Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 17:45)
Tikrai taip tongue.gif

Julsita, ir dar berods Senai pažįstamai, (jei neklystu) mumi gera žinia: Учитывая большой успех проекта "Брат за брата", в настоящий момент мы рассматриваем возможность съемок "Брат за брата - 3" (info iš Стар Медиа kompanijos). Tik bijau kad laukti reikės 2 metus blink.gif

O viešpatie dieve,o kristau-2 metus blink.gif Užmiršiu,kad tokį žiūrėjau doh.gif
Nugis žinokit-pirmą dali Vsegda govori vsegda jau įveikiau ax.gif Pagaliau sulaukiau ir Boiko,bet man šitam filme jis kažkaip ne savo balsu šneka g.gif
Atsakyti
"Lednikovyj period" prabegom paziurejau, nes lb prastos kokybes ax.gif
"Moja preschistenka"_nelabai patiko ax.gif per liudnas kiek cool.gif

pradejau ziuret "Otpusk" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 05, 20:11)
O viešpatie dieve,o kristau-2 metus  blink.gif Užmiršiu,kad tokį žiūrėjau  doh.gif
Nugis žinokit-pirmą dali Vsegda govori vsegda jau įveikiau  ax.gif Pagaliau sulaukiau ir Boiko,bet man šitam filme jis kažkaip ne savo balsu šneka  g.gif

Nugis ir 1 bei 2 Bratus 2 metai skiria....Tik kad aš tą pirmaji ka tik aptikau, tai man pertrauka maža buvo, tik mėnuo lotuliukas.gif

Nu ir kaip tau? O pabaiga? Man tos scenos kabinete, kur jie abu tokie pasimete, Žaliaakis su ta gėlių vaza stumdosi, ji kalbėt normaliai nebegali, nu man thumbup.gif wub.gif Hmmm, dėl balso, pasitikrinau, tikrai kažkoks ne toks. Nu jo, jo balsas, bet be to šarmo kažkoks...Nu bet ko norėt, gi čia prieš 10 metų...Tai ir balsas buvo jaunesnis lotuliukas.gif Paskui bus jau TAS balsas, kituose sezonuose tongue.gif
O tam scenarijuje, kur žlibinu kasvakar po truputi, nu dar gražiau viskas...Tarkim, kur jie susitiko per ta vakareli Naujametini...Taigi kur ji tyli, ten aprasyta ilgiausi jos apmastymai, tokie thumbup.gif Ir jo taip pat thumbup.gif

Nu vo, įsijungiau pasitikrinti ar tikrai balsas ne toks ir pradėjau žiūrėti.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 gruodžio 2012 - 22:47
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 22:18)
....
O tam scenarijuje,  .....

verti pradėti kauptis skaitymui doh.gif bet aš iki Kalėdų noriu sijoną nusimegzti biggrin.gif

vaikai mokykloj,einu žiūrėti vakar rekomenduotą mirksiukas.gif

seksiu dienyną,kokį pažymį gausiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 05, 21:11)
O viešpatie dieve,o kristau-2 metus  blink.gif Užmiršiu,kad tokį žiūrėjau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kol nepriejau prie sio komentaro-pagalvojau ta pati lotuliukas.gif thumbup.gif Du metai-pamirsiu, kas buvo pradzioj, o tikiu, kad atsiras ir geresniu bei naujesniu filmu drinks_cheers.gif

Nors ir ne rusu gamyba, bet, mergaites, rekomenduoju is sirdies 4u.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1031858
Markize De Valkur buvo neteisingai apkaltinta tevynes isdavimu ir issiusta i Indijos kolonijas, kur ja gyvenimas mete nuo prostitutes iki maharadzos trecios zmonos.
Vakar issiziojus praziurejau visas 8 serijas, veiksmas vijo veiksma, nuotykiai nuotykius-nu primena man "Tirs muskietininkus" ar "Grafiene De Monsoro". drinks_cheers.gif Atsiplesti negalejau, prancuzai gerai moka daryti kostiuminius filmus drinks_cheers.gif
Beje, kaip pasiilgau "Grafienes De Monsoro"... wub.gif Reiktu pasiieskoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 06 gruodžio 2012 - 08:11
Labas rytas,

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 06, 07:58)
verti pradėti kauptis skaitymui  doh.gif bet aš iki Kalėdų noriu sijoną nusimegzti  biggrin.gif

tongue.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 06, 08:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kol nepriejau prie sio komentaro-pagalvojau ta pati lotuliukas.gif  thumbup.gif Du metai-pamirsiu, kas buvo pradzioj, o tikiu, kad atsiras ir geresniu bei naujesniu filmu drinks_cheers.gif

Beje, kaip pasiilgau "Grafienes De Monsoro"... wub.gif Reiktu pasiieskoti...

1. Žinoma bus tongue.gif , bet prisiminti niekada ne vėlu bigsmile.gif
2.O aš Gardemarinų.....

Ne į temą, bet vistiek, rusiška....

Русские суши

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 22:18)
Nugis ir 1 bei 2 Bratus 2 metai skiria....Tik kad aš tą pirmaji ka tik aptikau, tai man pertrauka maža buvo, tik mėnuo lotuliukas.gif

Aš pirmą ir žiūrėjus ne prieš 2 metus,bet kažkur pavasarį ,tai ir tokio didelio tarpo nebuvo smile.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 06, 09:31)

1.O aš Gardemarinų.....

2.Ne į temą, bet vistiek, rusiška....

Русские суши

1. Aš šituos parsisiuntus,įsirašius į diską ir stovi,gal kokį kartą per 2 metus peržiūrimi.Turiu tokią ,kaip aš vadinu,vaikystės prisiminimų dėžutę.Joje diskai su tų laikų mėgstamiausiais filmai: Gardemarinai,Kapitono Granto beieškant,Kapitonas Tenkešas,Aštunkojai iš antro aukšto,Muzikos garsai,Grafaitė Marica ir t.t.
Va dabar net susimąsčiau:kažkaip senokai mano akys neužkliuvo už tos dėžutės-kažnai kur aš ją nudėjus g.gif
2. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas
Na man tai šiandien diena prasidėjo, kad nigavari kuma... Pramigau ir darbą ir mokyklą doh.gif Savo jaunuolius nuvežiau tik į antrą pamoką, ir pati darbe buvau 09:40, kai reik būti 08:30val. Čia užsivadina mano toks rytas ''dar truputi pagulėsiu''. Jau antrą kartą man taip, bože bože doh.gif Ir vakar 22:30val miego nuėjau, nenaktinėjau gi, ir vistiek dabar va sėdžiu ir lūžtu, net kava nepadėjo
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 15:38)
tai pas tave pradesim, pas mane baigsim cool.gif  wub.gif

nu ok pasakei ir šventa biggrin.gif dar tada pas pusbrolį į Kauną užsuksiu tada į Alytų pas giminaičius o dar ir pas save į sodybą Dzūkijoj ir tadum jau grįšiu į Vilnių namo pavažinėjus va taip ratais kvadratais lotuliukas.gif Aaa prisiminiau, dar užsuksiu ir pas Julsitą nes ji kepa tortus, pyragus (čia rašė kurią tai dieną, skaičiau), griekas pro šalį pravažiuoti, taip Julsita ?
QUOTE(Julsita @ 2012 12 05, 20:11)

O tu siaube, nu tikrai kad po 2-jų metų gali priseit per naują žiūrėti lotuliukas.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 06, 08:09)
Nors ir ne rusu gamyba, bet, mergaites, rekomenduoju is sirdies 4u.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1031858

Imu smile.gif Ačiū.
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 06, 09:31)
Русские суши
user posted image

Ramsiau, užsidirbsi tu man biggrin.gif Iš labo ryto tokias foto kelt, apetitą pakėlei, nes dabar užsimanaiu svogūnų laiškų salotas su grietine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 06, 10:59)
dar užsuksiu ir pas Julsitą nes ji kepa tortus, pyragus (čia rašė kurią tai dieną, skaičiau), griekas pro šalį pravažiuoti, taip Julsita ?

Visada prašom (ir čia labai rimtai,jeigu ką) -šito gėrio pas mane dažnai būna ax.gif Va ir vakar "surinkinėjau" tortą,mat penktadienį tuokiasi vyro sūnėnas,tai apsiėmiau jaunųjų tortą padaryt,na ir iš likučių sumeistravau ir sau.Tai taip juokiausi iš savo ketvirtoko,mat paprašė,kad šiandien įdėčiau gabalėlį jo mokytojai.Sako"nors ir durna ta mūsų mokytoja (vakar gi visai klasei pastabas įraitė už "gerą"elgesį),bet vis tiek ji man patinka,tai nuneščiau aš jai paskanaut " lotuliukas.gif Na tai ir atpjoviau,o šiandien ryte, sakė, sesę kelis sykius kėlė,kad pasakytų,kaip vadinasi sūris ,iš kurio tortas padarytas,nes niekaip neįsimena (maskarponė) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 06 gruodžio 2012 - 11:14
QUOTE(Julsita @ 2012 12 06, 11:13)
apsiėmiau jaunųjų tortą padaryt

oho kokia šaunuolė bigsmile.gif tokį rimtą ir atsakingą darbą nudirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 06, 10:51)
Aš pirmą ir žiūrėjus ne prieš 2 metus,bet kažkur pavasarį ,tai ir tokio didelio tarpo nebuvo  smile.gif

1. Aš šituos parsisiuntus,įsirašius į diską ir stovi,gal kokį kartą per 2 metus peržiūrimi.Turiu tokią ,kaip aš vadinu,vaikystės prisiminimų dėžutę.Joje diskai su tų laikų mėgstamiausiais filmai: Gardemarinai,Kapitono Granto beieškant,Kapitonas Tenkešas,Aštunkojai iš antro aukšto,Muzikos garsai,Grafaitė Marica ir t.t.

1. Nu, kol praeis tie du metai, aš jaučiu bent kartą dar tikrai pažiūrėsiu. Svarbu kad tik būtų tas 3 sezonas.....
2. ....Buratino nuotykiai, Elektroniko nuotykiai.....

QUOTE(Visgi @ 2012 12 06, 10:59)
Labas
Na man tai šiandien diena prasidėjo, kad nigavari kuma... Pramigau ir darbą ir mokyklą doh.gif Savo jaunuolius nuvežiau tik į antrą pamoką, ir pati darbe buvau 09:40, kai reik būti 08:30val. Čia užsivadina mano toks rytas ''dar truputi pagulėsiu''. Jau antrą kartą man taip, bože bože doh.gif Ir vakar 22:30val miego nuėjau, nenaktinėjau gi, ir vistiek dabar va sėdžiu ir lūžtu, net kava nepadėjo

nu ok pasakei ir šventa biggrin.gif dar tada pas pusbrolį į Kauną užsuksiu tada į Alytų pas giminaičius o dar ir pas save į sodybą Dzūkijoj ir tadum jau grįšiu į Vilnių namo pavažinėjus va taip ratais kvadratais lotuliukas.gif Aaa prisiminiau, dar užsuksiu ir pas Julsitą nes ji kepa tortus, pyragus (čia rašė kurią tai dieną, skaičiau), griekas pro šalį pravažiuoti, taip Julsita ?

O tu siaube, nu tikrai kad po 2-jų metų gali priseit per naują žiūrėti lotuliukas.gif

Ramsiau, užsidirbsi tu man biggrin.gif Iš labo ryto tokias foto kelt, apetitą pakėlei, nes dabar užsimanaiu svogūnų laiškų salotas su grietine
user posted image

1. Užuojauta dėl pramigimo. Čia aš matyt užleidau tą virusą nuo antradienio ax.gif
2. Tai pala pala....Vilnius, Kaunas, Dzūkija, Alytus....O aš ką, jeigu jau kitam gale, tai jau nurašyta, ane g.gif blink.gif Jau atseit manęs tai neimsit su savim? Julsitos tortais aišku aš nesusiviliosiu, bet va rusiški sušiai tai sueitų. Visgi, dar prie laiškų ir grietinės + ridikėlių thumbup.gif Nu aš da į kompaniją žuvies tadum prigriebčiau ax.gif
Atsakyti
Klausykit, iš kokio čia filmo? g.gif Foto yra, o aprašo nėr jokio. Tikrai žinau, kad esu mačiusi, veidas matytas, bet niekaip negaliu atgaminti g.gif
user posted image
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 06, 12:03)
Tai pala pala....Vilnius, Kaunas, Dzūkija, Alytus....O aš ką, jeigu jau kitam gale, tai jau nurašyta, ane g.gif  blink.gif Jau atseit manęs tai neimsit su savim? Julsitos tortais aišku aš nesusiviliosiu, bet va rusiški sušiai tai sueitų. Visgi, dar prie laiškų ir grietinės + ridikėlių  thumbup.gif Nu aš da į kompaniją žuvies tadum prigriebčiau ax.gif

Nu kaip neimsim, imsim imsim biggrin.gif Vnž reik tamstai arčiau kraustytis lotuliukas.gif
O kodėl tortais nesusivyliosit, nemėgstat?
Ne ne ne, man ridikėlių nereik schmoll.gif nemėgstu ridikėlių, dar nemėgstu žalių žirnelių, ir dar nemėgstu pupelių sriubos, va šitaip va biggrin.gif Tai darom taip- aš valgau laiškus su grietine o jūs ridikėlius biggrin.gif

Atsakyti