Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 10:07)
* Nepergyvenkit, ne jūs viena atsilikėlė aš irgi irnesakyk.gif Na bet vieną dieną ateis šventė ir į mano kiemą. O dabar tik spėju skaityti kas ką žiūrėjo/žiūri, ir dar toookiais tempais. Kol kas man atrodo kad iš didžiausių didžiausi žiūrovai yra Ramsius ir Sim@ na ir dar turbūt Julsita
Na o pavardę Бойко turbūt ir iš miegų pažadinta išpiškinčiau- jei kas paklaustų user posted image
Na arba kas sakytų pseudonimą Žaliaakis tai jau nebūčiau tokia tūūndra ir žinočiau kas čia do persona biggrin.gif Nesvarbu kad nežiūriu bet dabar jau mintinai žinau ir žinosiu umn.gif жит буду незабу

1. Na mat, į pirmas gretas išsiroviau doh.gif Žiūrau kartasi miego saskaita, kai labai užkabina.
2. Niu mat kaip tongue.gif (stengsiuos laikyti daugiau liežuvį už dantų bigsmile.gif )

QUOTE(eris @ 2012 11 28, 10:19)

Skaitom, žinom.

Евгения Добровольская мстила отцу своего третьего ребенка

Mano nuomone, pilti purvą, jei gavosi ne taip, kaip norėjai - žema. Trimituoja per visą internetą, o anas tai tyli visiškai. GAl ir teisingai, kas būtų jei dar ir jis pradėjų viešai aiškintis g.gif Kiek skaičiau filmavimo grupės komentarus, per filmavimą, kai jau aną panėštėjo, žaliaakis rūpinosi, prižiūrėjo...Vienžu. Nežinau, bet kažkaip man atrodo, jeigu ji elgėsi taip, kaip dabar, va taip viešai purvais drabstėsi ir taip aršiai norėjo aną prisirišti, tai matyt ir prisidirbo taip, kad anas nenori nė girdėti. Juk ir tokiomis aplinkybėmis galima vaiką pripažinti ir juo rūpintis...

O ir ta aktorė savotiška...4 vaikai nuo 4 skirtingų vyrų, santuokų irgi 3 ar 4.....
Beje, bandžiau žiūrėti ta Podozrenie. Nieko verto schmoll.gif O kodėl ji taip "įsikliopino" liaudiškai tariant - akivaizdu tongue.gif
Ir dar. Taip yra visame pasaulyje tongue.gif

O berniukas panašus smile.gif
user posted image

O kaip ten buvo ir yra iš tikrujų, žino tik jie abu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 28 lapkričio 2012 - 11:50
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 11:39)

drinks_cheers.gif
Nu ką-širdis nurimo,Boiko liko savo šeimoj thumbup.gif ,galima užsiimt savais rūpesčiais smile.gif
Siūlais ir jau užsitavarinau,einu toliau žiūrėt brato ir nert kalėdinių servetėlių thumbup.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Bet tai kur jo akys? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 28, 10:32)

A ko taip Apuokai, nugriuvai tongue.gif (a nesugriešytum ? tongue.gif )

QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 10:35)
Bandžiau kinozale rast tą filmą Подозрение. Nepavyko  cool.gif

Aš radau, vieną seriją pražiūrėjau greituoju žiūrėjimu. Briedas, gali žiūrėti tik į ... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 28, 12:29)

Nežinau g.gif (žiūrėti nėr į ką ten)
Bet užtai gerai suprantu, kur jos akys buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 28, 12:29)

lotuliukas.gif На вкус и цвет друзей нет tongue.gif

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 12:39)

1.Aš radau, vieną seriją pražiūrėjau greituoju žiūrėjimu. Briedas, gali žiūrėti tik į ... tongue.gif
Papildyta:

2.Bet užtai gerai suprantu, kur jos akys buvo  tongue.gif

1. lotuliukas.gif
2. thumbup.gif lotuliukas.gif
Čia ko tai ant smailikų patraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 28, 12:39)
A ko taip Apuokai, nugriuvai tongue.gif (a nesugriešytum ? tongue.gif )

Nugriuvau nes:
1. jis gerietis wub.gif (pasirodo atrodo blink.gif )
2. Nes jeigu vogti- tai milijoną, jeigu griešyt- tai su gražuole/iu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 13:11)
lotuliukas.gif На вкус и цвет друзей нет  tongue.gif

Ну да, ну да, дорогая drinks_cheers.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 28, 13:19)
Nugriuvau nes:
1. jis gerietis  wub.gif (pasirodo atrodo  blink.gif )
2. Nes jeigu vogti- tai milijoną, jeigu griešyt- tai su gražuole/iu  cool.gif

1. A man dar labiau patinka, kad ne šventasis blush2.gif
2. Kaip pirštu į akį (Oх уж эти глаза. Eсли бы он на меня так посмотрел,я бы в обморок упала arba Его взгляд хуже чем пуля tongue.gif citatos iš liaudies lotuliukas.gif )
Atsakyti
O main tai žinokit užėjo noras panaršyt internete ir pasiieškot kokios informacijos apie jo žmoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 14:22)
O main tai žinokit užėjo noras panaršyt internete ir pasiieškot kokios informacijos apie jo žmoną  ax.gif

Kokio kompromato ane? laugh.gif
Atsakyti
user posted image
Rašė,kad turi sūnų ir dukrą,o čia 2 berniukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 14:22)
O main tai žinokit užėjo noras panaršyt internete ir pasiieškot kokios informacijos apie jo žmoną  ax.gif

Gali nesivarginti schmoll.gif Labai skrumniai, tik pora sakinių. DAugiau nieko. Nei apie ją, nei apie vaikus, jokiu šeimos foto, nieko, nič nieko schmoll.gif
Atsakyti