QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 11:59)
Labas rytas
1.Na, mano smegeninė poersunkta filmų pagaliau pasidavė. Šianakt kažkur klaidžiojau su kažkuo, kas buvo kartu ir Žaliaakis ir Kaušpėdas (šitas tai sena mano meilė
). Bet taip klaidžiojau, kad net žadintuvo negirdėjau ir to pasekoje abu vaikai neišėjo į mokyklą
Bet nesigailiu
2. N.Ten tiek visokių žodžių, išsireiškimų, ko LT kalboj atitikmenų nerastum...
3.Jo, gražu ir šaltukas. Tikra žiema . Tikėkimės akumas nepaves
1.Aš ir šianakt sapnų prisapnavau,kad pabudau kaip su akmeniu ant dūšios.Susitikom kažkur su savo a.a. tėvuku.Jis pasiėmęs ant rankų kad džiaugėsi mano Juliuku (jis gi jo net nematęs).Paskui jis mus kažkur pas save nusivedė į svečius.Kažkoks butas viršutiniam daugiaaukščio aukšte ir visas stiklinis.Pradėjo lyt ir per langus vanduo lašėt pradėjo.Tai tas mano tėvelis kad ėmė keiktis,sakyt,kad dabar tai jau pasišnekės jis su statybininkais..Nu žodžiu...Kažkaip negeros nuotaikos nubudau
Gruodžio 13 5 metai,kaip jo nėra,aš čia vakar paliūdėjau pati sau,pagyvenau prisiminimais,maž ir prisisapnavo
O ir pabudud,laikrodin dirstelėjau-8,38. Dukra tai serga,mokyklon neina,bet sūnaus šlumšint ir negirdėjau.Tai ir pagalvojau,kad šakės-vaikas neišėjęs mokyklon.Ale ne-pasirodo sesė prikėlė.Mes,sakė,miegojom kaip užmušti
2.
Ir dar komedijose jie tokių gerulių frazių "suvarto",kad va kai verčia į lietuvių kalbą,jau visai kitaip žiūrisi
3.Nepavedė
Va kol su mažyliu laukutyj buvom,tai pabandžiau užsikurt-kaip bitutė.Tokį šaltuką dar atlaiko
Bet jau kol nugramdžiau
Dabar laukiu savo žmogaus skambučio rami
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 04, 12:37)
Žiūrėjau žiūrėjau į tą
Продаётся кошка paveiksliuką, galvojau kur jis man matytas tas vyrukas
Pasitikrinau, nugi iš
Obuoliukų Ir kaip nepažinau, man jis tuose Obuoliukuose visai nieko buvo
Nu bet kitoks...Kaip grimas pakeičia
Ir Čeriomuchose man lyg jis vaidino tos veterinarės vyrą