Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(merga @ 2013 10 24, 18:46)
QUOTE(jozikvtumane @ 2013 10 24, 14:24)

Kaip suprantu vadovaujates emocijomis. Mūsų skyrelis su Saulyte priešaky, beveik 10 metų bendrauja tiek su "Ryto"vaikais" ,tiek su kolektyvu,organizuoja užsiėmimus,šventes. Niekada nematėm jokių nesusipratimų ar nepagarbaus elgesio kolektyve, nebent visa tai ir palieka kolektyvo viduje. Anaiptol per kiekvieną mūsų susitikimą,visas kolektyvas labai šiltai ir nuoširdžiai,tarpusavyje bendrauja ir labai šiltai atsiliepia apie vadovus.

P.S. Dar keliuose postuose leisiu išsisakyti kiekvienai norinčiai, laikantis taisyklių bet primenu ,kad ši tema skirta ne tam 4u.gif

Ir beje kurį laiką atgal,tikrinant pateiktą informaciją apie minimą merginą, jokios informacijos ,kuri patvirtinų aprašytą istoriją negauta ne iš vienos įstaigos...

Na matot ne kasdien ten budavot tai ir nematet nieko nepagarbaus. Cia tik pasidalinau tuo,ka zinau. Ir direktore puikiai zinau, ir is tikruju kelias geras aukletojas zinau. Tai tiesiog pasidalinu:)
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 19, 16:46)

soc.darbuotojos prašo pagelbėti vaikams su avalyne.Labai reikalinga:
mergaitei 30 dydžio .
šiltų batų berniukui 31-32 dydžio ,

merga, sitie keliauja link taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 10 26, 18:36)
merga, sitie keliauja link taves  4u.gif

ačiū laukiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 17, 09:16)
Forume perskaičiau dėl Kalėdų...suprantu visas mamas, kurios dalinosi gerumu, net tapusia centro tradicija, bet kai organizavimui aukoji savo  laiką, dirbi po darbo, ieškai rėmėjų, aukoji savo sveikatą ir kt., ir kuomet tavo darbai ir ką tu darai dėl kitų yra tarsi niekiniai (mūsų "viršūnėlių"požiūris),na tiesiog nusvyra rankos...)) Nesinori nuvilti visų, bet gal šiemet pasuojam, kad ir kaip skaudu bebūtų? O gal dar reikia laiko, gal šventinės nuotaikos, tiesiog nežinau...Aš be galo dėkinga visoms, kurios ne vienerius metus buvote kartu, padėjote šeimoms, vaikams. Kategoriškai nesakau NE, idėjų yra, duosim žinią, jeigu tęsim gerų darbų tradiciją. Mūsų vaikai dalyvauja Svajonių išsipildymo projekte. Ačiū Jums. Pagarbiai Roma.

Mano noras ir svajone ispildyti kazkieno svajones, mera gal nepasuojam dar siemet 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dovanoju striuke, vyriska , bet tikru ir paaugliui( stambesniam)
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2013 10 27, 13:16)
Mano noras ir svajone ispildyti kazkieno svajones, mera gal nepasuojam dar siemet 4u.gif  biggrin.gif

Nepasuojam,nepasuojam,tik dabar turiu labai daug rimtų bėdų,tad šią savaitę neturiu kada normaliai ir blaiviai sudėti visas emocijas ir sveiką nuovoką į vietas,tad truputuką,kantrybės... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2013 10 27, 12:16)
Mano noras ir svajone ispildyti kazkieno svajones, mera gal nepasuojam dar siemet 4u.gif  biggrin.gif

Loretita2 = Jūs ne pirmi metai prisidedate prie vaikų norų pildymo - kaip minėjau, vaikų namai "Rytas" šventė ir norai BUS !!!! mirksiukas.gif Bet jie bus tik gruodžio pirmom dienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 10 29, 17:48)
Loretita2 = Jūs ne pirmi metai prisidedate prie vaikų norų pildymo - kaip minėjau, vaikų namai "Rytas" šventė ir norai BUS !!!!  mirksiukas.gif Bet jie bus tik gruodžio pirmom dienom mirksiukas.gif

thumbup.gif tai super, laukiu ir ne tik as, mano bendradarbes jau ir manes klausinieja ar ruosim ruossiemet dovaneles, tai ryt pranesiu joms,kad TAIP super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2013 10 26, 17:36)
merga, sitie keliauja link taves  4u.gif

Na Tu šaunuolė - Vln draugai kaip visada šalia wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš irgi noriu šiemet jungtis prie kalėdinių norų pildymo. Lauksiu norų sąrašo, kai bus tiksliau kas nors žinoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 29 spalio 2013 - 22:02
Labas rytas 4u.gif

INFORMUOJU,KAD RYTOJ 10.31 11 VAL. KAVINĖJE LIEPŽIDIS SUPERMAMŲ SUĖJIMAS. VISAS IR VISUS NORINČIUS KVIEČIAME ARBATOS PUODELIUI IR PAPLEPĖJIMUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 30, 11:32)
Labas rytas  4u.gif

INFORMUOJU,KAD RYTOJ 10.31 11 VAL. KAVINĖJE LIEPŽIDIS SUPERMAMŲ SUĖJIMAS. VISAS IR VISUS NORINČIUS KVIEČIAME ARBATOS PUODELIUI IR PAPLEPĖJIMUI   4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti