis man i telefoną. Skambino jauna mergina pranešt, kad rado ją ir manęs laukia ten (prie parduotuvės), norinti gražinti. Piniginės dar net nebuvau pasigedusi. Iš karto- šokas, na ir lekiau kaip akis išdegus. Piniginę grąžino su visu jos 'turiniu'. Nieko nepasigedau. Bandžiau atsilyginti jai. Ji pinigelių neėmė. Tik TEpasakė-''Ką jūs- ne, nereikia!
juk KAĖLDOS!''.
Pradėjau tikėti Stebuklais! Tokie žmonės - tikras stebuklas. Ir tik dabar pajutau tikrai artėjančias Kalėdas. Ačiu jai! (ir sau, kad buvau piniginėj palikusi savo kontaktus). Mane ypatingai įkvėpė šis nutikimas. Taip ir norisi man, pratęsiant jos žodžius, sakyti ...
Darykim GERA, juk KALEDOS!
Merry Christmas Everyone - Shakin Stevens