QUOTE(Julsita @ 2012 12 09, 12:20)
Na ir baiginėju peržiūrėt 2-ąjį sezoną. Šiandien,kai mano ligoniukui 100kartų geriau,mamkos nuotaika 1000kartų geresnė,tai ir filmas jau kitaip žiūrisi
Man pasirodo trečias sezonas buvo geriausias...Apsirikau
Antras irgi geras, bet 3 tai man labiausias.
APUOKE, MONAMI, jūs matėt, tai va noriu pasidalinti tokiu pastebėjimu.
Vakar greituoju žiūrėjimu permečiau kelias serijas ВГВ, man labai tas gabalas patiko kur limuzine su rožįmis. Aišku saldoka, bet ne ta norėjau pasakyti....Aš kai pirmą kartą žiūrėjau, nemačiau daug smulkmenų, o dabar va atkreipiau dėmesį. Ten kur pačiam gale Sergėjus guli Olgai ant krūtinės...Nu kaip taip įmanoma suvaidinti vien akimis Taip suvaidinti, kad va žiūri ir supranti, kad tai momentas, kada tas žmogus atrado toookią ramybę, kaip mažas vaikas pas mamą glėbyje nuo visko apsaugotas...ir jam daugiau nieko nebereikai. Tiek laiko žmogus kankinosi ir pagaliau nurimo...
Kažkaip nebemoku minčių išreikšti
Nu va.
Sėdžiu visa sudirgus. Pas sūnų draugė atvažiavus. Ir nenori namo važiuoti. Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga. Nu zdraste
KAip tai atrodys???
Parašė pati mamai, tai dabar sėdžiu ir laukiu skambučio išanos pusės......
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...