Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 08, 22:34)
ta lemtis man buvo palanki bigsmile.gif

Intriguoji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 12 08, 21:54)
blink.gif  sita teks ryti  wub.gif  sitam juk duociau  wub.gif

thumbup.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 08, 22:07)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Ech, o kaip aš "savo "Žaliaakiui duočiau.  wub.gif ....Kad tik imtų....O ypač prieš pasaulio pabaigą - juk nėr ko jau prarasti..... lotuliukas.gif

thumbup.gif Oi,merginos,va skambant "na figa etot London" nors pasišypsojau (turbūt pirmą sykį šiandien) iš jūsų davimų lotuliukas.gif Šaunuolės thumbup.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 12 08, 22:51)
Intriguoji  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Aha,aš jau ir užklaust taip drąsiau norėjau,ale gal tiek to blush2.gif
O aš šiandien kažkokia trynimo nuotaika užsikrėtus -niekas netinka ir nepatinka doh.gif Va Idioto pusvalandį pažiūrėjau ir,kol mano ligoniukasmiega,skubu rašytis kažkokią komediją "Bie v rebro"Gal gi mano nuotaiką atlaikys nors šitas filmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 08, 22:51)
Intriguoji  bigsmile.gif

Deja nieko ypatinagi intriguojančio, bet man tai vistiek buvo kažkas....Paprasčiausiai teko susitkti akis į akį, kalbėtis....Ejau i koncertus, kiek tai buvo imanoma Klaipėdoje...Jau ir mb buvo atsiradęs.....Auksinis žmogus, per paskutinį Roko maršą saugojo mane kad tautiečiai nesutryptų, o mes su drauge kybojom ant tvoros priešais sceną....Aš buuvau pasigaminus albumą...sėdėdavau naktimis, klijuodavau, karpydavau, gi tada intiko tai nebuvo....Tai vat ir pasitaikė, jie surengė Vilniuj koncertą, kai kažkuriuo momentu grupė atsikūrė.....Gal tai buvo kokie 2002-3 metai, nepamenu jau.... Tai vat mano kolegės vyras turėjo statybų firmą, kuri bendradarbiavo su A. Kaušpėdo "Jungtinėmis pajėgomis" ir kažkada ten tarp jų išėjo kalba...Vienžu, man buvo pasakyta kad manęs laukia du asmeniniai kvietimai į koncertą, tik aš pirma turiu JAM paskambibti ir prisistatyti, kad jis tuos kvietimus paliktų....Prieš skambindama išgėriau valerijonų blink.gif Jeigu ne bendradarbė, ko gero ir nebučiau pasiryžus...Nu o kai išgirdau ragelyje balsą, tai vos negavau širdies smūgio....vienžu susitariau, dar gerai kad suvokiau ką jis man sako.... bigsmile.gif MB vežė į Vilnių, ėjo su manim į koncertą, bet jau į užkulisius atsisakė lydėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu jau trauktis nebuvo kur, mb būtų mane į miltus sutrynęs jei būčiau nėjus....Nu va....O didelis jis doh.gif Aš kažkur palei žemę jaučiausi tongue.gif bigsmile.gif Nesuprantu kaip aš tada nenumiriau. Tiesiog paprasčiausiai maniau kad tikrai numirsiu.... g.gif Man tada jis buvo KAŽKAS TOKIO....Aš juk "džiūvau" juo nuo 1988 metų.....Beje, ir dabar man jis patinka tongue.gif
taigi pasirašė jis man ant to albumo, bet panorėjo pasiimti pavartyti.....Ir pažadėjo kad kai bus Klp su reikalais, grąžins man jį....Pakvies pietų....

Sorry už of topicą'ą blush2.gif blush2.gif blush2.gif Paklausėt ir prisiminiau.....

Taigi. O dabar deja kiti laikai, ir lemtys manau kitaip elgiasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 08 gruodžio 2012 - 23:22
Kol laukiu,kol įrašys tą Biesą,tai pažiūrinėjau kinozale-te gi aktoriai kokie geruliai thumbup.gif Turbūt patiks..
Viskas,kolegės,kol nuotaika šiek tiek užkilus ir miegas dar neįveikęs,einu nor serijukę pažiūrėsiu.
Labanakt ir gero žiūrėjimo,kurios dar žiūri (aš ryt tikiuosi nepramigsiu sūnų į varžybas pakelt,kaip tai atsitiko praeitą šeštadienį doh.gif Vaikas gal 6 kartus perklausė,ar tikrai žadintuvas užstatytas ir 20 val miegot nuėjo,o 21 pasakė,kad savom jėgom nepavyksta užmigt lotuliukas.gif ) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 08, 23:06)
Deja nieko ypatinagi intriguojančio, bet man tai vistiek buvo kažkas...

Nu va dar užtrukau,paskaityt tokios istorijos wub.gif
O man tai nei Antis,nei pats Kaušpėdas niekada nepatiko (Ramsiau,pomidorais nemėtyk mirksiukas.gif )
Nu dabar jau tikrai Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 08, 23:28)
Kol laukiu,kol įrašys tą Biesą,tai pažiūrinėjau kinozale-te gi aktoriai kokie geruliai  thumbup.gif  Turbūt patiks..
Viskas,kolegės,kol nuotaika šiek tiek užkilus ir miegas dar neįveikęs,einu nor serijukę pažiūrėsiu.
Labanakt ir gero žiūrėjimo,kurios dar žiūri (aš ryt tikiuosi nepramigsiu sūnų į varžybas pakelt,kaip tai atsitiko praeitą šeštadienį  doh.gif  Vaikas gal 6 kartus perklausė,ar tikrai žadintuvas užstatytas ir 20 val miegot nuėjo,o 21 pasakė,kad savom jėgom nepavyksta užmigt  lotuliukas.gif  )  4u.gif
Papildyta:

Nu va dar užtrukau,paskaityt tokios istorijos  wub.gif
O man tai nei Antis,nei pats Kaušpėdas niekada nepatiko (Ramsiau,pomidorais nemėtyk  mirksiukas.gif  )
Nu dabar jau tikrai Labanakt  4u.gif

Aš tolerantiška 4u.gif Kaip ir visos čia esančios, šitoje palatoje. (jeigu iki šiol dar manęs pomidorais neužmėtė ir pakenčia ax.gif blush2.gif bigsmile.gif )....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 08, 23:06)
Man tada jis buvo KAŽKAS TOKIO....

Man tuomet labai patiko ir iki dabar patinka jo 3 dainos:
Antis - Alyvos Antis - Zombiai Antis - Ne tau Martynai žodžiai
smile.gif

Kaip ir šita Kardiofonas - Kaledine Eglute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 gruodžio 2012 - 23:45
QUOTE(Visgi @ 2012 12 08, 23:41)
Man tuomet labai patiko ir iki dabar patinka jo 3 dainos:
Antis - Alyvos Antis - Zombiai Antis - Ne tau Martynai žodžiai
smile.gif

Kaip ir šita Kardiofonas - Kaledine Eglute

Aha. Šitos - klasika.
Aš VISAS mintinai moku. Iki šiol tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 09, 00:06)

taigi pasirašė jis man ant to albumo, bet panorėjo pasiimti pavartyti.....Ir pažadėjo kad kai bus Klp su reikalais, grąžins man jį....Pakvies pietų....
Sorry už of topicą'ą  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Paklausėt ir prisiminiau.....

blink.gif tai taip ir negrazino?????
Jetau tiek tavo metu pavoge ... Neatleisciau skambinciau prasyciau grazint ...
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 12 09, 00:21)
blink.gif  tai taip ir negrazino?????
Jetau tiek tavo metu pavoge ... Neatleisciau skambinciau prasyciau grazint ...

Nu nepavogė smile.gif
Neskambinsiu, negaliu schmoll.gif
Sesuo mano turi su juo bendrų pažįstamų.....Tai vis užsimena apie tuos pietus bigsmile.gif
Tik jam dabar ne iki to doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 08, 19:59)
aciu 4u.gif  4u.gif Pirmojo lauksiu visu seriju, o antraji jau siunciuos.
ipusejau_"STRASTI PO ČIAPAJU"_ thumbup.gif  thumbup.gif

As vakar irgi pradejau ziureti, kol kas patinka drinks_cheers.gif

QUOTE(iowa @ 2012 12 08, 23:14)
I tema  laugh.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 08, 23:34)
Nu ir aš prie to pačio
user posted image

O jazau, kaip teisingai lotuliukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 09, 00:06)
Sorry už of topicą'ą  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Paklausėt ir prisiminiau.....

Kaip fainai, turesit, ka prisiminti ir anukams papasakoti wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
"STRASTI PO ČIAPAJU"_ thumbup.gif thumbup.gif
ir vaidina dar 1 fainuoliukas_Maksim Drozd
user posted image

sita seriala GALITE ZIURETI SU SAVO ANTROM PUSEM, nes nuo puses filmo, veiksmas vyksta kare ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
Šįryt nepamigau thumbup.gif Vaikinukas jau išleistas thumbup.gif
Aš vakar,kaip ir ruošiausi, pradėjau Бес в ребро или Великолепная четвёрка Visos pirmos serijos nepažiūrėjau,bet jau porą kartų skaniai pasijuokiau.Tikiuosi ir toliau taip bus.Jei susigundytumėt kuri,prašom nuorodą: http://kinozal.tv/de...s.php?id=425768
Atsakyti