QUOTE(Apuokas @ 2012 12 08, 22:51)
Intriguoji
Deja nieko ypatinagi intriguojančio, bet man tai vistiek buvo kažkas....Paprasčiausiai teko susitkti akis į akį, kalbėtis....Ejau i koncertus, kiek tai buvo imanoma Klaipėdoje...Jau ir mb buvo atsiradęs.....Auksinis žmogus, per paskutinį Roko maršą saugojo mane kad tautiečiai nesutryptų, o mes su drauge kybojom ant tvoros priešais sceną....Aš buuvau pasigaminus albumą...sėdėdavau naktimis, klijuodavau, karpydavau, gi tada intiko tai nebuvo....Tai vat ir pasitaikė, jie surengė Vilniuj koncertą, kai kažkuriuo momentu grupė atsikūrė.....Gal tai buvo kokie 2002-3 metai, nepamenu jau.... Tai vat mano kolegės vyras turėjo statybų firmą, kuri bendradarbiavo su A. Kaušpėdo "Jungtinėmis pajėgomis" ir kažkada ten tarp jų išėjo kalba...Vienžu, man buvo pasakyta kad manęs laukia du asmeniniai kvietimai į koncertą, tik aš pirma turiu JAM paskambibti ir prisistatyti, kad jis tuos kvietimus paliktų....Prieš skambindama išgėriau valerijonų
Jeigu ne bendradarbė, ko gero ir nebučiau pasiryžus...Nu o kai išgirdau ragelyje balsą, tai vos negavau širdies smūgio....vienžu susitariau, dar gerai kad suvokiau ką jis man sako....
MB vežė į Vilnių, ėjo su manim į koncertą, bet jau į užkulisius atsisakė lydėt
Nu jau trauktis nebuvo kur, mb būtų mane į miltus sutrynęs jei būčiau nėjus....Nu va....O didelis jis
Aš kažkur palei žemę jaučiausi
Nesuprantu kaip aš tada nenumiriau. Tiesiog paprasčiausiai maniau kad tikrai numirsiu....
Man tada jis buvo KAŽKAS TOKIO....Aš juk "džiūvau" juo nuo 1988 metų.....Beje, ir dabar man jis patinka
taigi pasirašė jis man ant to albumo, bet panorėjo pasiimti pavartyti.....Ir pažadėjo kad kai bus Klp su reikalais, grąžins man jį....Pakvies pietų....
Sorry už of topicą'ą
Paklausėt ir prisiminiau.....
Taigi. O dabar deja kiti laikai, ir lemtys manau kitaip elgiasi
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...