Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 12 09, 15:42)
Aš tai supratau taip,kad laiką reik taupyt,nes iki vyro grįžimo reik suspėt numegzt sijoną,tai va ir negamina,o mezga  smile.gif
Aš ir mezgu,tiksliau neriu,bet labai lėtai priekin judu,nes ir gaminu,ir ligoniuką slaugau ir visa namų ruoša, ir dar filmą žiūriu  ax.gif

1) thumbup.gif kai moteris puosias thumbup.gif
2) as ir kadaise mezgiau. db jau rankos nebekyla.

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 09, 13:37)
g.gif o cia kaip suprast? gamint nemokat? tingit? ar taupot pinigus? g.gif
4u.gif dekui 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 09, 14:42)
Aš tai supratau taip,kad laiką reik taupyt,nes iki vyro grįžimo reik suspėt numegzt sijoną,tai va ir negamina,o mezga  smile.gif
Aš ir mezgu,tiksliau neriu,bet labai lėtai priekin judu,nes ir gaminu,ir ligoniuką slaugau ir visa namų ruoša, ir dar filmą žiūriu  ax.gif

drinks_cheers.gif rašto pabaigai darbo turiu trim dienom,o jei tatos neužlaikys ir grįš per tiek ,žodžiu reik suktis biggrin.gif
Atsakyti
''В ожидании весны'' /2012/
http://kinozal.tv/de....php?id=1037634
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 09, 16:58)
drinks_cheers.gif rašto pabaigai darbo turiu trim dienom..

lauksim PABAIGOS foto ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 09, 17:20)

4u.gif kaip tik per RTR planeta maciau reklama, kad sian vakare rodys si filma 4u.gif
bet atsisiusiu ir per kompa ziuresiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 09, 18:43)
lauksim PABAIGOS foto ax.gif
4u.gif kaip tik per RTR planeta maciau reklama, kad sian vakare rodys si filma 4u.gif
bet atsisiusiu ir per kompa ziuresiu ax.gif

tikiuosi nenusivilsiu smile.gif

aha aš irgi vakar mačiau per reklamą
vakar Vasilisa užsistačiau,bet gala pavedė pabaigos neįrašė doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Возвращение:

Verta pažiūrėti, toks neįprastas, lyg visą filmą kažkokia psichologinė įtampa.
Aišku, Safonovas kaip visada dieviškas, kur bevaidintų man visi jo personažai turi savo "veidą", charakterį.
Tik vat pabaiga keistoka,taip ir laukiau užrašo "prodolzenije sledujet".
Atsakyti
''Дед'' /2012/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1037762
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 gruodžio 2012 - 20:38
QUOTE(Julsita @ 2012 12 09, 12:20)
Na ir baiginėju peržiūrėt 2-ąjį sezoną. Šiandien,kai mano ligoniukui 100kartų geriau,mamkos nuotaika 1000kartų geresnė,tai ir filmas jau kitaip žiūrisi  ax.gif

Man pasirodo trečias sezonas buvo geriausias...Apsirikau smile.gif Antras irgi geras, bet 3 tai man labiausias.
APUOKE, MONAMI, jūs matėt, tai va noriu pasidalinti tokiu pastebėjimu. Vakar greituoju žiūrėjimu permečiau kelias serijas ВГВ, man labai tas gabalas patiko kur limuzine su rožįmis. Aišku saldoka, bet ne ta norėjau pasakyti....Aš kai pirmą kartą žiūrėjau, nemačiau daug smulkmenų, o dabar va atkreipiau dėmesį. Ten kur pačiam gale Sergėjus guli Olgai ant krūtinės...Nu kaip taip įmanoma suvaidinti vien akimis doh.gif Taip suvaidinti, kad va žiūri ir supranti, kad tai momentas, kada tas žmogus atrado toookią ramybę, kaip mažas vaikas pas mamą glėbyje nuo visko apsaugotas...ir jam daugiau nieko nebereikai. Tiek laiko žmogus kankinosi ir pagaliau nurimo...
Kažkaip nebemoku minčių išreikšti blink.gif

Nu va.
Sėdžiu visa sudirgus. Pas sūnų draugė atvažiavus. Ir nenori namo važiuoti. Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga. Nu zdraste doh.gif KAip tai atrodys??? blink.gif Parašė pati mamai, tai dabar sėdžiu ir laukiu skambučio išanos pusės...... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Na o aš naktinėju tsakant. Nemiga doh.gif
user posted image

Pažiūrėjau šitą. Nieko šūstro, bet man patiko. Mielas toks...

"Под прицелом любви" 2012
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1037819
user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 09, 23:13)
Sėdžiu visa sudirgus. Pas sūnų draugė atvažiavus. Ir nenori namo važiuoti. Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga. Nu zdraste doh.gif KAip tai atrodys??? blink.gif Parašė pati mamai, tai dabar sėdžiu ir laukiu skambučio išanos pusės...... blink.gif  doh.gif

Ir kaip pasibaigė viskas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 gruodžio 2012 - 01:07
QUOTE(Visgi @ 2012 12 10, 01:05)
Na o aš naktinėju tsakant. Nemiga doh.gif
user posted image
Pažiūrėjau šitą. Nieko šūstro, bet man patiko. Mielas toks...
"Под прицелом любви" 2012
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1037819
user posted image
Ir kaip pasibaigė viskas? rolleyes.gif

Nepasibaigė, blyn (aš tuoj kaip ta kiemsargė iš Teorija zapoja prabilsiu: a mne blyn čio delatj? A ja blyn čio?) Belaukiant skambučio net spaudima ssukilo doh.gif Ir nepaskambino mamytė, matyt nusprendė kad jau vėlu. Ryt vėl lauksiu....Ot laikai atėjo blyn Ateina panelė ir sako, nu aš taip jo pasiilgstu...Man sako blink.gif Kad MANO vaiko pasiilgsta blink.gif doh.gif Nu ir blyn....Nereikai man jokių marčių schmoll.gif gun_bandana.gif box.gif bash.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 09, 23:13)
Kažkaip nebemoku minčių išreikšti  blink.gif

Prašo kad aš su jos mama pakalbėčiau, atseit man reikai kad ji pabūtų su mažuoju, jis mat serga.

Moki moki 4u.gif Aš gal taip smulkmeniškai nežiūriu, bet ta vieta verta gyvenimo wub.gif

Ot jaunimėlis su fantazija lotuliukas.gif O tavęs kaip prašė? Aš liepčiau sakyti merginos mamai teisybę.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal yra kokiu nauju detektyvu,kriminalu? g.gif

Ramsius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif pati auginu 3 dukras,sakiau vyrui kad jokiu nakvojimu niekur nebus,net pas padruzkes blush2.gif as pati tipo pas "drauge" nakvodavau,dabar ta drauge-mano vyras lotuliukas.gif
Atsakyti