Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

Sveiki. Tai ką, beveik kaip reikalas žiemojam smile.gif
QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 19:39)
drinks_cheers.gif
,o Djacenko tai bent man visuose filmuose vienodas

Ir man. Kaži ar aš jį kokiame šmaikščiame filme esu mačiusi... Visad rimtas, mažai juokiasi.
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 29, 20:28)
O, tamsta irgi lankaisi vk?

Teip smile.gif
''Продаётся кошка'' /2012/
user posted image

Vakar žiūrėjau. Patiko. Geras. Net ašarą nubraukiau, ko jau šimtas metų nepamenu kada ir koks paskutinis filmas sugraudinęs mane buvo. Vnž atgaiva dūšiai rolleyes.gif
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 02, 09:07)
Brigada2. Nasliednik_gal jau radot ir paziurejot?

Kinozale yra įdėtas, bet blogos kokybės. Vadinas ne už ilgo įkels ir geros kokybės.
Atsakyti
Žiūrėjau žiūrėjau į tą Продаётся кошка paveiksliuką, galvojau kur jis man matytas tas vyrukas g.gif Pasitikrinau, nugi iš Obuoliukų doh.gif Ir kaip nepažinau, man jis tuose Obuoliukuose visai nieko buvo wub.gif

Nu bet kitoks...Kaip grimas pakeičia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 04 gruodžio 2012 - 12:38
QUOTE(Visgi @ 2012 12 04, 13:00)
Kinozale yra įdėtas, bet blogos kokybės. Vadinas ne už ilgo įkels ir geros kokybės.

nuosirdus aciu uz info 4u.gif 4u.gif

labas rytas 4u.gif ziema uz lango wub.gif ir -7 cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 12 04, 13:00)

bet db paziurejau kinozale, tai cia ne visas filmas. Nes kai skaiciau reklama, tai rase, kad ne 1 serijos filmas... Nieko nebesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 12:37)
Žiūrėjau žiūrėjau į tą Продаётся кошка paveiksliuką, galvojau kur jis man matytas tas vyrukas g.gif Pasitikrinau, nugi iš Obuoliukų doh.gif Ir kaip nepažinau, man jis tuose Obuoliukuose visai nieko buvo  wub.gif

Dar ,,Takaja abyčnaja žysn,, jis vadino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2012 12 02, 20:26)
"Moskva slezam ne verit" wub.gif

kazko per liudnas...

QUOTE(Azul @ 2012 12 02, 21:33)
Отпуск / Начальник (2012),

aciu, jau siunciuos 4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2012 12 03, 10:29)
Дорога на остров Пасхи

labai geras. ir man patiko 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 03, 13:26)
Одна тень на двоих.

dekui uz rekomendacija. siunciuos 4u.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 03, 15:22)

abudu maciau, ir abudu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 11:59)
Labas rytas
1.Na, mano smegeninė poersunkta filmų pagaliau pasidavė. Šianakt kažkur klaidžiojau su kažkuo, kas buvo kartu ir Žaliaakis ir Kaušpėdas (šitas tai sena mano meilė wub.gif ). Bet taip klaidžiojau, kad net žadintuvo negirdėjau ir to pasekoje abu vaikai neišėjo į mokyklą  blink.gif  Bet nesigailiu  blush2.gif

2. N.Ten tiek visokių žodžių, išsireiškimų, ko LT kalboj atitikmenų nerastum... g.gif
3.Jo, gražu ir šaltukas. Tikra žiema . Tikėkimės akumas nepaves bigsmile.gif

1.Aš ir šianakt sapnų prisapnavau,kad pabudau kaip su akmeniu ant dūšios.Susitikom kažkur su savo a.a. tėvuku.Jis pasiėmęs ant rankų kad džiaugėsi mano Juliuku (jis gi jo net nematęs).Paskui jis mus kažkur pas save nusivedė į svečius.Kažkoks butas viršutiniam daugiaaukščio aukšte ir visas stiklinis.Pradėjo lyt ir per langus vanduo lašėt pradėjo.Tai tas mano tėvelis kad ėmė keiktis,sakyt,kad dabar tai jau pasišnekės jis su statybininkais..Nu žodžiu...Kažkaip negeros nuotaikos nubudau unsure.gif Gruodžio 13 5 metai,kaip jo nėra,aš čia vakar paliūdėjau pati sau,pagyvenau prisiminimais,maž ir prisisapnavo g.gif O ir pabudud,laikrodin dirstelėjau-8,38. Dukra tai serga,mokyklon neina,bet sūnaus šlumšint ir negirdėjau.Tai ir pagalvojau,kad šakės-vaikas neišėjęs mokyklon.Ale ne-pasirodo sesė prikėlė.Mes,sakė,miegojom kaip užmušti tongue.gif
2. drinks_cheers.gif Ir dar komedijose jie tokių gerulių frazių "suvarto",kad va kai verčia į lietuvių kalbą,jau visai kitaip žiūrisi
3.Nepavedė thumbup.gif Va kol su mažyliu laukutyj buvom,tai pabandžiau užsikurt-kaip bitutė.Tokį šaltuką dar atlaiko thumbup.gif Bet jau kol nugramdžiau doh.gif Dabar laukiu savo žmogaus skambučio rami ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 12:37)
Žiūrėjau žiūrėjau į tą Продаётся кошка paveiksliuką, galvojau kur jis man matytas tas vyrukas g.gif Pasitikrinau, nugi iš Obuoliukų doh.gif Ir kaip nepažinau, man jis tuose Obuoliukuose visai nieko buvo  wub.gif

Nu bet kitoks...Kaip grimas pakeičia  bigsmile.gif

Ir Čeriomuchose man lyg jis vaidino tos veterinarės vyrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 04, 12:59)
kazko per liudnas...

O nemačius? Bendrai, per jauna tamsta dar esat gal smile.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 12 04, 13:07)
1.Aš ir šianakt sapnų prisapnavau,kad pabudau kaip su akmeniu ant dūšios...

Aha, tokie sapnai nenuteikai labai smagiai.....

KAs matėt Семейный детектив, žiūriu, iš antro sezono filmavimo nuotraukas, šita prikolna
user posted image thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 13:28)

KAs matėt Семейный детектив, žiūriu, iš antro sezono filmavimo nuotraukas, šita prikolna

Aš jau nė neatsimenu,ką šita aktorė taen vaidino blush2.gif Išvis prisimenu tik Žaliaakį,jo tėvą,mamą ir tą blondinukę gražią.Ai,dar tą ryžiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 04, 13:36)
Aš jau nė neatsimenu,ką šita aktorė taen vaidino  blush2.gif  Išvis prisimenu tik Žaliaakį,jo tėvą,mamą ir tą blondinukę gražią.Ai,dar tą ryžiuką  smile.gif

Nugi čia Žaliaakio žmona, kuri pas jo draugą/viršininką išėjo ir kurią jis pagal filmą siaubingai mylėjo ir pamiršti negalėjo smile.gif
Atsakyti
jo žiūriu gerai mes čia kvanktelėjusios doh.gif
kūrių vaikam džiaugsmas lotuliukas.gif pamokos pramiegotos biggrin.gif ,kurių mzginiai ardomi,dėl praleistų akių doh.gif vienos dienos darbą išardžiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 04 gruodžio 2012 - 14:34
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 04, 14:33)
jo žiūriu gerai mes čia kvanktelėjusios  doh.gif
kūrių vaikam džiaugsmas  lotuliukas.gif pamokos pramiegotos  biggrin.gif ,kurių mzginiai ardomi,dėl praleistų akių  doh.gif vienos dienos darbą išardžiau  cool.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 14:28)
O nemačius? Bendrai, per jauna tamsta dar esat gal smile.gif

g.gif g.gif na, man 38 metai.Tai nemanau, kad dar jauna blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 14:28)
KAs matėt Семейный детектив
user posted image  thumbup.gif

dar nemaciau. eilej laukia ax.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 04, 15:33)
jo žiūriu gerai mes čia kvanktelėjusios  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as anadien tiek uzsiziurejau kazkoki seriala, vos nepamirsau, kad vaikus is darzelio reik parsivest lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ryte baigiau "Kukly"_man patiko, kiek banalokas, bet...taip ir realiam gyvenime juk buna, kai vyras susiranda meiluze, nors seimoje tikrai nieko netruksta...

buvau pradejus ziuret "Sklikovskyj"_ale ziuriu, kad vel apie daktarus, tai tik kelias serijas paziurejau ir tryniau laukan blush2.gif

db ziuriu "Pradajotca koska"_lengvas, patinka wub.gif
Atsakyti