Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 02, 17:31)

doh.gif o jei nebezinau kuriuo benoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
turbut sitam duociau ir dainuociau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 02 gruodžio 2012 - 21:25
QUOTE(iowa @ 2012 12 02, 21:25)

lotuliukas.gif thumbup.gif Gerai tu čia tongue.gif
Atsakyti
Полицейский пес Лорд
Неравный брак
Abu serialai . Pirmas - kažkuom panašus į Komisarą Reksą
http://www.kino-teat...s/101894/annot/
---------------------------------------------------------------------------------
Antras - apie dviejų skirtingų žmonių santuoka ir santykius
" Двадцатилетняя Алиса влюблена и счастлива: ее любимый — Егор, восходящая звезда боев без правил, — только что прямо на ринге сделал ей предложение. Но счастье Алисы оказывается недолгим. Ради отца, задолжавшего крупную сумму денег бандитам, Алиса вынуждена выйти замуж по расчету. Ее муж, успешный пятидесятилетний бизнесмен Султан Бакоев, влюблен в Алису и готов ради нее свернуть горы. Только это не нужно самой Алисе. Она ненавидит мужа и не замечает, что ей достался очень честный, умный и достойный уважения мужчина... "
Paimta iš http://www.kino-teat...s/101970/annot/
Atsakyti
Visai smagus filmas Свадьба по обмену (2011)
user posted image
Filmas online
Atsakyti
doh.gif  o jei nebezinau kuriuo benoriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu gerai tu čia thumbup.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

zvengiu balsu laugh.gif

laukiu naujos Zaicevos serijos nail.gif
ir visai pakvaisus as del tos Zaicevos blush2.gif dar karta perziuriu 1 sezona lotuliukas.gif

ir vakar su vyru pradėjom žiūrėti Дорога на остров Пасхи visai užkabino thumbup.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif
Pas mus sniego bigsmile.gif blink.gif

Eisim į lauką popiet jei neištirps, nors mažasis kosi siaubingai doh.gif

Klausykit, jums nebūna, kad nuo filmų gausybės pradeda painiotis aktoriai? Aš jau ne kartą pagavau save, jog momentasi man smegeninėj susimaišo, kai tuos pačius matau ne viename filme, tai karatsi jau bežiūrėdama pagalvoju, kad nebesuprantu kokį filmą žiūriu blink.gif
Va, pvz., vakar. Pradėjau žiūrėti Одну тебя люблю. ( o ką tik prieš porą dienų baigiau Прииск). Taigi žiūriu, Žaliaakis kartu su Tomilinu (iš Priisko). Ir dar šalia jų abiejų mylimoji iš to pačio Priisko. blink.gif Paskui dar išlindo ten pat tas pagrindinis personažas (nepamenu vardo) iš Одна тень на двоих. Tai jau 4 blink.gif
Anksčiau, kai ką tik buvau peržiūrėjus Bratą, filme Сокровище šalia žaliaakio išlindo Čabinas (kas matė Bratą žinos kas per vienas). Nu tai kartasi smegeninė ir nebeatlaiko tokių apkrovimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 03, 12:26)

Klausykit, jums nebūna, kad nuo filmų gausybės pradeda painiotis aktoriai?

Painiotis ,tai nesipainioja,bet va aš jau pradėjau mąstyt,kad Rusijoj ne tiek daug aktorių,kaip galvojau,nes labai jau jie kartojasi lotuliukas.gif
Labukas
Nu žinokit ir mes jau sniego turim ir tebesninga thumbup.gif Vaizdas vis gražėja ir gražėja.Ir va mąstau,ką daryt:mano mažylis ir kosėja,bet gal reik išvest kokiam pusvalandukui susipažint su sniegeliu g.gif Oras tai visai geras-ėjau parduotuvėn,tai jokio vėjeslio..Kad taip per šventes būtų wub.gif
Atsakyti
uch graži pabaiga to filmo wub.gif doh.gif biggrin.gif
Moladi i ....
Papildyta:
gal matėt 4u.gif

Условия контракта (1-9 серии из 9) / 2011

ir

Принцесса и нищенка (1-8 серии из 8) / 2009
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 03, 14:22)
uch graži pabaiga to filmo  wub.gif  doh.gif  biggrin.gif
Moladi i ....

Aha smile.gif
Gaila kad nesusigundei Vse nacinaetsia.......Ten pabaiga irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 12 03, 10:29)
zvengiu balsu  laugh.gif

laukiu naujos Zaicevos serijos  nail.gif
ir visai pakvaisus as del tos Zaicevos  blush2.gif dar karta perziuriu 1 sezona  lotuliukas.gif

ir vakar su vyru pradėjom žiūrėti Дорога на остров Пасхи visai užkabino  thumbup.gif

Zaiceva pradejau ir as wub.gif nerealus .... As tik pirma sezona ziuriu ....

O del aktoriu vardu ,pavardziu doh.gif niekada neisimenu jokiu pavadinimu,pavardziu ,dainu pavadinimu unsure.gif
Man lengviau isidemt visa filmo istorija ,ar moket 5 kalbas ,nu kazkaip nelenda man i galva informacija kurios man nereikia unsure.gif
Del to retai kisuos i jusu pokalbius apie aktorius blush2.gif
Atsakyti