Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 20:50)
Man Nr.1 Vladislavas Galkinas  ax.gif ,tada jau žaliaakis,nu paskui jau eina ir Parečenkovas,ir Djačenko,ir Solovjovas,Ir  Bilanovas nu ir dar ne vienas

Papildyta:

tongue.gif
OOOOOOOOOOOOOj..Pas mane vidurinėlis šitą patiekalą galėtų valgyt 3 kartus per dieną...Jį seka ir mažylis..O va didžiosios feisas persikreipia ne juokais,kai pasakau,kad vakarienei miltiniai blynai (bulviniai nesiskaito). O man ką žinau-kartą per savaitę gali būt ir jie  smile.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 20:55)
net nezinojau,kad sis aktorius buvo vedes Svetlana Chodcenkova bigsmile.gif
user posted image
Man si aktore labai patinka wub.gif  kazkokio sarmo turi  ax.gif
http://www.viva.ua/view/6737

O, čia tas, iš Moja bolšaja semja g.gif

Nu pažiūrėjau aš tą Podozrenie. Nu kaip ir detektyvas, bet unsure.gif Bet pabaiga savotiška. Žinot, net ašarą išspaudžiau. Žaliaakio personažas mirė, ir paliko buvusiai žmonai laaaaabai daug pinigų, mat ją mylėjo visą likusį gyvenimą, o ana su juo išsiskyrė kai jis vieną kart nuėjo į dešinę. Tai jis prieš mirtį parašė jai labai gražų laišką wub.gif Ir tą laišką jai apskui perdavė.....Nu susigraiudinau kažkaip, dar tokiu balsu tas žaliaakis ten kalbėjo, ir žodžiai tokie tam laiške... verysad.gif verysad.gif

Ir dar ne į temą. Kepiau blynus, o mažasis žiūrėjo filmuką, Boltas kažkaip vadinasi. Ir ten yra toks personažas....Žaliaakis. Kai išgirdau net susijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 28, 20:10)
pradejau ziuret _"Niebo v ognie"_tai thumbup.gif ir nors ale karinis,

Man labai patiko. Nesaldus. Apie tikrą vyriską draugystę ir pan. Ir vyrukai geri surinkti. Man net tas 'blogiukas' patiko, gailesti jutau.......
Tik man ši aktorė Полякова Елена schmoll.gif (ne tik šiame filme bet ir apskritai kituose filmuose simpatijos nejutau)
Atsakyti
Sveikos... perziurejau "проснемся вместе" ir kazkaip keistai baiges kazi antro sezono nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 28 lapkričio 2012 - 23:06
Sveikutes, vaje kiek jus daug ziurite filmu, as i savaite viena kita speju. tai manes jau sioje temoje matyt niekas ir nebepamena. Norejau siandien pasizureti koki filma, bet ziuriu pas jus pagrinde cia serijalai rekomenduoti paskutiniu metu, tai susiradau youtube kazkoki, paziurejau, man visai patiko bigsmile.gif toks nenuspejamas buvo (as niekada neskaitau aprasymo apie filma - taip idomiau man, nenuspejama) tik komentarus pasizuriu, jei daugiau teigiamu ivertinimu, tada ziuriu biggrin.gif

В твоих глазах (2011)
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2012 11 28, 23:06)
*tai manes jau sioje temoje matyt niekas ir nebepamena.
**В твоих глазах (2011)

*aš tikrai pamenu mirksiukas.gif
**man jis patiko, toks ne visai nuspėjamas rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar visai visai ne į temą smile.gif

Kas prieš miegą, kas ryte atsikėlus, pažiūrėkim mergaitės kokios klasiškos vestuvės (jų skoningas pateikimas) wub.gif Jau ką slavai turi tai turi ax.gif
Nerealu...Va tokios vestuvės ir turi būti...

O čia 'liaudiški' patarimai
user posted image

Labanaktis
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 22:17)
O, čia tas, iš Moja bolšaja semja g.gif

taip, tas pats 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 23:06)
Man labai patiko. Nesaldus. Apie tikrą vyriską draugystę ir pan. Ir vyrukai geri surinkti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ipusejau 4u.gif

QUOTE(ewacka @ 2012 11 29, 00:06)
В твоих глазах (2011)

sio nesu macius, dekui uz rekomendacija 4u.gif

a, ko nemiegat dar? (klausimas toms, kur kybot temos apacioj)
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 21:35)
Ar tau neatrodo, kad ta pagrindinė herojė kažkokia, švelniai tariant, trenkta?  g.gif

atrodo lotuliukas.gif

QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 21:55)
net nezinojau,kad sis aktorius buvo vedes ...

GERULIS sitas aktorius_ech...

QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 22:14)
Man sitas aktorius fainas.Ir gerai vaidina rolleyes.gif
Щёголев Максим
user posted image

drinks_cheers.gif fainas cool.gif
Atsakyti
Pradejau vakar ziureti "Dnevkin doktora Zaicevy 2", jatau net sirdis atsigavo toki deoresini rudeni thumbup.gif thumbup.gif
Dekit kokias komedijas, bukit zmones 4u.gif O tai teks pasinaudoti Visgi patarimais lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis
Nu kaip sakoma,durno žmogaus,durni sapnai..Bet ,jeigu ką,šianakt pas mane į namus atėjo Žaliaakis ir siūlė...sudaryt sutartį su Omniteliu ir įsigyt išmanųjį telefoną blink.gif Jau pabudus pagalvojau,kad tiesus kelias į kvanktelėjimą doh.gif
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 21:17)

*Nu pažiūrėjau aš tą Podozrenie. Nu kaip ir detektyvas, bet  unsure.gif Bet pabaiga savotiška. Žinot, net ašarą išspaudžiau. Žaliaakio personažas mirė, ir paliko buvusiai žmonai laaaaabai daug pinigų, mat ją mylėjo visą likusį gyvenimą, o ana su juo išsiskyrė kai jis vieną kart nuėjo į dešinę. Tai jis prieš mirtį parašė jai labai gražų laišką wub.gif Ir tą laišką jai apskui perdavė.....Nu susigraiudinau kažkaip, dar tokiu balsu tas žaliaakis ten kalbėjo, ir žodžiai tokie tam laiške... verysad.gif  verysad.gif
**Ir dar ne į temą. Kepiau blynus, o mažasis žiūrėjo filmuką, Boltas kažkaip vadinasi. Ir ten yra toks personažas....Žaliaakis. Kai išgirdau net susijuokiau lotuliukas.gif

* Nu man jau gal užteks numarinto jo ir Brat'e
Beje ,vakar pažiūrėjau Teorija zapoja. |Nu ne-ne mano filmas schmoll.gif Bet koks jaunas dar jame Boiko wub.gif
** lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 23:46)
Dabar visai visai ne į temą smile.gif

Kas prieš miegą, kas ryte atsikėlus, pažiūrėkim mergaitės kokios klasiškos vestuvės (jų skoningas pateikimas) wub.gif Jau ką slavai turi tai turi ax.gif
Nerealu...Va tokios vestuvės ir turi būti...

|Taip,aš jau anksčiau šitą man lyg feisbuke žiūrėjau,o vakar kaip tik va ką radau:
http://www.5braskes....o.d?id=60064879
Bet aš gal taip nenorėčiau.Man šia proga jau ramaus dėmesio norėtųsi
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Julsita @ 2012 11 29, 09:28)
Nu kaip sakoma,durno žmogaus,durni sapnai..Bet ,jeigu ką,šianakt pas mane į namus atėjo Žaliaakis ir siūlė...sudaryt sutartį su Omniteliu ir įsigyt išmanųjį telefoną  blink.gif Jau pabudus pagalvojau,kad tiesus kelias į kvanktelėjimą  doh.gif

Julsita viskas čia nebe prasmės ir neveltui žinok. Sapnas su potekste, turiu omeny sapnuotą tavo Omnitelį...ir Žaliaakio siūlymas čia nebe reikalo biggrin.gif
Žiūrėk daba:

''2003 m. Lietuvos televizijos kanalas LNK ir mobiliojo ryšio paslaugų bendrovė „Omnitel“ lapkričio 29-ąją paskelbė Draugo diena. Šią dieną visi kviečiami prisiminti, pasveikinti savo draugus, pasakyti vieną kitą gerą žodį ir pabrėžti, kokie svarbūs mūsų visų gyvenime yra tie keli artimi žmonės.''

Tad greitai čiupkime telefonus ir skambinkim arba rašykim laiškus draugams, sielai artimiems žmonėms smile.gif Už draugus!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 lapkričio 2012 - 10:04
QUOTE(Visgi @ 2012 11 29, 10:03)
Labas rytas smile.gif

Julsita viskas čia nebe prasmės ir neveltui žinok. Sapnas su potekste, turiu omeny sapnuotą tavo Omnitelį...ir Žaliaakio siūlymas čia nebe reikalo biggrin.gif
Žiūrėk daba:

''2003 m. Lietuvos televizijos kanalas LNK ir mobiliojo ryšio paslaugų bendrovė „Omnitel“ lapkričio 29-ąją paskelbė Draugo diena. Šią dieną visi kviečiami prisiminti, pasveikinti savo draugus, pasakyti vieną kitą gerą žodį ir pabrėžti, kokie svarbūs mūsų visų gyvenime yra tie keli artimi žmonės.''

Tad greitai čiupkime telefonus ir skambinkim arba rašykim laiškus draugams, sielai artimiems žmonėms smile.gif Už draugus!

O geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 28, 23:49)
a, ko nemiegat dar? (klausimas toms, kur kybot temos apacioj)

Nu ko ko...taigi filmus žiūrim smile.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 11 29, 05:45)
Dekit kokias komedijas, bukit zmones 4u.gif O tai teks pasinaudoti Visgi patarimais lotuliukas.gif

Nu komedijų gi va, siūliau nesenai, Круиз или разводное путешествие. Tokia lyg tarybinių laikų būtų

QUOTE(Julsita @ 2012 11 29, 09:28)
Labas rytelis
Nu kaip sakoma,durno žmogaus,durni sapnai..Bet ,jeigu ką,šianakt pas mane į namus atėjo Žaliaakis ir siūlė...sudaryt sutartį su Omniteliu ir įsigyt išmanųjį telefoną  blink.gif Jau pabudus pagalvojau,kad tiesus kelias į kvanktelėjimą  doh.gif

* Nu man jau gal užteks numarinto jo ir Brat'e
Beje ,vakar pažiūrėjau Teorija zapoja. |Nu ne-ne mano filmas  schmoll.gif  Bet koks jaunas dar jame Boiko  wub.gif

1. Vajėzau, taip susižvengiau, kad net kolegė akis pakėlė lotuliukas.gif TAu nuskilo, aš tai jau va kiek laiko laukiu, nu nesapnuoju nors tu ką schmoll.gif Žinoma, geriau būtų kad ne sutartį pasiūlytų o ką nors kito... lotuliukas.gif
2. Ar jau numarino? Nu ir kaip tamstai pabaiga? Nei 5 nei 9....
3. Aga, jaunas. GAlas man patiko wub.gif Gražu, ir muzikyte graži tongue.gif

Vakar pažiūrėjau Прииск. PAtiko. Tik noriu paklausti jau mačiusių - man lyg trūko vienos dalies...Pirma dalis (8 serijos) baigėsi kai nušovė tą Tomiliną, geologas liko o moteriškė išvyko....Paskui jau antrą dalsį (irgi 8 serijos) žiūriu, geologas jau su nėščia žmona....O intike skaičiau kad pirmos dalies pabaigoje geologas nudaigojamas, tačiau antros dalies pradžioje paaiškėja kad jį išgydė žinys, o jsi po to įsimylėjo to žynio dukterį.....Vo:
«Прииска» Алексей Козлов уверяет, что задумался о продолжении еще во время съемок первой части. Правда, это не помешало ему «замочить» в финале положительного героя - геолога Романова. Но когда начались съемки «Золота Ай-Пачи», актер Ярослав Бойко снова приехал в Карелию: сценаристы нашли способ реанимировать его персонаж. Спасенный шаманом, Романов влюбляется в его дочь и женится. Но его суженая погибает.

Tai taip ir likau nesupratus....TAi trūksta vieno gabalo ar ne?

Atsakyti