QUOTE(Apuokas @ 2012 11 21, 17:45)
Aš kentėsiu Lauksiu visų 8. Va jau su Brat za brata kankinuos po 2 serijas tik kasdien. Taip yra per žiauru
Beje, dė Brato. Nu jau smagumas žiūrėti, kažkaip pirmoj daly neitin atkreipiau dėmesį į juokelius vieno iš personažų (matyt kitur žiūrėjau ). Nu dabar pati viena garsiai žvingauju.
QUOTE(Julsita @ 2012 11 21, 18:36)
O aš ,kai ką tik pabaigiau Откричат журавли,tai pagatava siūlyt susirietus,kad pažiūrėtų visos,kurios nematė Ne saldus tikrai. O ir pabaiga jau ne ta saldi saldi,tokia tikroviška. Aš labai džiaugiuosi,kad pažiūrėjau šitą filmą.
O kas dėl dramos ir melodramos Nu net nežinau.. Nu filmas-toks gana dramatiška kareivio istorija.Bet vis gi jis visą gyvenimą mylėjo vieną ir tą pačią merginą (vėl vardas iškrito iš galvos Nu man taip įstrigęs smegeninėj Giulčitaj,kad man visos musulmonės dabar Giulčitaj ) . Galų gale melodrama ir junginys meilės ir dramos Tai kaip ir tinka šiam filmui,bet šita melodrama jau ne ta bombonkė,kaip aš vadinu,su pasakiška pabaiga
O kas dėl dramos ir melodramos Nu net nežinau.. Nu filmas-toks gana dramatiška kareivio istorija.Bet vis gi jis visą gyvenimą mylėjo vieną ir tą pačią merginą (vėl vardas iškrito iš galvos Nu man taip įstrigęs smegeninėj Giulčitaj,kad man visos musulmonės dabar Giulčitaj ) . Galų gale melodrama ir junginys meilės ir dramos Tai kaip ir tinka šiam filmui,bet šita melodrama jau ne ta bombonkė,kaip aš vadinu,su pasakiška pabaiga
Žiūrėsim
QUOTE(Ingaja @ 2012 11 21, 20:29)
As Семейный детектив kramtau
Man patiko. Lengvas toks, jumoro pakankamai. 2013 m. startuos pratęsimas
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2012 11 21, 20:53)
semeinij očag ačiū rekomendavusiai, visas filmas skaniai pasižiūrėjo, nors seilė į gražuoliuką oj kaip tįso
dabar lauksiu kol sukels visas vsegda gavari vsegda
dabar lauksiu kol sukels visas vsegda gavari vsegda
1. Aga Ale kokai meilė taip sakant, neišblėstanti......Būt gerai pratęsimas.
Dėl seilės sutinku visu 100 proc