Turiu nenaudojama vaikiska lovele.be ciuzinio.galeciau atiduoti.taip pat turiu blenderi,galeciau atiduot ruost kosytes vaikam,buteliuku,tuciu taip pat
Na stai dar viena bendradarbe paims vaikuti, tai man jau pora reikes berniuku kokiu 8metu. Tad laukiam sarasiuko
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 01, 23:50)
priminmkit,kuriąč dieną,kur vyks?pažiūrėsiu kuri patogiau
Labai paprasta ,brangioji, primint- centro šventė kaip visad per tavo ,o Ryto diena prieš ar po jeigu ką prišoktų iki tavęs MB ,o gal jau ir aš imsiuos ilgų distancijų
QUOTE(merga @ 2012 12 03, 07:42)
Labai paprasta ,brangioji, primint- centro šventė kaip visad per tavo ,o Ryto diena prieš ar po jeigu ką prišoktų iki tavęs MB ,o gal jau ir aš imsiuos ilgų distancijų
tą tai jau surpatau paskaičiuosiu kaip mb dirba tom dienom
Merginos , stai koks klausimas, ar nieko baisaus nebus jei mano viena bendradarbe jau nupirko dovanele, nesulaukusi sarasiuko su norais ?
QUOTE(loretita2 @ 2012 12 03, 22:04)
Merginos , stai koks klausimas, ar nieko baisaus nebus jei mano viena bendradarbe jau nupirko dovanele, nesulaukusi sarasiuko su norais ?
Tai atrodo kaip tik liko 2 berniukai, iš sarasiuko be noru.
QUOTE(loretita2 @ 2012 12 03, 21:04)
Gal pataike netycia koki nora O jei ne - manau butu nesazininga dovanoti kazka kita, nei vaiko "nora"
QUOTE(olialia2001 @ 2012 12 03, 23:45)
Tai atrodo kaip tik liko 2 berniukai, iš sarasiuko be noru.
Jei tokie yra tai butu fainai, vienam be noro, o kita paimtu su noru ispildimu
Papildyta:
QUOTE(elve @ 2012 12 04, 00:07)
Gal pataike netycia koki nora O jei ne - manau butu nesazininga dovanoti kazka kita, nei vaiko "nora"
Taaaip negerai, bet palaukim sarasiuko, gal koks berniukas parasys ,kad tiks bet kas:)
QUOTE(loretita2 @ 2012 12 04, 10:09)
Jei tokie yra tai butu fainai, vienam be noro, o kita paimtu su noru ispildimu
Papildyta:
Taaaip negerai, bet palaukim sarasiuko, gal koks berniukas parasys ,kad tiks bet kas:)
Papildyta:
Iš sarašiuko be noru liko berods 9 ir 13 berniukai, saulyte patikslins.
QUOTE(olialia2001 @ 2012 12 04, 11:59)
Iš sarašiuko be noru liko berods 9 ir 13 berniukai, saulyte patikslins.
taip, jei lotutee ima keturis berniukus (nr.2 ir 3, ir nr.5 ir 6) - tai lieka soc.šeimų laisvi du - nr. 9 ir Nr. 13
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 04, 14:19)
taip, jei lotutee ima keturis berniukus (nr.2 ir 3, ir nr.5 ir 6) - tai lieka soc.šeimų laisvi du - nr. 9 ir Nr. 13
saulyte, jau vakar rašiau tau į a.ž.,
kad patikslintum, ar nieks dar nerašė, nes imu nr.9
QUOTE(ogista @ 2012 12 04, 15:03)
saulyte, jau vakar rašiau tau į a.ž.,
gerai, nr.9 berniukas jums