Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 11:00)
Vakar vakare pažiūrėjau Мы странно встретились.

siunčiuosi vakarui ax.gif
Žaliaakis fermeris ar turtuolis g.gif nujaučiu,kad turtuolis,ir liko ant ledo unsure.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 11:14)
mano mintys irgi tokios pačios buvo smile.gif pasibodziojo pasibodziojo ir atgal šeimon...

drinks_cheers.gif

darbelį liko įrėminti doh.gif
Atsakyti
Vakar vakare pažiūrėjau Мы странно встретились. Toks keistas sakyčiau.

Tai kur tamsta vakar buvot?? Ko neparašėt vakar apie tai? Aš gi vakar visą vakarą makalavausi po temą norėdama ką rasti pažiūrėti tokio neapsunkinto ir neįpareigojančio, kad žiūrėti ir dūsauti, dūsauti ir žiūrėti rolleyes.gif Matyt prasideda prieššventiniai marazmai, kai norisi romantikos, jausmų wub.gif
Na tai gal šįvakar šitą ir pažiūrėsiu. Bet man rodos, kad gal aš jį jau mačius g.gif nes atrandu lyg kažką pažįstamo... na vakare bus aiškiau...

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 11:31)
1. O kur ta pelėda (oi, sorry, apuokas), aš būtent ją siūliau simboliui. O vynelis tai vietoj kavos puodukų tongue.gif
4. O man 43 bus  bigsmile.gif Bet nesijaučiu sena,

1. Aaaa, apie apuoką... Aš ne taip supratau doh.gif Kaip ligonei- atleistina
4. Tai žinoma, kad jauna. Nes 5 metai tudy ar siudy- šutka, melač mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
jau Arden dvynukai wub.gif wub.gif
bandysiu vakare ziureti "Мы странно встретились" smile.gif
Atsakyti
Aš dabar nežinau ar aš jį žiūrėsiu g.gif Pažiūrėjau anonsą, o ten vaidina mano nemėgiamas bliondinas (su kuriuo ana ir liks), o man norėtųsi, kad bliondinas būtų blogietis o ji liktų su tuo brunetu, vat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 10:46)
man sausi tiek bus ax.gif Vnž Sim@ mes dar jaunos, ir širdy nei ruduo nei sutema

tai, gal GD kartu svesim? g.gif (mano 01.19 d.)

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 12:00)
Мы странно встретились.

siunciuos 4u.gif i eile ax.gif aciu 4u.gif
paziurejau_"Skulptor smerty"_tas lopelis aktorius vaidina. Dar pradzioj ziurejau, bet ANA pamaciau, baigiau ziurejima. Nzn, kodel, bet jauciu antipatija tam aktoriui ax.gif blush2.gif
Pats filmas, tai nieko toks, ziuret galima. Bet nerekomenduoju gaist laiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 gruodžio 2012 - 14:21
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 05, 11:36)
siunčiuosi vakarui  ax.gif
Žaliaakis fermeris ar turtuolis  g.gif nujaučiu,kad turtuolis,ir liko ant ledo  unsure.gif

Atspėjai. Ale viską atperka filmo kokybė (senai žiūrėjau per visą kompo ekraną, nes ryškumo vis trūkdavo, o dabar galėjau pasimėgauti) Ir be to Žaliaakis toks velniškai gražus, ryškus toks visas, kad net silpna daros bežiūrint unsure.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 11:57)
Tai kur tamsta vakar buvot?? Ko neparašėt vakar apie tai? Aš gi vakar visą vakarą makalavausi po temą norėdama ką rasti pažiūrėti tokio neapsunkinto ir neįpareigojančio, kad žiūrėti ir dūsauti, dūsauti ir žiūrėti rolleyes.gif Matyt prasideda prieššventiniai marazmai, kai norisi romantikos, jausmų wub.gif

Nu buvau, visą vakarą kybojau apačioje temos smile.gif O romantikos bus, ypač kai Žaliaakis išlips iš prabangaus džipo su didžiule puokšte ir blinktelės vidury gatvės ant kelių wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 13:10)
Aš dabar nežinau ar aš jį žiūrėsiu g.gif Pažiūrėjau anonsą, o ten vaidina mano nemėgiamas bliondinas (su kuriuo ana ir liks), o man norėtųsi, kad bliondinas būtų blogietis o ji liktų su tuo brunetu, vat rolleyes.gif

Man irgi taip norėjosi, kad ji liktų su Žaliaakiu unsure.gif, ir nepatinka man tas raupsuotas blondinas schmoll.gif. Negražiai pasielgė su Ž jį palikdama. MAn norėtųsi kad kažkaip kitaip būtų, na, kad jai kažkas atsitiktų, susirgtų ar kokai avarija, tada jis atsitokėtų, pamatytų kaip ją myli, kad per darbus jos nematė, na, ir tada viska spasikeistų. Bet nėr to blogo, kas neišeitų į gerą - raupsuotą blondiną matysi tamsta labai nedaug, o vat Žaliaakis brunetas bus per visą filmą. tongue.gif (kartais ir blogam reikai pabūti, ne vien tik geriečiui) tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 14:01)
paziurejau_"Skulptor smerty"_tas lopelis aktorius vaidina. Dar pradzioj ziurejau, bet ANA pamaciau, baigiau ziurejima. Nzn, kodel, bet jauciu antipatija tam aktoriui ax.gif  blush2.gif
Pats filmas, tai nieko toks, ziuret galima. Bet nerekomenduoju gaist laiko...

O man filmas nepatiko. Negaiščiau laiko jei ne ANAS tongue.gif
Tokiu atveju nerizikuok žiūrėti My stranno vstretilisj. Nes ANO ten pilnas filmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 14:01)
(mano 01.19 d.)

mano 01.07d.
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 14:29)
ir nepatinka man tas raupsuotas blondinas schmoll.gif.
Bet nėr to blogo, kas neišeitų į gerą - raupsuotą blondiną matysi tamsta labai nedaug,

na tada gal ir žiūrėsiu, jei jau to bliiooondino ten nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 21:05)
Prašau
ИДИОТ

O mamka tėvelio nepasiilgo?

Ačiū,parsisiunčiau ir pažiūrėsiu kurį vakarą.Spektaklį jau su mezginiu man niekaip schmoll.gif Gal savaitgalį per didįjį teliką įsitaisysiu,pasiimsiu vinciaus kokį fužerį ir vaidinsiu,kad acieit teatre.Kaži kokia mano draugė nenorėtų su manim taip pat popietės praleist (išbandysiu naują tortą mirksiukas.gif )...
Paiilgo ir mamka,ale vaikam gi visada pirmenybė ax.gif Ir ką-va pasidžiaugiau ir ką tik vėl fūron išvežiau doh.gif
QUOTE(arden @ 2012 12 05, 07:57)

o mamuks nepasilgęs?  biggrin.gif

čia mano serialų žiūrėjimo pagalbininkai biggrin.gif

Pasiilgęs ir vėl jau ilgisi smile.gif
Nu jau dieve-groooožis neišpasakytas wub.gif Maniškis dviem mėnesiukais vyresnis,tai jau man į talką neina-dabar pas mus Masha i Medved periodas-sukasi nonstop.Ir dar kai pasibaigia,atlekia pas mane ir akis išvertęs treptelna kojyte-maždaug "mama junk" lotuliukas.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 05, 08:52)

eisiu ir aš kažką žiūrėt ir dukrai darbų pamokas atlikinėti  doh.gif tingi siuvinėt  doh.gif  blush2.gif

O aš pernai už siuvinėtą paveikslą 10gavau ir dar iki mpkslo metų pabaigos kabėjo pačioj garbingiausioj vietoj -prie mokytojų kambario lotuliukas.gif

Vakar vakare pažiūrėjau Мы странно встретились. Toks keistas sakyčiau.

Nu pažiūrėsiu ir aš kurią dieną ax.gif
Sim@,a čia tu lopu Žaliaakį vadini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 05, 15:29)
Tokiu atveju nerizikuok žiūrėti My stranno vstretilisj. Nes ANO ten pilnas filmas smile.gif

gerai. neziuresiu. dekui uz info 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 16:05)
mano 01.07d.

tai pas tave pradesim, pas mane baigsim cool.gif wub.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 05, 16:22)
Sim@,a čia tu lopu Žaliaakį vadini  g.gif

tikriausiai ax.gif reik Ramsius klaust cool.gif

baigiau ziuret_"Tolko o liubvi"_db sedziu i mastau, kaip buna gyvenime g.gif Gyvena 2 seserys. Vyras vaiksto pas jaunesne, permiega su ja, toji nestuke.gif , nezinodamas isvaziuoja kazkur ilgam, gryzta i savo gimtine, aplanko seseris, suzino, kad toji, su kuria permiegojo, laukias nuo jo, bet uz keliu min.ruosias isteket uz kito blink.gif Ir galiausiai, vyresnioji sesuo pasako, kad jos jaunele sese nestuke.gif ir todel nesulaukus vaiko tevo, puola kitam i glebi...
O kas idomiausia, tai yra tai, kad kabino jaunele seseri, o bekabindamas_isimylejo vyresnele... ech, tas gyvenimas 4u.gif

vsio, mergaites, palieku jus. gero vakaro, einu vaiku is darzelio pasiimt ir vedu kirpyklon, nes ryt vyresnelio vaiko darzelio grupej vakarone wub.gif
Atsakyti
В ожидании весны (2012) premjera 9 d bigsmile.gif
Личное дело майора Баранова (2012) i da viens ta pacia diena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 05, 15:22)
Sim@,a čia tu lopu Žaliaakį vadini  g.gif

QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 15:38)
tikriausiai ax.gif reik Ramsius klaust cool.gif

Tikrai taip tongue.gif

Julsita, ir dar berods Senai pažįstamai, (jei neklystu) mumi gera žinia: Учитывая большой успех проекта "Брат за брата", в настоящий момент мы рассматриваем возможность съемок "Брат за брата - 3" (info iš Стар Медиа kompanijos). Tik bijau kad laukti reikės 2 metus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 12 05, 17:26)
В ожидании весны (2012) premjera 9 d  bigsmile.gif
Личное дело майора Баранова (2012) i da viens ta pacia diena  ax.gif

aciu uz naujienas 4u.gif
Atsakyti