Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

Labą rytuką
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 29, 23:25)
O, net pavydžiu bigsmile.gif Apturėsi malonumą thumbup.gif

Turbūt,kad šitą malonumą atidedu keliom dienom g.gif Nugis pradėjau vakar vakare Zaicevą-mačius ax.gif ...bet nelabai atsimenu. Vakar mano mažylis gana ilgai "padžiazavo"kol užmigo,tai peržiūrėjau 3 serijas.Ir tik porą kartų žinojau,kas bus prieš įvykį,o šiaip labai daug ko išvis neatsimenu,o buvo kažkiek,kad pamatau,o tada suprantu,kad jau mačius. Vienu tarpu buvo mintis pažiūrėt tik paskutinę seriją,kad galėčiau kibt į antrą dalį,bet,kad man visai skaniai žiūrisi,tai vis gi žiūrėsiu antrą kartą ax.gif Bet man šitas filmas ne miegamojo žiūrėjimui-aš jį "skaniau" sudorosiu virtuvėj,tai Zaiceva užlenda prieš Žaliaakį,o jis kaip tikras džentelmenas palauks savo eilės smile.gif O vakarui,jaučiu,įsirašysiu Univerą toliau žiūrėt tongue.gif
QUOTE(Azul @ 2012 11 30, 08:21)
Sveikos,
Pažiūrėjau vakar Это моя собака. Niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet Černyšovas buvo baisus  doh.gif Visas filmas man grynas nesusipratimas, vaidyba neįtikino nė per plauką  doh.gif Vienintelis fainas dalykas šian filme- ciuckis  biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 30, 08:28)

Vakar pažiūrėjau ''Это моя собака'' /2012/ Kaip vakarui tai labai puikiai suėjo. Toks neįpareigojantis, lengvas ir t.t. Labiausiai man ten patiko Олеся Жураковская

Ale va kokios skirtingos nuomonės tongue.gif Aš ir jį parsisiuntus,net va dabar cekava pasidarė pačiai pažiūrėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 09:23)
Aš ir jį parsisiuntus,net va dabar cekava pasidarė pačiai pažiūrėt  g.gif

Pažiūrėkit pažiūrėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 30, 10:31)
Pažiūrėkit pažiūrėkit mirksiukas.gif

Jau įsirašiau ax.gif Kai migdysiu mažiulį pietų miegelio-pradėsiu
Atsakyti
sveikutės,gražuolių mylėtojos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 11:37)
sveikutės,gražuolių mylėtojos  tongue.gif

Sveikutė mirksiukas.gif Jau pasigedau tavęs.Ką tokio įdomaus žiūrėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 12:15)
Sveikutė  mirksiukas.gif  Jau pasigedau tavęs.Ką tokio įdomaus žiūrėjai  smile.gif

vieną dieną mklos susirinkimę buvau,tada paaiškėjo,kad tatukas grįžta tai niamniu skubiai dariau,naktį pasiimti važiavau,vakar prieš piet jau vėl išvežiau,grįžus pamokas dariau,o šiand neperseniausiai kilau,matyt miego trūkumas buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 30 lapkričio 2012 - 12:26
Labas dienas bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 30, 08:28)
Laaabas ryytas
user posted image
Taip taip taip, žinau kad rytas dabar, bet kadangi o tačiau aš esu sakiusi kad pas mus ar rytas

Oi, kokia pelėda faina smile.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 09:23)
Labą rytuką
Turbūt,kad šitą malonumą atidedu keliom dienom  g.gif  Nugis pradėjau vakar vakare Zaicevą-mačius  ax.gif ...bet nelabai atsimenu. Vakar mano mažylis gana ilgai "padžiazavo"kol užmigo,tai peržiūrėjau 3 serijas.Ir tik porą kartų žinojau,kas bus prieš įvykį,o šiaip labai daug ko išvis neatsimenu,o buvo kažkiek,kad pamatau,o tada suprantu,kad jau mačius. Vienu tarpu buvo mintis pažiūrėt tik paskutinę seriją,kad galėčiau kibt į antrą dalį,bet,kad man visai skaniai žiūrisi,tai vis gi žiūrėsiu antrą kartą  ax.gif  Bet man šitas filmas ne miegamojo žiūrėjimui-aš jį "skaniau" sudorosiu virtuvėj,tai Zaiceva užlenda prieš Žaliaakį,o jis kaip tikras džentelmenas palauks savo eilės  smile.gif

Aš jau ir primiršti spėjau kas ten Zaicevoje buvo g.gif
Nu žinoma palauks. tongue.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 11:37)
sveikutės,gražuolių mylėtojos  tongue.gif

tongue.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 30, 12:26)
vieną dieną mklos susirinkimę buvau,tada paaiškėjo,kad tatukas grįžta tai niamniu skubiai dariau,naktį pasiimti važiavau,vakar prieš piet jau vėl išvežiau,grįžus pamokas dariau,o šiand neperseniausiai kilau,matyt miego trūkumas buvo  blush2.gif

Oi, kurioj klasėj mokaisi? Aš tai 6-je tongue.gif

Šnd darbo diena trumpa, bet užtat mažasis kosėja namie verysad.gif Žiūri į lauką, o ten gi sniegas...O jis kosėja doh.gif

Hmmm, ir ką gi šiandien žiūrėsime? Eilėje laukia Gruppa "Zetta" (matėt kas nors?) ir Buchta Filippa (matėt kas nors? VAkar su malonumu vakare prieš miega pažiūrėjau 3 serijas Semeino detektyvo. Nu kažko jis man patiko, ramus toks filmas, šeimyniškas. su malonumu žiūriu antrą kartą, po truputį taip.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 30, 13:17)
Oi, kokia pelėda faina smile.gif

Čia Apuokas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 30, 13:32)
Čia Apuokas  mad.gif

Oi, sorry, nepykit, šeimininke ax.gif
Va, su jumis pasidalins porcija ledų, kad nepyktumėt.......
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 30, 13:17)

1Šnd darbo diena trumpa, bet užtat mažasis kosėja namie verysad.gif Žiūri į lauką, o ten gi sniegas...O jis kosėja doh.gif

2.Gruppa "Zetta" (matėt kas nors?)
3. VAkar su malonumu vakare prieš miega pažiūrėjau 3 serijas Semeino detektyvo. Nu kažko jis man patiko, ramus toks filmas, šeimyniškas. su malonumu žiūriu antrą kartą, po truputį taip.

1.Man kai jos visos vienodos,tai dzin,bet kad nedarbinga šiandien aš,tai faktas doh.gif Pagaliau prisiruošiau išplaut laiptinę,nes šiandien paskutinė diena pagal grafiką doh.gif Buto pusė ir dar tik išplauta,o meilės darbui jokios..Blyn,dar laukia tortas ir blynai..Bože bože doh.gif Kur čia nusisamdžius kokį misterį Properį g.gif
Pas mus tai sniego nerasta schmoll.gif
2.Pavadinimas tai labai girdėtas,jei ir mačius-nepomniu rolleyes.gif
3. Jau ant antro rato metėmės? smile.gif
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 30, 13:32)
Čia Apuokas  mad.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 30, 13:57)
1.Man kai jos visos vienodos,tai dzin,bet kad nedarbinga šiandien aš,tai faktas  doh.gif  Pagaliau prisiruošiau išplaut laiptinę,nes šiandien paskutinė diena pagal grafiką  doh.gif  Buto pusė ir dar tik išplauta,o meilės darbui jokios..Blyn,dar laukia tortas ir blynai..Bože bože  doh.gif Kur čia nusisamdžius kokį misterį Properį  g.gif
Pas mus tai sniego nerasta  schmoll.gif
2.Pavadinimas tai labai girdėtas,jei ir mačius-nepomniu  rolleyes.gif
3. Jau ant antro rato metėmės?  smile.gif

lotuliukas.gif

1. Mes laiptinės neplaunam, valytoja yra, bet Properio ar Properkos ir aš norėčiau tongue.gif
2. Nu pažiūrėsim, man ko tais atrodo kad lyg mačius esu.....
3. Aga tongue.gif

Pas mus naktį pasnigo, ir dabar dar laikosi.
Atsakyti
Atradau sita

[B]По горячим следам 2[/B]

user posted image

tik nepamenu kad ziureciau pirma dali g.gif ar kas mate? atsiliepimai neblogi rolleyes.gif
Atsakyti