Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

Sveikutės sveikutės
Nu žinokit man niekaip ramybės neduoda ta Daktarė Zaiceva g.gif Pabandžiau žiūrėt online ir kažkaip neatsimenu,kad būčiau mačius g.gif Tai jaučiu,ar nebus čia būtent šitas serialas,kurį laukiau,kol sudės visas serijas ir ''pamečiau". Tai,kiek suprantu,nei vienos mačiusios pirmą dalį nenuvylė,tai bandau parsisiųst ir aš,o kol įveiksiu Bratą,tada pirmą dalį šitos,tai ir antrą maž sudės g.gif
Atsakyti
Įsijungiau Врач. Kuri žiūrėjot? Ne tu, Julsita? Nu man atrodo patiks smile.gif , žiūrėsiu. Nors kai pamačiau tą kriminalistą, nu Diominas man ir vsio (iš Brato)
Atsakyti
labas. vėl "lomkės" doh.gif nerandu ką žiūrėt, niekas neužkabina sad.gif apie kokį moterų daktarą kalbat? galima nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2012 11 27, 13:26)
labas. vėl "lomkės"  doh.gif  nerandu ką žiūrėt, niekas neužkabina sad.gif apie kokį moterų daktarą kalbat? galima nuorodą?

http://megogo.net/ru...kiy-doktor.html
Atsakyti

Круиз или разводное путешествие

Labai šauni komedija thumbup.gif Tokia sakyčiau tarybinių laikų
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 11:13)
Sveikutės sveikutės
Nu žinokit man niekaip ramybės neduoda ta Daktarė Zaiceva  g.gif 

Nežiūrėjai? swoon.gif Siaubas doh.gif Visom buvo griežtai įsakyta žiūrėt bigsmile.gif
Ir nuo to laiko Liubimov mums - Maksas ir nekitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 27, 12:04)
Įsijungiau Врач. Kuri žiūrėjot? Ne tu, Julsita? Nu man atrodo patiks  smile.gif , žiūrėsiu. Nors kai pamačiau tą kriminalistą, nu Diominas man ir vsio (iš Brato)

ax.gif Geras,geras jis..Bet ten toks kriminalinis..Apie farmacininkų juodąsias puses
O aš jau dvi serijas Brato pražiūrėjau..Žiūriu ir mėgaujuosi,o tuo pačiu žėlius avansu dėl pabaigos ir reik atsidžiaugt gražuoliu smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 11 27, 13:16)
Nežiūrėjai? swoon.gif Siaubas doh.gif  Visom buvo griežtai įsakyta žiūrėt bigsmile.gif

Pasitaisysiu ,ilgai nelaukus,va tik dar 22 serijas Boiko pasidžiaugsiu smile.gif Pirma dalis jau visa pas mane kompe ax.gif
Atsakyti
V G v 9sezonas visai neįdomus schmoll.gif žiūriu,kad visus pažįstu hihihi.gif o ir žaliaakio mažai unsure.gif
žodž doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 27, 13:29)
V G v 9sezonas visai neįdomus  schmoll.gif

Aha tikrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 11:13)
Nu žinokit man niekaip ramybės neduoda ta Daktarė Zaiceva g.gif  Pabandžiau žiūrėt online ir kažkaip neatsimenu,kad būčiau mačius g.gif 

Nežiūrėjai? swoon.gif Siaubas doh.gif  Visom buvo griežtai įsakyta žiūrėt bigsmile.gif

Vaaajeezau swoon.gif Man šokas kaip ir Viliojai
Ir aš teip sakau- apsileidimas dievaži biggrin.gif Greit rožančių sukalbėt ir dešimt tėve mūsų lotuliukas.gif
Jau Maksas tai velnio neštas ir pamestas, velnių priėdes kaip reikalas rolleyes.gif
Papildyta:
Grįžtu pasilabint, nes pamiršau
Laba visiems smile.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif

QUOTE(Julsita @ 2012 11 27, 13:20)
Aš  ax.gif  Geras,geras jis..Bet ten toks kriminalinis..Apie farmacininkų juodąsias puses
O aš jau dvi serijas Brato pražiūrėjau..Žiūriu ir mėgaujuosi,o tuo pačiu žėlius avansu dėl pabaigos ir reik atsidžiaugt gražuoliu  smile.gif .
Papildyta:

Nu supratau jau iš pirmos serijos. Ir Strelnikovas gerai žiūrisi tongue.gif
Mėgaukis mėgaukis smile.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 27, 13:29)
V G v 9sezonas visai neįdomus  schmoll.gif  žiūriu,kad visus pažįstu  hihihi.gif o ir žaliaakio mažai  unsure.gif
žodž  doh.gif  biggrin.gif

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 27, 13:33)
Aha tikrai  unsure.gif

Nu..Aš sakau, išsisėmė, gi jau tiek visko buvo kad nieko naujo nebeišgalvosi....Finalui galėtų Nadia ir Olia po leliuką pasigimdyti...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 27, 14:09)
Finalui galėtų Nadia ir Olia po leliuką pasigimdyti...

Oliai gal gana jau lotuliukas.gif
Šiaip ji subobėjusi kažkokia g.gif ax.gif
Atsakyti