Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(lotutee @ 2012 11 29, 15:18)
o jūs galvojate kad jiems reikia megztu kojinių blush2.gif

gerai 4u.gif

tinka mirksiukas.gif , tada laukiam norų bigsmile.gif

* dėl kojinyčių... na tokią mintį su Renax apkalbėjom... jie ilgą laiką praleidžia ligoninėse, gulėdami, tos kojinytės pravers labai... o ir bus kaip kalėdinės, galima pridėti saldainukų... g.gif

kokią mintį jūs turite.. prašom, priimamos dovanėlės visokios - ne būtinai tik tai ir taškas

** tai jums tinka tie keturi berniukai. Tada jau su ta mamyte, kuri pasisiūlė jums padėti - ačiū abiem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2012 11 29, 15:18)
o jūs galvojate kad jiems reikia megztu kojinių blush2.gif

Taip tikrai reikia, ypač kojos ir apalmai galūnės šąla po chemoterapijos ir radioterapijos. Kai parveža į palatą kojų nejauti ir dantais taip kaleni,kad net lūpos būna kruvinos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 29, 16:31)
** tai jums tinka tie keturi berniukai. Tada jau su ta mamyte, kuri pasisiūlė jums padėti - ačiū abiem  mirksiukas.gif

Bet ,kad lotutee man neatrase, tai gal pati jau suruos dovaneles:)
Papildyta:
Dar vienas klausimas. Ar dovanas dedate i dovanu maiselius, ar pakuojate i dezutes. Ar nuimat kainas nuo dovanu, nes as jei nuplesiu susigadina ipakavimas, tai nezinau ka daryt, gal uztusuoti g.gif Atsiprasau uz kvailus klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 11 29, 22:30)
Papildyta:
Dar vienas klausimas. Ar dovanas dedate i dovanu maiselius, ar pakuojate i dezutes. Ar nuimat kainas nuo dovanu, nes as jei nuplesiu susigadina ipakavimas, tai nezinau ka daryt, gal uztusuoti  g.gif Atsiprasau uz kvailus klausimus smile.gif

Kainas kur ejo nukirpau, kitur uztusavau markeriu, arba tusinuku. Dar aisku galima koki tvirta juoda lipduka uzklijuoti, neatlupamai biggrin.gif
O supakuoti kiek zinau reikia tvirtai, nes dovaneles sudeda i viena bendra maisa ir paskui dalina ( pati sventej nesu buvusi, bet maciau nuotraukose blush2.gif )
Atsakyti
Papildyta:
Dar vienas klausimas. Ar dovanas dedate i dovanu maiselius, ar pakuojate i dezutes. Ar nuimat kainas nuo dovanu, nes as jei nuplesiu susigadina ipakavimas, tai nezinau ka daryt, gal uztusuoti  g.gif Atsiprasau uz kvailus klausimus smile.gif

lotutee man atrase i az, tai jei pagelbesiu su dovanelemis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 29, 13:12)

3. Soc.šeimų vaikučių šventę organizuojame gruodžio 21 d. 14.30 val. Debreceno g.48 - iš 44 vaikučių dovanėlių liko TIK 2 laisvos !!!

O sioje sventeje galima ir man prisijungti, noreciau dalyvauti wub.gif
Atsakyti
Tai reikes ir man uztusuoti, nes ten labai priklijota stipriai, nesinori pazeisti ipakavimo.
Kaip supratau tu Euforija123 jai pagelbesi. 4u.gif
Atsakyti

as tai planuoju pakuoti i dezutes, man taip graziau atrodo ax.gif dar padekuruosiu taip kaip pernai saviskiams dariau ax.gif

siandien buvau vaiku mieste ir ten nebloga akcija yra iki gruodzio 16d, perkant tris zaislus, pigiausia zaisliuka is tu trieju gauni nemokamai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2012 11 29, 23:42)
Tai reikes ir man uztusuoti, nes ten labai priklijota stipriai, nesinori pazeisti ipakavimo.
Kaip supratau tu Euforija123 jai pagelbesi.  4u.gif

as jai buvau i az parasiusi, pasiuliau pagalba ir ji atrase, bet dar sprendziam si klausima, nes ji dar norus noretu pildyti is vaiku namu ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 11 29, 21:30)
Papildyta:

Lotutee, Euforija - tik parašykit tada "garsiai" jei apsispręs mamytė dėl šių berniukų, kad ieškoti "fėjos" mirksiukas.gif
nieko tokio, gali palaukti ir vaikų namų... vaikai visi gaus dovanėles mirksiukas.gif

dėlpakavimo atrašė. Taip, reikia STIPRIAI supakuoti, BŪTINAI užrašyti vaiko vardą, pavardės raidę ir metus. Dovanėles vaikai gauna vardines nuo Kalėdų senelio wub.gif

QUOTE(Euforija123 @ 2012 11 29, 22:42)
O sioje sventeje galima ir man prisijungti, noreciau dalyvauti  wub.gif

MERGINOS- FĖJOS gerosios - ABEJOSE šventėse laukiamos VISOOOOOOOOOS !!! KUO mūsų daugiau, tuo smagiau. Nesvarbu kad kažkas organizuoja, na kiek galima atstovauti mus...
PRAŠOM, kuo daugiau mūsų !!! pajausite dvasią ir pamatysite vaikučių akis, džiaugsmą... Tai neperteikiama ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 11 30, 00:08)
Lotutee, Euforija - tik parašykit tada "garsiai"

kai jau suzinosiu viska is sios mamytes, kuriuos vaikus nores paimti ar is soc. remiamu ar lauks vaiku namu noru butinai pranesiu garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienos fėjos dėka vaišių stalui turiu jau 150 lt thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 11 30, 12:51)
Vienos fėjos dėka vaišių stalui turiu  jau 150 lt  thumbup.gif  4u.gif

Jeee, jau turim 291,26 lt thumbup.gif

labai ačiū mano pažystamai Linai iš UK už atsiųstus saldainius vaikams thumbup.gif

user posted image

padalinau abiem šventėm - gavosi po visai nemažą krūvelę thumbup.gif ačiūūūūūūūūū Lina

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 30 lapkričio 2012 - 14:42
ilgametis rėmėjas iš Nidos prisideda 50 lt prie vaišių stalo ir laukia vaikų namų "Rytas" norų... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti