QUOTE(svelni @ 2012 11 27, 23:22)
Paziurejau fantasy, mistine pasaka-melodrama.Visai idomus is po visu meiliu-seiliu
tas aktorius kur vaidina blogieti fainas
tik visa filma tyli ir kokius 5 zodzius pabaigoje pasako
"Цветок дьявола"
Va jau fantasy,mistika,siaubas-ne mano dirvonai
Gal,kad aš filmus su rankdarbiu žiūriu,o tokius tai reik įdėmiai,bent jau man atrodo
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 09:04)
1.Anksčiau vis galvodavau - Julsita. Bet jeigu jai nepatiko Zaicevos pričiuožimas, braukiu iš sąrašo
Man ir Liubimov neypatingai žavus, bet šitam filme labai tinka. Zaicevos atlikėja - irgi nekažkas, bet šitam vaidmeny - kaip tik...
2.
Prašyčiau šitą mano postą nepriimti rimtai, lai būna tarsi pyragaitis prie rytinės kavos. Ir dar: o kam jūs geltoninat karts nuo karto? Mislinat, neskaito kas nors? Tik apsunkinat smalsius....
Kaip tik su kava
1.Siūlausi dar būt neišbraukta
Aš vis dar negaliu atsakyt,ar ta Zaiceva man patinka. Žinau,kad kažkada pradėjau kažkokį filmą žiūrėt ,visom patikusį,ir mečiau. Ir man va kirba:ar čia ne šitas ir bus
Bet taip pat žinau,kad kažkokį visos gyrėt,o aš laukiau ,kol sudės visą,o paskui aš jį ir užmiršau.O gal čia šitas
O šiaip,kaip jau neperseniausiai rašiau,man daug kas patinka,tik,kad tų filmų tiek daug,kad aš ir daug laiko turėdama (kol kas),nespėju žiūrėt
Man va lomkės kitaip tuoj prasidės:vakar pabaigiau savo vieną rankdarbį,o kitam,suplanuotam,siūlų neturiu.Reik eit turgun,kuris man per kelią,ale kad oras man nelabai toks mažąjį vestis
Kai didieji grįš,jau turgus nedirbs. O jei aš nepradėsiu-gi šakės,sienom reiks lipt iš neturėjimo ką veikt
Nu nevalysiu gi aš virtuvėj spintelių,jei meilė tokiam darbui neaplankė
2.