Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 02, 07:11)

Bet jau kas idejo filma "Brat za bratam"-tai nuosirdziai aciu aciuks.gif  Ko niekas neparasot, kad filmas savotiskai panasus i sena italu filma su M.Placido "Astuonkojis"?  bigsmile.gif Buciau jau anksciau paziurejus, o tai kazkodel pagalvojau, kad cia apie Cecenija  blush2.gif  Blygelbeja, jei ji uzpuola chuliganai su beisbolo lazdom. Brolis visiskai vienas narplioja byla...[/color]

Va kai rašiau,kad pagalvojau,kad kūrėjai pabaiga nori pasakyt,kad mafija-bezsmertna,tai ir prisiminiau tą Aštunkojį.Dar ir parašyt norėjau,kad mafija,kaip aaštunkojis-nukerti koją,atauga kita.Tik paskui pagalvojau,ar čia aš tikrai kur tokią tiesą girdėjus(apie ataugančią galūnę),ar susisvaigus ką blush2.gif ,tai ir nerašiau.. O kurį sezoną žiūrit?
Labas rytas
Pabaigiau aš vakar tą На море .Man vis gi nepatiko. Net nemoku trumpai apibūdint,koks jis man pasirodė-toks "ant vietos".Prisiverčiau peržiūrėt iki galo,kad sulaukt,kad kažkas įvyks..Aš nesulaukiau schmoll.gif Nežinau,ką kūrėjai juo pasakyt norėjo g.gif Bet man atrodo kažkas neseniai jį rekomendavo,kaip patikusį.Man visai įdomu būtų paskaityt,kuo jis patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 02 gruodžio 2012 - 08:48
QUOTE(Julsita @ 2012 12 02, 09:43)
O kurį sezoną žiūrit?
Labas rytas
Pabaigiau aš vakar tą На море .Man vis gi nepatiko.  Net nemoku trumpai apibūdint,koks jis man pasirodė-toks "ant vietos".Prisiverčiau peržiūrėt iki galo,kad sulaukt,kad kažkas įvyks..Aš nesulaukiau  schmoll.gif  Nežinau,ką kūrėjai juo pasakyt norėjo  g.gif  Bet man atrodo kažkas neseniai jį rekomendavo,kaip patikusį.Man visai įdomu  būtų paskaityt,kuo jis patiko  4u.gif

Pirma dar, bet aistringai wub.gif
"Na more" ir man visiskai nepatiko, ji vertinciau tik 4 balais is 10. schmoll.gif Na bet as esu priekabi stipriai, tai ir nekomentavau, galvojau, gal cia tik man nepatiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 12 02, 02:52)
jei tinka online tai jau yra , prasau  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=Q9Ac-47imrQ

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 12 02, 01:16)
''Просто Джексон'' /2012/

4u.gif aciu

labas rytas 4u.gif saltas rytas sian, -1 ax.gif Teks namie sedet ir filmus ziuret 4u.gif

na, kuri lauke irgi Brigada2. Nasliednik_gal jau radot ir paziurejot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 12 01, 23:57)
na, kad ne senoviskas, te Afgaistano laikai, bet nerodo ten paties karo, o paskui jau kaip ir dabartiniai laikai
Ooo, ar ne to as laukiau, ciagi Ilja Noskov tongue.gif

Guverantka patiko thumbup.gif Grazus toks. Nors suesti ko tai nesiorejo  schmoll.gif  g.gif

gali būti,bet jei pradžia nepatiko tai blush2.gif

ir pradėjau žiūrėt Moladi i ščiastlivi,o matau žaliaakis bus bigsmile.gif tai per pirmas 4serijas du kartus pro šalį praėjo lotuliukas.gif
nu toks durnas tas filmas,bet užkabino,pirmą dalį peržiūrėjau virbalus į akis įsistačius lotuliukas.gif
Atsakyti
jei nematet, tai gana verti paziuret ax.gif
Продаётся кошка / 2012 /
user posted image
http://kinozal.tv/de....php?id=1035003

Галина (1-8 серии из 8) / 2008 /
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=164278

Пожар (4 серии из 4) / 2010 /
user posted image
http://kinozal.tv/de...s.php?id=700895
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 02, 09:01)

"Na more" ir man visiskai nepatiko, ji vertinciau tik 4 balais is 10. schmoll.gif Na bet as esu priekabi stipriai, tai ir nekomentavau, galvojau, gal cia tik man nepatiko. ax.gif

Aš jau toli gražu nepriekabi,bet šitą filmą ir ne aukščiau vertinčiau
Atsakyti
Kinozale užžiūrėjau,kad įdėta mano mylimas,mėgstamas Я лечу ir paskaitinėjau komentarus. Jie skirtingi labai:arba labai super,arba visiškas briedas,bet man labai patiko vienas wub.gif Cituoju:
Воскресный день прохладный минус 25,
Сегодня не ходила сосульки собирать!
Маме помогала, смотрела с ней кино,
В квартире пока топят, не холодно,тепло!
Помыла я игрушки тёплою водой,
Потом укрыла кукол зелёной простынёй,
Песенку пропела, про солнышко, цветы,
Спите баю, баю, пусть приснятся сны!
Принцы чтоб приснились и любили вас,
Чтобы не бросали, им от меня наказ!
Живите не ругайтесь, храните вы любовь,
Друг другу доверяйте, не приносите боль,
А если кто обидит кого-то невзначай,
Прощенья попросите, и вместе пейте чай!
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 12 02, 11:53)
Я лечу

siunciuos smile.gif bus rytojaus perziurai ax.gif
Atsakyti
Как выйти замуж за миллионера
Paziurejau puse pirmos serijos, nesamone, nesupratau apie ka blush2.gif
Griebsiu koska uz usu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 02 gruodžio 2012 - 13:29
Laba smile.gif Vai kokia saulė pas mus ax.gif
''Настоящая любовь'' /2012/

Man ne itin schmoll.gif Man rodos 'Moja sobaka' man ir tai labiau patiko.

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 02, 09:01)

Pamenu, kad man irgi nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Ingaja @ 2012 12 02, 13:27)
*Как выйти замуж за миллионера
Paziurejau puse pirmos serijos, nesamone, nesupratau apie ka  blush2.gif
**Griebsiu koska uz usu  bigsmile.gif

* Oi tas ir man nesąmonė pasirodė schmoll.gif
** Kaip tik dabar šį žiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 12 01, 22:57)
''Настоящая любовь'' /2012/

paziurejau online_per lėkštas_nepatiko ax.gif

QUOTE(Ingaja @ 2012 12 02, 14:27)
Как выйти замуж за миллионера

pradzia beziurint_supratau, kad nieko gero, tai ir neziurejau iki galo ax.gif blush2.gif
pradejau ziuret "Odnu tebia liubliu"_geras, gyvenimiskas 4u.gif rekomenduoju, kas nematet ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif čia turbūt aš užrodžiau tą na more biggrin.gif komedija kaip komedija, tokiam lengvam pažiūrėjimui. užrodė man bičiulė, jai sakė labai patiko, nes turi rusų draugų šeimą, tai sako žiūriu ir toks jausmas, kad juos visus pažįstu biggrin.gif
Atsakyti