QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 10:07)
* Nepergyvenkit, ne jūs viena atsilikėlė aš irgi Na bet vieną dieną ateis šventė ir į mano kiemą. O dabar tik spėju skaityti kas ką žiūrėjo/žiūri, ir dar toookiais tempais. Kol kas man atrodo kad iš didžiausių didžiausi žiūrovai yra Ramsius ir Sim@ na ir dar turbūt Julsita
Na o pavardę Бойко turbūt ir iš miegų pažadinta išpiškinčiau- jei kas paklaustų
Na arba kas sakytų pseudonimą Žaliaakis tai jau nebūčiau tokia tūūndra ir žinočiau kas čia do persona Nesvarbu kad nežiūriu bet dabar jau mintinai žinau ir žinosiu жит буду незабу
Na o pavardę Бойко turbūt ir iš miegų pažadinta išpiškinčiau- jei kas paklaustų
Na arba kas sakytų pseudonimą Žaliaakis tai jau nebūčiau tokia tūūndra ir žinočiau kas čia do persona Nesvarbu kad nežiūriu bet dabar jau mintinai žinau ir žinosiu жит буду незабу
1. Na mat, į pirmas gretas išsiroviau Žiūrau kartasi miego saskaita, kai labai užkabina.
2. Niu mat kaip (stengsiuos laikyti daugiau liežuvį už dantų )
QUOTE(eris @ 2012 11 28, 10:19)
Nezinau ar skaitot
Евгения Добровольская
Но у меня прекрасный сын, я его просто обожаю. А про отца я не говорила, потому что мне самой жутко стыдно и неприятно. А если хотите знать имя, пожалуйста, это - Ярослав Бойко".
Евгения Добровольская
Но у меня прекрасный сын, я его просто обожаю. А про отца я не говорила, потому что мне самой жутко стыдно и неприятно. А если хотите знать имя, пожалуйста, это - Ярослав Бойко".
Skaitom, žinom.
Евгения Добровольская мстила отцу своего третьего ребенка
Mano nuomone, pilti purvą, jei gavosi ne taip, kaip norėjai - žema. Trimituoja per visą internetą, o anas tai tyli visiškai. GAl ir teisingai, kas būtų jei dar ir jis pradėjų viešai aiškintis Kiek skaičiau filmavimo grupės komentarus, per filmavimą, kai jau aną panėštėjo, žaliaakis rūpinosi, prižiūrėjo...Vienžu. Nežinau, bet kažkaip man atrodo, jeigu ji elgėsi taip, kaip dabar, va taip viešai purvais drabstėsi ir taip aršiai norėjo aną prisirišti, tai matyt ir prisidirbo taip, kad anas nenori nė girdėti. Juk ir tokiomis aplinkybėmis galima vaiką pripažinti ir juo rūpintis...
O ir ta aktorė savotiška...4 vaikai nuo 4 skirtingų vyrų, santuokų irgi 3 ar 4.....
Beje, bandžiau žiūrėti ta Podozrenie. Nieko verto O kodėl ji taip "įsikliopino" liaudiškai tariant - akivaizdu
Ir dar. Taip yra visame pasaulyje
O berniukas panašus
O kaip ten buvo ir yra iš tikrujų, žino tik jie abu.