Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2012 11 27, 20:00)
nu nežnau nežnau kaip ten jum buvo g.gif kapstykit, gal atkapstysit 'kas ir kaip' biggrin.gif

ti aišku-jei taip kaip šiandien seksis žiūrėt Brat'ą,tai poryt bus baigtas ir tada jau atkapstysiu smile.gif
Atsakyti
perziurejau sian keleta filmu_"Kukly kolduna"_patiko tik tos scenos, kai tas milijonierius su nepilnamete ale draugavo 4u.gif
dar paziurejau_"Mecta iz plastelina"_banalus labai, nepatiko ax.gif
"Moj kapitan"_isvis nepatiko. Tik laika sugaisau ax.gif
"Molodyjie serdca"_nieko gero irgi ax.gif
rytojui pasilikau likusius (kol vaikai bus darzely), tai paziuresiu_MosGAZ ir Nebylo by scastjie 4u.gif
gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 27, 19:52)
Bet prie Makso man ji labai tinka, nes kitos jos vietoj neįsivaizduoju schmoll.gif Vienas pačiuožęs ir kitas pričiuožęs- pora kaip tvora, atitinka kirvis kotą (čia aš gera prasme) smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 20:07)
ti aišku-jei taip kaip šiandien seksis žiūrėt Brat'ą,tai poryt bus baigtas ir tada jau atkapstysiu  smile.gif

Nu nu. Liūdėsi verysad.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 19:50)
user posted image  blink.gif  unsure.gif  cool.gif
Nu ir tada dar į temą: jau žiūriu aštuntą Brat'o seriją ir man kuo toliau ,tuo labiau šalia žaliaakio pradeda patikti tas policininkas su kepure  thumbup.gif  Nu jau balsu kvatojau,kai jis "atsičiuchino" po apsinuodijimo lugoninėj ir bėgo iš ten,pasiėmęs kažkieno moteriškus kailinius  lotuliukas.gif  paskui kai ant pižamos užsivilkęs policininko uniformą tardė nusikaltėlį  lotuliukas.gif Rašau ir va prunkštauju dar  lotuliukas.gif

1. Cha cha cha lotuliukas.gif thumbup.gif
2. Nu man jis irgi patinka, bet kitaip nei žaliaakis blush2.gif Jis labai jau priklonas. Tame puslapy vkontakte, kur as sedžiu, yra net tokios temos kaip Цитатник Брат за брата.....Ten jo rinktinių frazių yra....(beje tas pats man ir iš Domrabotnicos, galima ištisai cituoti lotuliukas.gif )Kailiniai valytojos...
Bet ne vien jis, ir Diominas kartasi taip skelia kad doh.gif lotuliukas.gif Tik jis taip tyliai, rimtu veidu.
O man dar šalia žaliaakio ir Strelnikovas (Diominas)visai nieko bigsmile.gif (žinoma, žaliaakis tai Nr. 1)

Man jau greit visi filmai bus viens per vieną....Va įsijungiau Sokrovišče. O ten šalia žaliaakio dar ir Čabinas iš Brato vaidina...Po kelis tuos pačius tuose pačiuose filmuose doh.gif
Atsakyti
Paziurejau fantasy, mistine pasaka-melodrama.Visai idomus is po visu meiliu-seiliu bigsmile.gif tas aktorius kur vaidina blogieti fainas biggrin.gif tik visa filma tyli ir kokius 5 zodzius pabaigoje pasako biggrin.gif
"Цветок дьявола"
user posted image
Treileris
http://kinozal.tv/de...s.php?id=899537
Atsakyti
Tiek gerų aktorių vaidina šiame filme, žvilgtelkit
''Синдром дракона'' /2012/
сериал
http://kinozal.tv/de....php?id=1019751
Atsakyti
Kazkuri buvot idejusi filma,kuri turi ar tai lapkricio pabaigoje artai gruodzio pradzioje pasirodyti ekrnauos....ieskau sioj temoj ir praitoj..nerandu unsure.gif nei kas per filmas svarbiausia nepamenu, tik zinau,kad idomus doh.gif biggrin.gif jei kas zinoti apie ka as, atsisaukit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 00:22)
"Цветок дьявола"

bandysim paziuret, aciu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2012 11 28, 00:27)
''Синдром дракона'' /2012/

aciu ir tau uz rekomendacija 4u.gif

nesimiega kazko. pilnatis ta nelemta. tai nors filma koki paziuresiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2012 11 28, 00:35)
Kazkuri buvot idejusi filma,kuri turi ar tai lapkricio pabaigoje artai gruodzio pradzioje pasirodyti ekrnauos....ieskau sioj temoj ir praitoj..nerandu  unsure.gif  nei kas per filmas svarbiausia nepamenu, tik zinau,kad idomus  doh.gif  biggrin.gif  jei kas zinoti apie ka as, atsisaukit  rolleyes.gif

ar ne sitas_Brigada 2. Nasliednik_jo premjera_lapkricio 29 diena 4u.gif jau nebedaug liko laukti ax.gif as ir laukiu labaiiiiiiiiiiii. tik vat, gaila, kad Sergejus Bezurkovas pagrindinio vaidmens (del sunkios ligos) atsisake verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu Sima 4u.gif sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2012 11 27, 23:50)
ar ne sitas_Brigada 2. Nasliednik_jo premjera_lapkricio 29 diena 4u.gif jau nebedaug liko laukti ax.gif as ir laukiu labaiiiiiiiiiiii. tik vat, gaila, kad Sergejus Bezurkovas pagrindinio vaidmens (del sunkios ligos) atsisake verysad.gif

laukiu ir as smile.gif
o kas per liga g.gif kazkaip neteko skaityti ir girdeti g.gif

vakar neiskelnciau ir paziurejau Zaicevos 2 serijas biggrin.gif nu gi smagus, tik kol kas man tas naujas daktariukas nelabai , per daug rimtas ir nesiderina jis prie Sašos ir Makso biggrin.gif

dar šita pažiūrėjau У бога свои планы, kadangi nimegstu pagrindines aktores, tai man jis pasirode viditiniskas , nors siuzietas gana neblogas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kadangi niekaip su jumis nespėju ir atsilieku maždaug kokiais 200 filmų ax.gif lotuliukas.gif , vis pagalvoju - reikia išsirinkt man temoj kokią kelrodę ir žiūrėt jai patikusius filmus mirksiukas.gif Ale vis paskaitau prabėgom ir taip ir nepavyksta susidaryt vaizdo, kas labiausiai mano skonio filmus žiūri.
Anksčiau vis galvodavau - Julsita. Bet jeigu jai nepatiko Zaicevos pričiuožimas, braukiu iš sąrašo mirksiukas.gif lotuliukas.gif Man ir Liubimov neypatingai žavus, bet šitam filme labai tinka. Zaicevos atlikėja - irgi nekažkas, bet šitam vaidmeny - kaip tik...
Ko gero labiausiai mano skonį atitinka Ramsius ir Visgi(pastarajai biškį pataikauju ir kaip temos viršinykei) lotuliukas.gif
Prašyčiau šitą mano postą nepriimti rimtai, lai būna tarsi pyragaitis prie rytinės kavos. Ir dar: o kam jūs geltoninat karts nuo karto? Mislinat, neskaito kas nors? Tik apsunkinat smalsius....
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 09:04)
o kam jūs geltoninat karts nuo karto? Mislinat, neskaito  kas nors? Tik apsunkinat smalsius....[/color]

Čia kaip STOP ženklas lotuliukas.gif Sustoji, pagalvoji ir skaitai cool.gif
Man lomkės, nekabina nieks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 28 lapkričio 2012 - 09:35
QUOTE(svelni @ 2012 11 27, 23:22)
Paziurejau fantasy, mistine pasaka-melodrama.Visai idomus is po visu meiliu-seiliu  bigsmile.gif  tas aktorius kur vaidina blogieti fainas  biggrin.gif  tik visa filma tyli ir kokius 5 zodzius pabaigoje pasako  biggrin.gif
"Цветок дьявола"

Va jau fantasy,mistika,siaubas-ne mano dirvonai schmoll.gif Gal,kad aš filmus su rankdarbiu žiūriu,o tokius tai reik įdėmiai,bent jau man atrodo g.gif

QUOTE(Vilioja @ 2012 11 28, 09:04)
1.Anksčiau vis galvodavau - Julsita. Bet jeigu jai nepatiko Zaicevos pričiuožimas, braukiu iš sąrašo mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Man ir Liubimov neypatingai žavus, bet šitam filme labai tinka. Zaicevos atlikėja  - irgi nekažkas, bet šitam vaidmeny - kaip tik...

2. Prašyčiau šitą mano postą nepriimti rimtai, lai būna tarsi pyragaitis prie rytinės kavos. Ir dar: o kam jūs geltoninat karts nuo karto? Mislinat, neskaito  kas nors? Tik apsunkinat smalsius....

Kaip tik su kava ax.gif
1.Siūlausi dar būt neišbraukta tongue.gif Aš vis dar negaliu atsakyt,ar ta Zaiceva man patinka. Žinau,kad kažkada pradėjau kažkokį filmą žiūrėt ,visom patikusį,ir mečiau. Ir man va kirba:ar čia ne šitas ir bus g.gif Bet taip pat žinau,kad kažkokį visos gyrėt,o aš laukiau ,kol sudės visą,o paskui aš jį ir užmiršau.O gal čia šitas lotuliukas.gif
O šiaip,kaip jau neperseniausiai rašiau,man daug kas patinka,tik,kad tų filmų tiek daug,kad aš ir daug laiko turėdama (kol kas),nespėju žiūrėt smile.gif Man va lomkės kitaip tuoj prasidės:vakar pabaigiau savo vieną rankdarbį,o kitam,suplanuotam,siūlų neturiu.Reik eit turgun,kuris man per kelią,ale kad oras man nelabai toks mažąjį vestis unsure.gif Kai didieji grįš,jau turgus nedirbs. O jei aš nepradėsiu-gi šakės,sienom reiks lipt iš neturėjimo ką veikt doh.gif Nu nevalysiu gi aš virtuvėj spintelių,jei meilė tokiam darbui neaplankė g.gif
2. lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 28 lapkričio 2012 - 10:07