QUOTE(Visgi @ 2012 12 06, 11:16)
oho kokia šaunuolė tokį rimtą ir atsakingą darbą nudirbti
Na,kai vestuvės kuklios-tik vakarienė jaunųjų šeimų,tai ir apsiėmiau,o šiaip tai ne-bijau tokį atsakingą darbą apsiimt
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 06, 12:03)
.
1. ....Buratino nuotykiai, Elektroniko nuotykiai.....
2. Tai pala pala....Vilnius, Kaunas, Dzūkija, Alytus....O aš ką, jeigu jau kitam gale, tai jau nurašyta, ane Jau atseit manęs tai neimsit su savim? Julsitos tortais aišku aš nesusiviliosiu, bet va rusiški sušiai tai sueitų. Visgi, dar prie laiškų ir grietinės + ridikėlių Nu aš da į kompaniją žuvies tadum prigriebčiau
1. ....Buratino nuotykiai, Elektroniko nuotykiai.....
2. Tai pala pala....Vilnius, Kaunas, Dzūkija, Alytus....O aš ką, jeigu jau kitam gale, tai jau nurašyta, ane Jau atseit manęs tai neimsit su savim? Julsitos tortais aišku aš nesusiviliosiu, bet va rusiški sušiai tai sueitų. Visgi, dar prie laiškų ir grietinės + ridikėlių Nu aš da į kompaniją žuvies tadum prigriebčiau
1.Aha-Elektroniką ir turiu
2.Nu va-visa baliuška jau
QUOTE(Visgi @ 2012 12 06, 12:24)
Ne ne ne, man ridikėlių nereik nemėgstu ridikėlių, dar nemėgstu žalių žirnelių, ir dar nemėgstu pupelių sriubos, va šitaip va Tai darom taip- aš valgau laiškus su grietine o jūs ridikėlius
O aš valgau viską,išskyrus skystus kiaušinius (viau viau viau),na ir visokių sraigių,varlių nebuvo net progos paragaut ir nežinau,ar ryžčiausi