Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 02, 07:11)
Zinot, ko man truksta sioje temoje jau kelinta karta? biggrin.gif Ogi trumpo siuzeto, kad ir pageltoninto blush2.gif Zinau zinau, sakysit, idedam nuoroda rusu kalba, skaitykit, ale ne tas pats tai, kai vyksta reklaminis aprasymas ir kur jus kad bunat trumpai aprasiusios 4u.gif
Pvz, ziuriu "Semeinyj detektyv". Nu nuobodokas man, greit nuspejamas. Toks tempiantis 7 balams is 10. Kas nematet:
"Menturoj" dirba vienas puikus policininkas, kurio zmona isejo pas jo virsininka, dukte paaugle maistauja ir daro konfliktines situacijas, tevas jo buves policininkas pensininkas, zodziu, visa seimynele gerieciai policajai. Na ir kiekvienoj serijoj ivyksta kokia zmogzudyste, o tas policininkas tiria bylas. Mano akimis ziurint, tos bylos tokios lengos, kad jau nuo pradziu zinau, kas ir del ko nuzude blush2.gif

Bet jau kas idejo filma "Brat za bratam"-tai nuosirdziai aciu aciuks.gif  Ko niekas neparasot, kad filmas savotiskai panasus i sena italu filma su M.Placido "Astuonkojis"?  bigsmile.gif Buciau jau anksciau paziurejus, o tai kazkodel pagalvojau, kad cia apie Cecenija  blush2.gif  Blyn, ziuriu ir vel sirdis dainuoja, kad smagiai laika leidziu ir noriu ziureti vis toliau ir toliau wub.gif Va cia tai 10 balu is 10:
Gyveno du broliai, abu "mentai". Vienas maskvietis, kitas kazkokiam miestelyje. Ir stai viena broli, kartu su patruliais, kazkas susaudo. Patruliu masinoje rado narkotiku ir pinigu. Policija zudiku neiesko, nes visi korumpuoti, visi slepia narkodylerius. Ir stai i ta miesteli sugrizta kitas brolis, isidarbina toj pacioj "menturoj" ir pradeda aiskintis, kas susidorojo su jo broliu ir uz ka. Kadangi visi policininkai susije su narkotiku prekeiviais, tai nevienas nedraugauja, vengia naujoko, negelbeja, jei ji uzpuola chuliganai su beisbolo lazdom. Brolis visiskai vienas narplioja byla...

Nu, man Semeinyj detektyv patiko, net nežinau kodė. Žinoma pirma dėl Žaliaakio, o antra, kažkos man jis toks, na, labai šeimyniškas, šiltas...Vienžu, kaip sakiau, varau antrą ratą, t.y., po porą serijų kasvakarą.
Apie Brat za brata tai čia mes su Julsita kliedėjom. Aš iš pradžių maniau, nepatiks, iškentėsiu tik dėl Žaliaakio. Bet paskui ui kaip užkabino, kažkurioj serijoj vos nagų nenusigraužiau iš nekantrumo doh.gif tongue.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 12 02, 09:31)
gali būti,bet jei pradžia nepatiko tai  blush2.gif

ir pradėjau žiūrėt Moladi i ščiastlivi,o matau žaliaakis bus  bigsmile.gif tai per pirmas 4serijas du kartus pro šalį praėjo  lotuliukas.gif
nu toks durnas tas filmas,bet užkabino,pirmą dalį peržiūrėjau virbalus į akis įsistačius  lotuliukas.gif

1. Nu nežinau. Aš pažiūrėjau du kartus, man labai patiko. Ten ištisai jausmai....Vidiniai išgyvenimai. Karo nei gramo nėra, tik pirmi vaizdai ir jo prisiminimai. O iki kiek pažiūrėjai?
2. Tas tai durnas, aha, bet pažiūrėt nieko, toks lengvas. Man kažko Maskva netiki ašarom priminė. O tas Žaliaakio personažas labai man Baryševą primena kažko....

QUOTE(Sim@ @ 2012 12 02, 14:19)
pradejau ziuret "Odnu tebia liubliu"_geras, gyvenimiskas 4u.gif rekomenduoju, kas nematet ax.gif

Žiūrėjau, patiko.

Atsakyti
Norit akis paganyti?
Самые красивые современные русские актеры (TOP 24)
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 02, 17:31)

aciu uz paganyma ax.gif mano paganytieji butu sie:
Isaev, Kriukov, Jaglyc
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2012 12 02, 13:27)
Как выйти замуж за миллионера
Paziurejau puse pirmos serijos, nesamone, nesupratau apie ka  blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 12 02, 13:59)
* Oi tas ir man nesąmonė pasirodė schmoll.gif

QUOTE(Sim@ @ 2012 12 02, 14:19)
pradzia beziurint_supratau, kad nieko gero, tai ir neziurejau iki galo ax.gif  blush2.gif

studentė žurnalistė parašo straipsnį apie turtuolį,tam nepatinka,padaro,kad niekas jos nepriimtų rašyti straispsnių,ta nuvaro pas jį,tas liepia per mėn ištekėti už milijonieriaus,padružkė pradeda jai piršti visokius,bet galiausiai papuolusi į ligoninę susipažįsta su pacaniuku,įsimyli ir paaiškėja,kad tai to turtuolio sūnelis ir ...
žodž nieko toks 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 02, 16:06)
2. Tas tai durnas, aha, bet pažiūrėt nieko, toks lengvas. Man kažko Maskva netiki ašarom priminė. O tas Žaliaakio personažas labai man Baryševą primena kažko....

pabaigsiu vistiek biggrin.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 12 02, 16:31)

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pradejus buvau ziuret _"Я лечу", bet nelabai...paziurejau iki 6 serijos ir tryniau lauk. Nezinau, bet su daktarais _man nepatinka ax.gif blush2.gif
paziurejau prabegom _Pod goriacim sledom_, tai lyg pradzioj patiko, lyg panasus kazkuo I Bez vesti, bet irgi nelabai ax.gif
nzn, kazkodel nerandu TOKIO, KAZKOKIO, kad uz sirdies suimtu...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Per TV 1 kanala prasideda "Moskva slezam ne verit" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 02, 16:31)

Tai Žaliaakis pasliednas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 02, 19:31)
Tai Žaliaakis pasliednas  g.gif

Kaip ten sakei: dėl skonio nesiginčijama?
Atsakyti
Peržiūrėjau Отпуск / Начальник (2012), man patiko : ir meilės šiek tiek, ir kriminalo, ir veiksmo, ir vyrai neblogi biggrin.gif
Atsakyti
pagaliau atradau thumbup.gif filma 4u.gif
"Kukly"_rekomenduoju wub.gif
apie jauna moteri, kuri siuva leles, dirba siuveja ir drauge suveikia kvietima i BOHEMIA madu atidaryma. Nors kvietimas dviems, bet vyras "uzsiemes"_meiluze turi, o zmonai sako, kad seminarai iki sutemos...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 02, 20:44)
pagaliau atradau  thumbup.gif filma 4u.gif
apie jauna moteri, kuri siuva leles, dirba siuveja ir drauge suveikia kvietima i BOHEMIA madu atidaryma. Nors kvietimas dviems, bet vyras "uzsiemes"_meiluze turi, o zmonai sako, kad seminarai iki sutemos...

siunčiames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 12 02, 20:44)

o man jis nuobodu buvo ax.gif
Atsakyti