Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XII Tema)

QUOTE(Apuokas @ 2012 11 26, 19:14)
Užmečiau akį į Brat za brata- rodos, kad tai Serioža ir tuoj Olia pasirodys  doh.gif  Nežiūrėsiu  cool.gif

Eiktu blink.gif bigsmile.gif
Nei iš tolo schmoll.gif
Serioža gal greičiau panašu į Molody i sčastlivy g.gif
O kodėl nežiūrėsi? Ten žaliaakis oho... toks vyriškas blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 26, 19:07)
vakar pabaigiau Vsegda...9 dalį.
Nu be pabaigos schmoll.gif

2. O pati Brato nežiūrėsi? wub.gif

Kokius?
man irgi būna...

o aš jo iš vis neberandu,matyt šiandien nemano diena g.gif doh.gif

nežinau dar blush2.gif

tą pijoką bandžiau,bet kažko nelipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 11 26, 19:49)
O kodėl nežiūrėsi? Ten žaliaakis oho... toks vyriškas  blush2.gif wub.gif  wub.gif

Negaliu pasakyti kodėl lotuliukas.gif Aš taip visada- atsisiunčiu 1seriją, permetu akimis ir sužinau ar trinu lauk ar siunčiuosi 2 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 26, 19:49)

tą pijoką bandžiau,bet kažko nelipo  g.gif

lotuliukas.gif man patiko, toks juodas jumoras. dar plius yra kur akis paganyti tai išvis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2012 11 26, 18:09)
kaip laukiau  bigsmile.gif nerealiai  thumbup.gif greiciau noriu visu seriju  biggrin.gif

Nu aš va jau pusdienis mąstau,bandau prisimint ir niekaip-man kažkodėl smegenuojasi,kad aš jį pradėjau ir nebaigiau,nes nepatiko unsure.gif Kaži gali taip būt g.gif Reikia turbūt youtubėj pažiūrėt kokį fragmentą ir atsiminsiu gal ,kaip ten su juo buvo g.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 26, 18:35)
kelis filmus pradėjau žiūrėt ir nepavyko,gal nuotaika ne ta?

4u.gif ,kad nuotaika pareitų mirksiukas.gif
O man šiandien Brato nepavyko pradėt,bo tatukas šiandien dar namie,tai dar turiu ką veikt,nu bet jau rytdienai diskas laukia įrašytas,o orus praneša lietingus,tai laukan eit gali netekt,tai jau aš tik suplaunu indus po pusryčių,mezginį į rankas ir wub.gif ,kad ir pabaiga ne tokia kokios norėtųsi...
Atsakyti
Kažkaip pastaruoju metu joks filmas nekabina, pažiūriu ir liūdžiu, net Veronika neįdomus verysad.gif

Nuo melodramų perėjau prie kriminalų ir žiūriu senieną Похищение богини, kolkas labai patinka, rekomenduoju. Įdomus siužetas ir geri aktoriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 26, 18:35)

QUOTE(Azul @ 2012 11 26, 20:31)
Kažkaip pastaruoju metu joks filmas nekabina, pažiūriu ir liūdžiu,

Matyt kaltas ruduo user posted image
Atsakyti
As moja sobaka paziurejau, visai tiko po darbo dienos biggrin.gif
Atsakyti
nu va, pažiopsojau 1 seriją Дневник доктора Зайцевой. uh gera serija biggrin.gif a le kokį šviežutėlį daktariuką Zaicievai ant lėkštutės padėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2012 11 26, 14:59)
''Дневник доктора Зайцевой-2'' /2012/

nemaciau nei pirmo sezono blush2.gif reikes db abu siustis. aciu 4u.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2012 11 26, 15:23)

dekui uz nuomone.

QUOTE(*MONAMI* @ 2012 11 26, 19:35)

man ir taip buna.

QUOTE(Ramsius @ 2012 11 26, 20:07)
Nieko, bet antrą kartą nežiūrėčiau 

supratau

QUOTE(Azul @ 2012 11 26, 21:31)
žiūriu senieną Похищение богини

geras filmas. rimtas esu macius.

LABAS RYTAS 4u.gif
as filmo nei 1 nepaziurejau, nes filmu ziurejima iskeiciau i knygos skaityma. Uzturejau sia
user posted image
tai gerai, kai greit skaitos thumbup.gif

atsiprasau, kad ne i tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2012 11 26, 15:27)
lotuliukas.gif  Čia apie daktarus  tongue.gif  O dėl Brat za brata,tai tavo vyras greičiausiai bus matęs pirmą dalį,antra dar tik ką atsirado.Maniškis šiam reisui ir antrąją "pasikrovė"

Oi kaip man SKLIFAS patiko, iki pat šiol kaifuoju ir laukiu pratęsimo thumbup.gif . Dabar žiūriu Moterų daktarą. Neblogas, bet SKLIFAS man labiau patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 11 27, 10:24)
Oi kaip man SKLIFAS patiko, iki pat šiol kaifuoju ir laukiu pratęsimo  thumbup.gif . Dabar žiūriu Moterų daktarą. Neblogas, bet SKLIFAS man labiau patiko  4u.gif

Nu mat, kaip skiriasi skoniai. Kažkam pamenu nelabai patiko Sklifas, kažkas šiaip sau. Aš pradėjau, bet neužkabino. O moterų daktarą visos čia "prarijom" net nekramčiusios tongue.gif

Klausykit, iš kur siunčiatės ne serialus? Na, kai kinozale pvz nėra, kur dar? dar žinau rutor.org, bet kai ko ir ten nėra. Kokius dar gerus psl parekomenduotumėt? Beje, kažkada patiko megogo.net, kai norisi online žiūrėti, bet kad ir ten daug ko nėra...
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2012 11 26, 20:05)
O man šiandien Brato nepavyko pradėt,bo tatukas šiandien dar namie,tai dar turiu ką veikt,nu bet jau rytdienai diskas laukia įrašytas,o orus praneša lietingus,tai laukan eit gali netekt,tai jau aš tik suplaunu indus po pusryčių,mezginį į rankas ir  wub.gif  ,kad ir pabaiga ne tokia kokios norėtųsi...

Mano nuotaika vakar buvo sumauta, tai nusprendžiau dar, taip sakant, užsiimti самотерзанием души, taigi pažiūrėjau filmo pabaigą. Pavyko su kaupu, net ašarą išspaudžiau verysad.gif Nu niekaip nesupratau kam tam scenaristui tokios pabaigos reikėjo doh.gif blink.gif Ale taip priderinta, ir žodžiai paskutiniai, Igorio, Nikos, Diomino.....

P.S. Nesuprantu, kodėl geltona spalva nebėra geltona??? g.gif Neina pageltoninti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 27 lapkričio 2012 - 10:49