QUOTE(Ramsius @ 2012 11 29, 23:25)
Turbūt,kad šitą malonumą atidedu keliom dienom Nugis pradėjau vakar vakare Zaicevą-mačius ...bet nelabai atsimenu. Vakar mano mažylis gana ilgai "padžiazavo"kol užmigo,tai peržiūrėjau 3 serijas.Ir tik porą kartų žinojau,kas bus prieš įvykį,o šiaip labai daug ko išvis neatsimenu,o buvo kažkiek,kad pamatau,o tada suprantu,kad jau mačius. Vienu tarpu buvo mintis pažiūrėt tik paskutinę seriją,kad galėčiau kibt į antrą dalį,bet,kad man visai skaniai žiūrisi,tai vis gi žiūrėsiu antrą kartą Bet man šitas filmas ne miegamojo žiūrėjimui-aš jį "skaniau" sudorosiu virtuvėj,tai Zaiceva užlenda prieš Žaliaakį,o jis kaip tikras džentelmenas palauks savo eilės O vakarui,jaučiu,įsirašysiu Univerą toliau žiūrėt
QUOTE(Azul @ 2012 11 30, 08:21)
Sveikos,
Pažiūrėjau vakar Это моя собака. Niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet Černyšovas buvo baisus Visas filmas man grynas nesusipratimas, vaidyba neįtikino nė per plauką Vienintelis fainas dalykas šian filme- ciuckis
Pažiūrėjau vakar Это моя собака. Niekad nemaniau, kad taip pasakysiu, bet Černyšovas buvo baisus Visas filmas man grynas nesusipratimas, vaidyba neįtikino nė per plauką Vienintelis fainas dalykas šian filme- ciuckis
QUOTE(Visgi @ 2012 11 30, 08:28)
Vakar pažiūrėjau ''Это моя собака'' /2012/ Kaip vakarui tai labai puikiai suėjo. Toks neįpareigojantis, lengvas ir t.t. Labiausiai man ten patiko Олеся Жураковская
Ale va kokios skirtingos nuomonės Aš ir jį parsisiuntus,net va dabar cekava pasidarė pačiai pažiūrėt