Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

Labas rytas
QUOTE(natuliona @ 2012 11 28, 08:59)
o kas per liga kazkaip neteko skaityti ir girdeti g.gif

Aš kažkaip nei tikiu nei netikiu, man atrodo kad tai piaras user posted image
БЕЗРУКОВ СМЕРТЕЛЬНО БОЛЕН ОНКОЛОГИЧЕСКИМ ЗАБОЛЕВАНИЕМ?
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 09:04)
*Kadangi niekaip su jumis nespėju ir atsilieku maždaug kokiais 200 filmų ax.gif 
**o kam jūs geltoninat karts nuo karto?

* Nepergyvenkit, ne jūs viena atsilikėlė aš irgi irnesakyk.gif Na bet vieną dieną ateis šventė ir į mano kiemą. O dabar tik spėju skaityti kas ką žiūrėjo/žiūri, ir dar toookiais tempais. Kol kas man atrodo kad iš didžiausių didžiausi žiūrovai yra Ramsius ir Sim@ na ir dar turbūt Julsita Na o pavardę Бойко turbūt ir iš miegų pažadinta išpiškinčiau- jei kas paklaustų user posted image
Na arba kas sakytų pseudonimą Žaliaakis tai jau nebūčiau tokia tūūndra ir žinočiau kas čia do persona biggrin.gif Nesvarbu kad nežiūriu bet dabar jau mintinai žinau ir žinosiu umn.gif жит буду незабу user posted image
** Kad atskirti pelus nuo grūdų biggrin.gif

Einu kavos darytis, nes dievaži užsižiovausiu aš čia user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 28 lapkričio 2012 - 10:15
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 09:04)
Kadangi niekaip su jumis nespėju ir atsilieku maždaug kokiais 200 filmų ax.gif  lotuliukas.gif , vis pagalvoju - reikia išsirinkt man temoj kokią kelrodę ir žiūrėt jai patikusius  filmus mirksiukas.gif  Ale vis paskaitau prabėgom ir taip ir nepavyksta susidaryt vaizdo, kas labiausiai mano skonio filmus žiūri.
Anksčiau vis galvodavau - Julsita. Bet jeigu jai nepatiko Zaicevos pričiuožimas, braukiu iš sąrašo mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Man ir Liubimov neypatingai žavus, bet šitam filme labai tinka. Zaicevos atlikėja  - irgi nekažkas, bet šitam vaidmeny - kaip tik...
Ko gero labiausiai mano skonį atitinka Ramsius ir Visgi(pastarajai biškį pataikauju ir kaip temos viršinykei) lotuliukas.gif
Prašyčiau šitą mano postą nepriimti rimtai, lai būna tarsi pyragaitis prie rytinės kavos. Ir dar: o kam jūs geltoninat karts nuo karto? Mislinat, neskaito  kas nors? Tik apsunkinat smalsius....

Oi tamsta, pamaloninot bigsmile.gif Va jums baliončikas 4u.gif

Šiuo metu mano skonis truputį išsikreipęs ax.gif
O geltoninam tam, kad kas nematęs, neišplepėt iš anksto....Bet žinoma kad visi perskaito, ir dar labiau knieti skaityti, kai pageltoninta. Bet taisyklės tongue.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 28, 09:34)
Čia kaip STOP ženklas  lotuliukas.gif Sustoji, pagalvoji ir skaitai  cool.gif
Man lomkės, nekabina nieks  unsure.gif

Man panašu. Vakar pradėjau Priisk. Antrą kartą. Mečiau. Žinau kad žiūrėsiu, bet ne dabar. Bandžiau Podozrenie (3 srijos). Mečiau. Peržiūrėjau Sokrovišče (2 serijos), nieko, komedija, bet antrą kart nežiūrėčiau. Va Bumerang iz prošlogo patiko.
Atsakyti
Nezinau ar skaitot
Евгения Добровольская
Но у меня прекрасный сын, я его просто обожаю. А про отца я не говорила, потому что мне самой жутко стыдно и неприятно. А если хотите знать имя, пожалуйста, это - Ярослав Бойко".
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2012 11 28, 10:19)

Nu še tau kad nori mastau.gif
Atsakyti

Opa .. Nu aš ir vakar pagalvojau:nu negi toks saldainiukas,tikrai sulaukiantis moterų dėmesio,nesugriešija g.gif Ir va lotuliukas.gif Bet aš nesmerkiu,gi jis gyvas žmogus,vyras,pas jį ir tarp kojų ne medinis šaukštas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 10:03)
*Žinau,kad kažkada pradėjau kažkokį filmą žiūrėt ,visom patikusį,ir mečiau. Ir man va kirba:ar čia ne šitas ir bus  g.gif  Bet taip pat žinau,kad kažkokį visos gyrėt,o aš laukiau ,kol sudės visą,o paskui aš jį ir užmiršau
**kitam,suplanuotam,siūlų neturiu.

* Mažu Ostrovo nienužnych liudeij ? Man, kaip ir daugumai, patiko. Tik jis toks nevisai virtuvinis - vietom reik atidžiau pažiūrėt, klausyt neužtenka.
** kad jau tema nuo filmų pasisklaido į visokius šonus, ką mezgi/megsi?
Atsakyti

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 10:26)
Nu še tau kad nori mastau.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Bandžiau kinozale rast tą filmą Подозрение. Nepavyko cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 10:31)
* Mažu Ostrovo nienužnych liudeij ? Man, kaip ir daugumai, patiko. Tik jis toks nevisai virtuvinis - vietom reik atidžiau pažiūrėt, klausyt neužtenka.
** kad jau tema nuo filmų pasisklaido į visokius šonus, ką mezgi/megsi?

*Aha,šitas ir man nepatiko,bet jį atsimenu,tai ne šitas lotuliukas.gif
** Dabar užsiėmus kalėdinėm dovanėlėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 10:07)

g.gif bet tikrai retai ji dabar matom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 10:35)
** Dabar užsiėmus kalėdinėm dovanėlėm  ax.gif

Kiba man dovanosi, kad neišduodi paslapties? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 10:36)
Kiba man dovanosi, kad neišduodi paslapties? biggrin.gif

lotuliukas.gif Šiemet servetėlės "eina į trasą" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 01:46)
Aciu Sima 4u.gif  sitas smile.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(natuliona @ 2012 11 28, 09:59)
laukiu ir as  smile.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 11:07)

as tai tiikiu 4u.gif gaila. jaunas dar bachuras cool.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 11:51)
Šiemet servetėlės "eina į trasą"  ax.gif

kokios dar serveteles? g.gif jei ne paslaptis ax.gif

laba visoms smile.gif
ziuriu nuo ryto su pertraukom_ "Obratnyj biliet"_labai fainas, daugiau tokiu. REKOMENDUOJU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 11:07)
Kol kas man atrodo kad iš didžiausių didžiausi žiūrovai yra Ramsius ir Sim@ na ir dar turbūt Julsita

drinks_cheers.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 28, 11:35)
** Dabar užsiėmus kalėdinėm dovanėlėm  ax.gif

smagus uzsiemimas wub.gif
Atsakyti