Sveikutės sveikutės
Nu žinokit man niekaip ramybės neduoda ta Daktarė Zaiceva Pabandžiau žiūrėt online ir kažkaip neatsimenu,kad būčiau mačius Tai jaučiu,ar nebus čia būtent šitas serialas,kurį laukiau,kol sudės visas serijas ir ''pamečiau". Tai,kiek suprantu,nei vienos mačiusios pirmą dalį nenuvylė,tai bandau parsisiųst ir aš,o kol įveiksiu Bratą,tada pirmą dalį šitos,tai ir antrą maž sudės
Įsijungiau Врач. Kuri žiūrėjot? Ne tu, Julsita? Nu man atrodo patiks , žiūrėsiu. Nors kai pamačiau tą kriminalistą, nu Diominas man ir vsio (iš Brato)
labas. vėl "lomkės" nerandu ką žiūrėt, niekas neužkabina apie kokį moterų daktarą kalbat? galima nuorodą?
QUOTE(arden @ 2012 11 27, 13:26)
labas. vėl "lomkės" nerandu ką žiūrėt, niekas neužkabina apie kokį moterų daktarą kalbat? galima nuorodą?
http://megogo.net/ru...kiy-doktor.html
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 27, 12:04)
Įsijungiau Врач. Kuri žiūrėjot? Ne tu, Julsita? Nu man atrodo patiks , žiūrėsiu. Nors kai pamačiau tą kriminalistą, nu Diominas man ir vsio (iš Brato)
Aš Geras,geras jis..Bet ten toks kriminalinis..Apie farmacininkų juodąsias puses
O aš jau dvi serijas Brato pražiūrėjau..Žiūriu ir mėgaujuosi,o tuo pačiu žėlius avansu dėl pabaigos ir reik atsidžiaugt gražuoliu .
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 27, 13:16)
Nežiūrėjai? Siaubas Visom buvo griežtai įsakyta žiūrėt
Ir nuo to laiko Liubimov mums - Maksas ir nekitaip
Pasitaisysiu ,ilgai nelaukus,va tik dar 22 serijas Boiko pasidžiaugsiu Pirma dalis jau visa pas mane kompe
QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 11:13)
Nu žinokit man niekaip ramybės neduoda ta Daktarė Zaiceva Pabandžiau žiūrėt online ir kažkaip neatsimenu,kad būčiau mačius
Vaaajeezau Man šokas kaip ir Viliojai
Ir aš teip sakau- apsileidimas dievaži Greit rožančių sukalbėt ir dešimt tėve mūsų
Jau Maksas tai velnio neštas ir pamestas, velnių priėdes kaip reikalas
Papildyta:
Grįžtu pasilabint, nes pamiršau
Laba visiems
QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 13:20)
Aš Geras,geras jis..Bet ten toks kriminalinis..Apie farmacininkų juodąsias puses
O aš jau dvi serijas Brato pražiūrėjau..Žiūriu ir mėgaujuosi,o tuo pačiu žėlius avansu dėl pabaigos ir reik atsidžiaugt gražuoliu .
Papildyta:
Papildyta:
Nu supratau jau iš pirmos serijos. Ir Strelnikovas gerai žiūrisi
Mėgaukis mėgaukis
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 27, 13:29)
QUOTE(Apuokas @ 2012 11 27, 13:33)
Aha tikrai
Nu..Aš sakau, išsisėmė, gi jau tiek visko buvo kad nieko naujo nebeišgalvosi....Finalui galėtų Nadia ir Olia po leliuką pasigimdyti...
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 27, 14:09)
Finalui galėtų Nadia ir Olia po leliuką pasigimdyti...
Oliai gal gana jau
Šiaip ji subobėjusi kažkokia