QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 05, 11:36)
siunčiuosi vakarui
Žaliaakis fermeris ar turtuolis
nujaučiu,kad turtuolis,ir liko ant ledo
Atspėjai. Ale viską atperka filmo kokybė (senai žiūrėjau per visą kompo ekraną, nes ryškumo vis trūkdavo, o dabar galėjau pasimėgauti)
Ir be to Žaliaakis toks velniškai gražus, ryškus toks visas, kad net silpna daros bežiūrint
QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 11:57)
Tai kur tamsta vakar buvot?? Ko neparašėt vakar apie tai? Aš gi vakar visą vakarą makalavausi po temą norėdama ką rasti pažiūrėti tokio neapsunkinto ir neįpareigojančio, kad žiūrėti ir dūsauti, dūsauti ir žiūrėti
Matyt prasideda prieššventiniai marazmai, kai norisi romantikos, jausmų
Nu buvau, visą vakarą kybojau apačioje temos
O romantikos bus, ypač kai Žaliaakis išlips iš prabangaus džipo su didžiule puokšte ir blinktelės vidury gatvės ant kelių
QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 13:10)
Aš dabar nežinau ar aš jį žiūrėsiu
Pažiūrėjau anonsą, o ten vaidina mano nemėgiamas bliondinas
(su kuriuo ana ir liks), o man norėtųsi, kad bliondinas būtų blogietis o ji liktų su tuo brunetu, vat
Man irgi taip norėjosi, kad ji liktų su Žaliaakiu
, ir nepatinka man tas raupsuotas blondinas
. Negražiai pasielgė su Ž jį palikdama. MAn norėtųsi kad kažkaip kitaip būtų, na, kad jai kažkas atsitiktų, susirgtų ar kokai avarija, tada jis atsitokėtų, pamatytų kaip ją myli, kad per darbus jos nematė, na, ir tada viska spasikeistų. Bet nėr to blogo, kas neišeitų į gerą - raupsuotą blondiną matysi tamsta labai nedaug, o vat Žaliaakis brunetas bus per visą filmą.
(kartais ir blogam reikai pabūti, ne vien tik geriečiui)
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 14:01)
paziurejau_
"Skulptor smerty"_tas lopelis aktorius vaidina. Dar pradzioj ziurejau, bet ANA pamaciau, baigiau ziurejima. Nzn, kodel, bet jauciu antipatija tam aktoriui
Pats filmas, tai nieko toks, ziuret galima. Bet nerekomenduoju gaist laiko...
O man filmas nepatiko. Negaiščiau laiko jei ne ANAS
Tokiu atveju nerizikuok žiūrėti
My stranno vstretilisj. Nes ANO ten pilnas filmas
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...