Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 12 04, 20:27)
labas vakaras,

nemokama čia ir nebūtina registruotis smile.gif

vadinasi nemoku naudotis dar blush2.gif dėkui 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 04, 20:27)
Kainuot tai dažniausiai nekainuoja,o užsiregistruot kai kur reikia,kai kur ne. Jei patinka filmus žiūrėt online,tai veskit googlėj pavadinimą,prirašius 'online' ,išmeta begalę nuorodų ir ieškot,kur nereik registruotis.O ir youtube labai daug filmų yra  4u.gif

dėkui, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Nu blin, kompas koki pusvalandi strigo, klaviatura 'parejo', nu vnz doh.gif
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 04, 20:39)
Visgi_atsisiunciau ta prastos kokybes "Brigada. Nasliednik"_ale, jau vos iziuret galima, tai ir neziurejau. Gaila akiu ax.gif

Zinoma, kad neziurekit, neverta. Palaukit smile.gif

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 12 04, 21:08)
vadinasi nemoku naudotis dar  blush2.gif bandysiu  4u.gif

nieks negime iskart viska mokedamas smile.gif
jei tik reiks pagalbos kokiais klausimais ta linkme- kreipkites, tikrai draugiskom pajegom padesim tamstai visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 12 04, 21:44)
Tai juk sakiau, kad žmonos  biggrin.gif Aš temačiau tarnaitę.

na, bet norint itikt TOKIAM vyrui, taip gavos, kad ji tapo tarnaite...
ai, buvo - nebuvo. lai gyvena jie ten laimingai toliau 4u.gif ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 22:05)

dekui 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 04, 22:46)
Nu blin, kompas koki pusvalandi strigo, klaviatura 'parejo', nu vnz doh.gif

uzuojauta 4u.gif

labas rytas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 13:28)
KAs matėt Семейный детектив, žiūriu, iš antro sezono filmavimo nuotraukas, šita prikolna
user posted image  thumbup.gif

o čia ne ta pati jo žmona iš semeinij otčag? g.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 04, 20:27)
Ot vakaras ramus:jaunimas taip išsiilgęs tėvelio,kad dabar visi svetainėj žiūri Masha i Medved,o mamka spakainiai gali kaukšėt klavetūrą  ax.gif

o mamuks nepasilgęs? biggrin.gif

šiandien baigsiu zaicevos pirmą sezoną. reikia dairytis kas toliau biggrin.gif

čia mano serialų žiūrėjimo pagalbininkai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 12 05, 07:57)

wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 12 05, 08:57)

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

gal kuri ziuretoja kavos su manim?
user posted image
geriu kava ir einu darbu dirbt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 08:41)

ačiū vaišinuos,nes ryte tik sultys buvo,tai neprabudau doh.gif

eisiu ir aš kažką žiūrėt ir dukrai darbų pamokas atlikinėti doh.gif tingi siuvinėt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas. Siaubas koks tingus rytas man doh.gif user posted image

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 30, 17:38)
Nu klausykit, bus temos simbolis bigsmile.gif user posted image
Reikia į sąrašą traukti.  4u.gif

Pasirašau smile.gif Penktadieniams galima tokį simbolį 'priklijuot' biggrin.gif Aš baisiai myliu penktadienius, nes tai darbo savaitės pabaiga... tai taip palengvėja ax.gif
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 18:20)
3klasę kartoju,o 7kartais lankau

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 30, 18:29)
Oi, tai aš dar kartais ir į 12 užsuku. O kitais ir dar 1 nueisu

Na tai aš tada kuruoju 5 ir 10 klases rolleyes.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 30, 23:19)
Po pirties pirmas filmas nebuvo toks geras kaip Tarnybinis....
O antras Tarnybinis man nepatiko  schmoll.gif .
Žinot, asmeniškai man Tarnybinis romanas yra vienas vienintelis.

O man 'po pirties' patinka. Kaip tik toks naujametinis. Įprotis jau jį per TV matyti išvakarėse. (ten akys užkliūna man už eglutės, anksčiau gi būdavo tokios paprastos su daug lietučio papuošimu, pamenat? o dabar mūsų dienomis jau net ir per kalėdas vyrauja kalėdinės mados)
Antrajį 'tarnybinį'- žiūrėt galima, bet tik ne lyginant su pirmuoju. Bent jau man taip atrodo.
Pirmasis 'tarnybinis'- tai be konkurencijos. Nepabostantis. Kultinis.
QUOTE(Germinė @ 2012 12 01, 15:34)
"Maskvą" bandžiau žiūrėti po ilgos ilgos pertraukos,tai jau neatrodė tokia nepakartojama.
Labai įstrigo filmas,kur mergina nuo skardžio nustumia ar tai savo senelį,ar kokį šiaip seną žmogų.Neatsimenu pavadinimo.Gal kuri žinot? 4u.gif

Man irgi.
Net man smalsu, kas čia per filmas toks g.gif
QUOTE(svelni @ 2012 12 03, 00:39)
Visai smagus filmas Свадьба по обмену (2011)

Man jis irgi patikęs.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 03, 14:22)

Pirmas neblogas, o antras man nelabai.

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 12:37)
Žiūrėjau žiūrėjau į tą Продаётся кошка paveiksliuką, galvojau kur jis man matytas tas vyrukas g.gif

Vakar net pati pasižiūrėjau kiek aš su juo filmų mačiusi. Tai kokius 7-nis tai tikrai. Net pati nusistebėjau. Nors jis nėra mano favoritų sarąše, bet su juo man filmai žiūrisi visai gerai ir lengvai, 'neužgrūzinti' tokie.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 04, 14:33)
jo žiūriu gerai mes čia kvanktelėjusios  doh.gif
kūrių vaikam džiaugsmas  lotuliukas.gif pamokos pramiegotos  biggrin.gif ,kurių mzginiai ardomi,dėl praleistų akių doh.gif

Yra buvę ir man visokių fintų su tais žiūrėjimais. Na kas nepagydoma tas nepagydoma, ką jau žmogau darysi lotuliukas.gif
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 04, 15:23)
na, man 38 metai.Tai nemanau, kad dar jauna blink.gif

man sausi tiek bus ax.gif tai tada ir aš nežinau kaip čia savo amžių įvardinti, nes ne pemenė bet ir ne senjora, nes tikrai dar nejaučiu kad grabas šiknon stuksėtų schmoll.gif Vnž Sim@ mes dar jaunos, ir širdy nei ruduo nei sutema
Atsakyti
pozdniaja liubov - pasivalkiojo parazitas ir grįžo kur gera ir laukia mylinti šeima ...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(arden @ 2012 12 05, 07:57)
o čia ne ta pati jo žmona iš semeinij otčag?  g.gif

Ta pati smile.gif
wub.gif Faini sūriukai wub.gif

QUOTE(Sim@ @ 2012 12 05, 08:41)

Aš.
Ką tik išgėriau puoduką, ačių už kompaniją smile.gif

Vakar vakare pažiūrėjau Мы странно встретились. Toks keistas sakyčiau. Mažo miestuko valdininkė vieniša, lb graži moteris sutinka svajonių princą ant balto žirgo, tikrąją to žodžio prasme. Jis verslininka siš Maskvos, žiauriai turtingas, užsiima kelių tiesimu. Nu vienžu, meilė. Jis pasiperša, jie turi persikelti Maskvon, ale jam miestelyje vienas reikaliukas dega- o firma turi tiesti magistralę per vieną kaimuką tam rajone ir reikalingas jo mylimosios sutikimas. Gaunasi taip, kad ji važiuoja į tą kaimuką, nes ten žmonės nenori išsikelti. Ir sutinka ten tokį fermerį...Na, jam ji patinka. Bet vistik ji išvažiuoja Maskovon. Ten jos tas būsimasis lb dirba, jo nebuna namie, jai nėra ką veikti...Kai jau jie stovi prie zakso, atvažiuoja tasai fermeris ir ji pabėga su juo..... Nepatiko man pabaiga. Mano nuomone galima buvo kažkaip kitaip pabaigti.....
Tik viską atperka tai, kad filmo kokybė labai gera. Senai buvau tokiso kokybės žiūrėjus. Ir Žaliaakis velniškai gražus ... unsure.gif

O likusią vakaro dalį skaičiau Всегд..... Apturjau didelį malonumą. Tai, ką fime aktoriai parodo judesiais, akimis, išraiškomis, viskas aprašyta juodu ant balto, jausmai, mintys. Ech... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 05, 10:54)
pozdniaja liubov - pasivalkiojo parazitas ir grįžo kur gera ir laukia mylinti šeima ...

mano mintys irgi tokios pačios buvo smile.gif pasibodziojo pasibodziojo ir atgal šeimon...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 05, 09:46)
http://www.part.lt/i...1b6493bc248.jpg[/img]
Pasirašau smile.gif Penktadieniams galima tokį simbolį 'priklijuot' biggrin.gif

Nors jis nėra mano favoritų sarąše, bet su juo man filmai žiūrisi visai gerai ir lengvai, 'neužgrūzinti' tokie.

Yra buvę ir man visokių fintų su tais žiūrėjimais. Na kas nepagydoma tas nepagydoma, ką jau žmogau darysi lotuliukas.gif

man sausi tiek bus ax.gif tai tada ir aš nežinau kaip čia savo amžių įvardinti, nes ne pemenė bet ir ne senjora, nes tikrai dar nejaučiu kad grabas šiknon stuksėtų schmoll.gif Vnž Sim@ mes dar jaunos, ir širdy nei ruduo nei sutema

1. O kur ta pelėda (oi, sorry, apuokas), aš būtent ją siūliau simboliui. O vynelis tai vietoj kavos puodukų tongue.gif
2. Nu ir man ne favoritas bigsmile.gif tongue.gif , bet Obuoliukuos gerai žiūrėjosi
3. Nu užtat ir palata lotuliukas.gif
4. O man 43 bus bigsmile.gif Bet nesijaučiu sena, nes dar mažojo buvimas kažkaip jaunai nuteikia tongue.gif
Atsakyti