QUOTE(Julsita @ 2012 12 06, 10:51)
Aš pirmą ir žiūrėjus ne prieš 2 metus,bet kažkur pavasarį ,tai ir tokio didelio tarpo nebuvo
1. Aš šituos parsisiuntus,įsirašius į diską ir stovi,gal kokį kartą per 2 metus peržiūrimi.Turiu tokią ,kaip aš vadinu,vaikystės prisiminimų dėžutę.Joje diskai su tų laikų mėgstamiausiais filmai: Gardemarinai,Kapitono Granto beieškant,Kapitonas Tenkešas,Aštunkojai iš antro aukšto,Muzikos garsai,Grafaitė Marica ir t.t.
1. Nu, kol praeis tie du metai, aš jaučiu bent kartą dar tikrai pažiūrėsiu. Svarbu kad tik būtų tas 3 sezonas.....
2. ....Buratino nuotykiai, Elektroniko nuotykiai.....
QUOTE(Visgi @ 2012 12 06, 10:59)
Labas
Na man tai šiandien diena prasidėjo, kad nigavari kuma... Pramigau ir darbą ir mokyklą
Savo jaunuolius nuvežiau tik į antrą pamoką, ir pati darbe buvau 09:40, kai reik būti 08:30val. Čia užsivadina mano toks rytas ''dar truputi pagulėsiu''. Jau antrą kartą man taip, bože bože
Ir vakar 22:30val miego nuėjau, nenaktinėjau gi, ir vistiek dabar va sėdžiu ir lūžtu, net kava nepadėjo
nu ok pasakei ir šventa
dar tada pas pusbrolį į Kauną užsuksiu tada į Alytų pas giminaičius o dar ir pas save į sodybą Dzūkijoj ir tadum jau grįšiu į Vilnių namo pavažinėjus va taip ratais kvadratais
Aaa prisiminiau, dar užsuksiu ir pas
Julsitą nes ji kepa tortus, pyragus (čia rašė kurią tai dieną, skaičiau), griekas pro šalį pravažiuoti, taip
Julsita ?
O tu siaube, nu tikrai kad po 2-jų metų gali priseit per naują žiūrėti
Ramsiau, užsidirbsi tu man
Iš labo ryto tokias foto kelt, apetitą pakėlei, nes dabar užsimanaiu svogūnų laiškų salotas su grietine
1. Užuojauta dėl pramigimo. Čia aš matyt užleidau tą virusą nuo antradienio
2. Tai pala pala....Vilnius, Kaunas, Dzūkija, Alytus....O aš ką, jeigu jau kitam gale, tai jau nurašyta, ane
Jau atseit manęs tai neimsit su savim?
Julsitos tortais aišku aš nesusiviliosiu, bet va rusiški sušiai tai sueitų.
Visgi, dar prie laiškų ir grietinės + ridikėlių
Nu aš da į kompaniją žuvies tadum prigriebčiau