Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 30, 15:31)
Jeee, jau turim 291,26 lt  thumbup.gif
labai ačiū mano pažystamai Linai iš UK už atsiųstus saldainius vaikams  thumbup.gif
user posted image

padalinau a biem šventėm  - gavosi po visai nemažą krūvelę thumbup.gif ačiūūūūūūūūū Lina

user posted image

Nera uz ka;) Visada padesiu kuo galesiu 4u.gif
Atsakyti
turime vaišių stalui 371,26 lt thumbup.gif

likutis nuo Velykų 51,26 lt
olialia2001 40 lt
ritka68 50 lt
Nidos rėmėjas 50 lt
lly 30 lt
pas Mergą 150 lt

Atsakyti
Mano viena bendradarbe ir nori nudziuginti viena berniuka, tai kai bus sarasiukas su norais, viena imum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 11 30, 21:00)
Mano viena bendradarbe ir nori nudziuginti viena berniuka, tai kai bus sarasiukas su norais, viena imum smile.gif

kalbėjau su vaikų namai "Rytas" direktore - tai apie trečiadienį laiškus-norus turėsime biggrin.gif
vaikai laukia jau nuo spalio ir klausinėja lotuliukas.gif thumbup.gif kaip smagu tokia tęstinė švsntė, 7-ta thumbup.gif
Atsakyti
labas vakaras, jeigu yra besilaukianti mamytė kuri sunkiai vercias atiduosiu leliukui šiltą kombį ir fisher price karusele, štai tokią
user posted image
į až
Atsakyti
galėčiau prisidėti ar Ryto,ar kitai šventei,dideliu plokštainio (saldaus) biggrin.gif gabalu,bet nelabai turėčiau galimybę atvežti,merga gal prišoktum? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 01, 23:00)
galėčiau prisidėti ar Ryto,ar kitai šventei,dideliu plokštainio (saldaus)  biggrin.gif  gabalu,bet nelabai turėčiau galimybę atvežti,merga gal prišoktum? ax.gif  ax.gif

smagu, liuks.. netgi jei Merga negalės - galiu privažiuoti iki Gargždų...
Atsakyti
priminmkit,kuriąč dieną,kur vyks?pažiūrėsiu kuri patogiau wink.gif
Atsakyti
Vaikų namai "Rytas" šventę organizuojame gruodžio 20 d. 16 val. Taikos pr. 68
Soc.šeimų vaikučių šventę organizuojame gruodžio 21 d. 14.30 val. Debreceno g.48

mirksiukas.gif
Atsakyti
saulyt,o kuriai labiau reikia? ax.gif nes jos čia paeiliui tai jau man skirtumo nebėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 02, 10:24)
saulyt,o kuriai labiau reikia? ax.gif  nes jos čia paeiliui tai jau man skirtumo nebėr biggrin.gif

na sakyčiau soc.šeimų labiau g.gif Vaikų namų vaikučiai jie tikrai visko daugiau gauna, jie visada turi ko valgyti ir prižiūrėti...
sakyčiau soc.šeimų vaikučius norisi ypač nudžiuginti, kad tikrai pajaustų kas yra Kalėdos, dovanos, vaišės... wub.gif
Atsakyti
ok,sutarėm 4u.gif jei turėsiuprogą,tai mb priveš kažkur,jei ne,tai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti