QUOTE(Ramsius @ 2012 12 09, 23:13)
1.Man pasirodo trečias sezonas buvo geriausias...Apsirikau Antras irgi geras, bet 3 tai man labiausias.
Nu va.
2.Sėdžiu visa sudirgus. Pas sūnų draugė atvažiavus. Ir nenori namo važiuoti. Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga. Nu zdraste KAip tai atrodys??? : Parašė pati mamai, tai dabar sėdžiu ir laukiu skambučio išanos pusės......
Nu va.
2.Sėdžiu visa sudirgus. Pas sūnų draugė atvažiavus. Ir nenori namo važiuoti. Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga. Nu zdraste KAip tai atrodys??? : Parašė pati mamai, tai dabar sėdžiu ir laukiu skambučio išanos pusės......
Aš šiandien jau būčiau komentavus,kad man kol kas trečias geriausias-mat vakar pusę pažiūrėjau ir užbaigiau kaip tik toj vietoj,kur užtiko griešijant. Net nert nustojau.Jau taip gerai suvaidino pagautą-nu tikrai išsigandęs vaiko žvilgsnis,sučiuptas "darant nusikaltimą" Ir taip tikrai išsigando,kad žmona išeina,velniop meilužė-gi žmona išeina (nu man tai iš vis problema su minčių dėstymu ) Ir va daugiau jau negalėjau žiūrėt,nes mažiulis jau piktukas buvo
2. Nu nepyk,bet man skaitant tai taip juokingai čia "skamba",tiksliau tu taip gražiai pateikei O šiaip tai turbūt ir aš sėdėčiau su užli;usiu spaudimu ir,jei pasiliktų,miego tą naktį nebūtų
O mano vaikinas dar mergom nesidomi Kol kas sportas- geriausia draugė. Va vakar grįžo iš Kėdainių su geriausio komandos žaidėjo prizu. O jau laimingas,o jau švytintis
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 10, 01:23)
....Nereikai man jokių marčių
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 10, 07:58)
Ramsius pati auginu 3 dukras,sakiau vyrui kad jokiu nakvojimu niekur nebus,net pas padruzkes : as pati tipo pas "drauge" nakvodavau,dabar ta drauge-mano vyras
Nu ar ne geriausia draugė,ką?
Tiesa,nu jau koks gerulis tas Bies v rebro. Paliksiu ir vyreliui pažiūrėt. Vakar jau taip tramdžiausi,kad balsu nekikent ir mažiaus neprikelt,kai penkiasdešimtmetis parsivedė jaunutę ir...STOP Nieks nesigavo..Dieve,kokia tragedija..Kaip draugai bando pagelbėt,net aštuoniasdešimtmetė mama talkon ateina..O jau tos frazės PVZ.: э то не танл сламалсиа,а танкист,ar kažkaip panašiai. Nu fainas,negaliu