QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 02, 07:11)
Bet jau kas idejo filma "Brat za bratam"-tai nuosirdziai aciu Ko niekas neparasot, kad filmas savotiskai panasus i sena italu filma su M.Placido "Astuonkojis"? Buciau jau anksciau paziurejus, o tai kazkodel pagalvojau, kad cia apie Cecenija Blygelbeja, jei ji uzpuola chuliganai su beisbolo lazdom. Brolis visiskai vienas narplioja byla...[/color]
Va kai rašiau,kad pagalvojau,kad kūrėjai pabaiga nori pasakyt,kad mafija-bezsmertna,tai ir prisiminiau tą Aštunkojį.Dar ir parašyt norėjau,kad mafija,kaip aaštunkojis-nukerti koją,atauga kita.Tik paskui pagalvojau,ar čia aš tikrai kur tokią tiesą girdėjus(apie ataugančią galūnę),ar susisvaigus ką ,tai ir nerašiau.. O kurį sezoną žiūrit?
Labas rytas
Pabaigiau aš vakar tą На море .Man vis gi nepatiko. Net nemoku trumpai apibūdint,koks jis man pasirodė-toks "ant vietos".Prisiverčiau peržiūrėt iki galo,kad sulaukt,kad kažkas įvyks..Aš nesulaukiau Nežinau,ką kūrėjai juo pasakyt norėjo Bet man atrodo kažkas neseniai jį rekomendavo,kaip patikusį.Man visai įdomu būtų paskaityt,kuo jis patiko