Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(merga @ 2013 10 17, 09:16)
Forume perskaičiau dėl Kalėdų...suprantu visas mamas, kurios dalinosi gerumu, net tapusia centro tradicija, bet kai organizavimui aukoji savo  laiką, dirbi po darbo, ieškai rėmėjų, aukoji savo sveikatą ir kt., ir kuomet tavo darbai ir ką tu darai dėl kitų yra tarsi niekiniai (mūsų "viršūnėlių"požiūris),na tiesiog nusvyra rankos...)) Nesinori nuvilti visų, bet gal šiemet pasuojam, kad ir kaip skaudu bebūtų? O gal dar reikia laiko, gal šventinės nuotaikos, tiesiog nežinau...Aš be galo dėkinga visoms, kurios ne vienerius metus buvote kartu, padėjote šeimoms, vaikams. Kategoriškai nesakau NE, idėjų yra, duosim žinią, jeigu tęsim gerų darbų tradiciją. Mūsų vaikai dalyvauja Svajonių išsipildymo projekte. Ačiū Jums. Pagarbiai Roma.

Nors aš esu tik stebėtoja iš šalies ir visuomet tyliai pasidžiaugiu, bet... kaip liūdnai nuskambėjo
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 10 18, 21:01)
Nors aš esu tik stebėtoja iš šalies ir visuomet tyliai pasidžiaugiu, bet... kaip liūdnai nuskambėjo

irnesakyk.gif , bet mes gi SM taip,kad .... biggrin.gif

soc.darbuotojos prašo pagelbėti vaikams su avalyne.Labai reikalinga:
šiltų batų paauglei 38-39 dydis ir mergaitei 30 dydžio .
šiltų batų berniukui 31-32 dydžio ,
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 17, 08:16)
Forume perskaičiau dėl Kalėdų...suprantu visas mamas, kurios dalinosi gerumu, net tapusia centro tradicija, bet kai organizavimui aukoji savo  laiką, dirbi po darbo, ieškai rėmėjų, aukoji savo sveikatą ir kt., ir kuomet tavo darbai ir ką tu darai dėl kitų yra tarsi niekiniai (mūsų "viršūnėlių"požiūris),na tiesiog nusvyra rankos...)) Nesinori nuvilti visų, bet gal šiemet pasuojam, kad ir kaip skaudu bebūtų? O gal dar reikia laiko, gal šventinės nuotaikos, tiesiog nežinau...Aš be galo dėkinga visoms, kurios ne vienerius metus buvote kartu, padėjote šeimoms, vaikams. Kategoriškai nesakau NE, idėjų yra, duosim žinią, jeigu tęsim gerų darbų tradiciją. Mūsų vaikai dalyvauja Svajonių išsipildymo projekte. Ačiū Jums. Pagarbiai Roma.

Suprantu darbuotojus, kuriù neįvertina valdžia, bet viliuosi, kad Tos Moterys iš didžiosios raidės, prisimins laimingus vaikus ir vėl organizuos, labai viliuosi. Nes mes SM visada pasiruošę padėti dovanomis ir vaišėmis, palaikymu mintimis ir ne tik... Žinau kiek tai "kainuoja" visko, bet ... atperka pačiam kaip žmogui wink.gif

Vaikų namuose "Rytas" pažadu kad tikrai organizuosiu tęstinę netgi jau 8-tà Kalèdinę norų išsipildymo šventę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 17, 10:16)

verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 10 19, 17:38)
Suprantu darbuotojus, kuriù neįvertina valdžia, bet viliuosi, kad Tos Moterys iš didžiosios raidės, prisimins laimingus vaikus ir vėl organizuos, labai viliuosi. Nes mes SM visada pasiruošę padėti dovanomis ir vaišėmis, palaikymu mintimis ir ne tik... Žinau kiek tai "kainuoja" visko, bet ... atperka pačiam kaip žmogui wink.gif

Vaikų namuose "Rytas" pažadu kad tikrai organizuosiu tęstinę netgi jau 8-tà Kalèdinę norų išsipildymo šventę wink.gif

Po praėjusių Kalėdų, kai mes visos SM su visa palaikymo komanda atvykome pas vaikus į šventę, šventėje pasigedau vadovų. Tik atsitiktinai išėjusi į WC, pamačiau direktorę stovinčią tarpdury kamputy, nors mano galva ji turėjo būti su savo kolektyvu, vaikais, šalia jų įstaigą remenčių žmonių...Matėsi, kad šventės organizavimas ir iniciatyva tik Romos ir Loretos iniciatyva, nors jos tik soc. darbuotojos. Pačios vedė renginį, dėkojo ir teikė padėkas rėmėjams...
Esu pati vadovas, kuris su savo kolektyvu viską bendrai organizuojam, tariamės, padedam, palaikom, juk viskas daroma vaikams !!!, kurie ir taip jau likimo nuskriausti. Gaila, kad valdžios požiūris į jų pačių darbuotojus ir mūsų visų didelius darbus yra sumenkinami. Man atvirai sakant išvis nesuprantamas toks požiūris... Pažiūrėkite koks šaunus ir superinis kolektyvo bendravimas ir vieningumas, pagalba, vadovo palaikymas gl. namuose "Ryte",(kas dalyvauja Kalėdinėje šventėje, žinome kokia pagarba rėmėjams, darbuotojams), Soc. paslaugų centre, daugiavaikėse, ar ne taip? O čia paskutinius keleta metų kažkaip niūriai atstumianti atmosfera. Paskutinį kartą birželį apsilnkius centre,vyr. socialinė rūkanti už kampo, savo veido mina, parodė viską ...o gal tik jos veido išraiška tokia?
Suprantu tiek Romą, tiek Loretą, pavargo nuo tokio valdžios "dėmesio", kuomet joms pasakoma, kad joms tai patinka daryti, bet klausimas,kas prisiima nuoplenus?- nenustebčiau jei tai vadovybė.
Juk nepabandęs, niekas nesupras, ką reiškia suorganizuoti šventę, kiek laiko ir jėgų tai atima. Reikia surasti remėjus, o tai ne iš lengvųjų darbas,kai turi eiti ištiesęs ranką ir prašyti, surinkti dovanas, vaišes ir t.t. Bet yra taip kaip yra, kol įstaigos vadovai nepakeis savo požiūrio į Žmogų, į savo kolektyvą, taip ir bus.
Tik brandus ir suprantantis žmogus, gali daryti gerus darbus...))
Kol buvo Roma vyr.socialine, padėtis buvo kita, rinkomės, kalbėjomės, diskutuodavome, kavagėriai buvo ir t.t.
Viskas pasikeitė išėjus Romai dirbti į kitą padalinį...
Manau, kad ir remiamos šeimos nukentėjo nuo to.
Mes SM esam laisvos, vieningos ir didelis labai didelis kolektyvas tiek LT tiek ir už jos ribų thumbup.gif thumbup.gif , tik mano galva jei nusisuksime mes, nusisuks ir kiti, o nukentės tik ir taip labai nuskriausti vaikai.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 22, 12:37)
Po praėjusių Kalėdų, kai mes visos SM su visa palaikymo komanda atvykome pas vaikus į šventę, šventėje pasigedau vadovų. Tik atsitiktinai išėjusi į WC, pamačiau direktorę stovinčią tarpdury kamputy, nors mano galva ji turėjo būti su savo kolektyvu, vaikais, šalia jų įstaigą remenčių žmonių...Matėsi, kad šventės organizavimas ir iniciatyva tik Romos ir Loretos iniciatyva, nors jos tik soc. darbuotojos. Pačios vedė renginį, dėkojo ir teikė padėkas rėmėjams...
Esu pati vadovas, kuris su savo kolektyvu viską bendrai organizuojam, tariamės, padedam, palaikom, juk viskas daroma vaikams !!!, kurie ir taip jau likimo nuskriausti. Gaila, kad valdžios požiūris į jų pačių darbuotojus ir mūsų visų didelius darbus yra sumenkinami. Man atvirai sakant išvis nesuprantamas toks požiūris... Pažiūrėkite koks šaunus ir superinis kolektyvo bendravimas ir vieningumas, pagalba, vadovo palaikymas  gl. namuose "Ryte",(kas dalyvauja Kalėdinėje šventėje, žinome kokia pagarba rėmėjams, darbuotojams), Soc. paslaugų centre, daugiavaikėse, ar ne taip? O čia paskutinius keleta metų kažkaip niūriai atstumianti atmosfera. Paskutinį kartą birželį apsilnkius centre,vyr. socialinė rūkanti už kampo, savo veido mina, parodė viską ...o gal tik jos veido išraiška tokia?
Suprantu tiek Romą, tiek Loretą, pavargo nuo tokio valdžios "dėmesio", kuomet joms pasakoma, kad joms tai patinka daryti, bet klausimas,kas prisiima nuoplenus?- nenustebčiau jei tai vadovybė.
Juk nepabandęs, niekas nesupras, ką reiškia suorganizuoti šventę, kiek laiko ir jėgų tai atima. Reikia surasti remėjus, o tai ne iš lengvųjų darbas,kai turi eiti ištiesęs ranką ir prašyti, surinkti dovanas, vaišes ir t.t. Bet yra taip kaip yra, kol įstaigos vadovai nepakeis savo požiūrio į Žmogų, į savo kolektyvą, taip ir bus.
Kol buvo Roma vyr.socialine, padėtis buvo kita, rinkomės, kalbėjomės, diskutuodavome, kavagėriai buvo ir t.t.
Mes SM esam laisvos, vieningos ir didelis  labai didelis kolektyvas tiek LT tiek ir už jos ribų thumbup.gif  thumbup.gif  , tik mano galva jei nusisuksime mes, nusisuks ir kiti, o nukentės tik ir taip labai nuskriausti vaikai.

Teisingai pasake Merga!
Zemai lenkiu galva ir hi.gif hi.gif hi.gif pries Roma ir Loreta! Gerbiu Jus ir myliu!!!
Atsakyti
palikau apacioj tris striukes.viena is ju pavasarine, zieminius batus ir kitus pavasarinius visai naujus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 22 spalio 2013 - 20:43
Sveiki,
ar dar tebėra ten šalia Jono kalnelio ta įstaiga, kur galima atiduoti drabužius? sukroviau jau į bagažinę, norėčiau šiandien atvežti. yra tikrai dar neprastų daug moteriškų drabužių, dvejos poros vyriškų batų 45-46 maždaug išmiera. taip pat turiu vaikiškų porą maišų, bet ten daugiausia leliukiški, pirmiems metams, nors yra ir didesnių. Ar būtų reikalinga kam nors tai, ir ar galima į vieną vietą visus pristatyti? ar mesti geriau į tuos konteinerius tekstilei skirtus?
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2013 10 24, 07:35)
Sveiki,
ar dar tebėra ten šalia Jono kalnelio ta įstaiga, kur galima atiduoti drabužius? sukroviau jau į bagažinę, norėčiau šiandien atvežti. yra tikrai dar neprastų daug moteriškų drabužių, dvejos poros vyriškų batų 45-46 maždaug išmiera. taip pat turiu vaikiškų porą maišų, bet ten daugiausia leliukiški, pirmiems metams, nors yra ir didesnių. Ar būtų reikalinga kam  nors tai, ir ar galima į vieną vietą visus pristatyti? ar mesti geriau į tuos konteinerius tekstilei skirtus?

centre nepriima. Veškite Debreceno 48, nors irgi uždraudė "valdžia" doh.gif
tai tada į daugiavaikių šeimų centrą Denreceno gatvėje - ten viską priima su malonumu 4u.gif tikrai nemeskite nieko.
Atsakyti
QUOTE(astaste @ 2013 10 24, 08:35)
Sveiki,
ar dar tebėra ten šalia Jono kalnelio ta įstaiga, kur galima atiduoti drabužius? sukroviau jau į bagažinę, norėčiau šiandien atvežti. yra tikrai dar neprastų daug moteriškų drabužių, dvejos poros vyriškų batų 45-46 maždaug išmiera. taip pat turiu vaikiškų porą maišų, bet ten daugiausia leliukiški, pirmiems metams, nors yra ir didesnių. Ar būtų reikalinga kam  nors tai, ir ar galima į vieną vietą visus pristatyti? ar mesti geriau į tuos konteinerius tekstilei skirtus?

Arba į socialinių paslaugų centrą esantį 3 poliklinikoje šalia vaikų skyriaus mirksiukas.gif .Ten taip pat su šypsenomis ir maloniai priima visokeriopą paramą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 10 22, 10:37)
Esu pati vadovas, kuris su savo kolektyvu viską bendrai organizuojam, tariamės, padedam, palaikom, juk viskas daroma vaikams !!!, kurie ir taip jau likimo nuskriausti. Gaila, kad valdžios požiūris į jų pačių darbuotojus ir mūsų visų didelius darbus yra sumenkinami. Man atvirai sakant išvis nesuprantamas toks požiūris... Pažiūrėkite koks šaunus ir superinis kolektyvo bendravimas ir vieningumas, pagalba, vadovo palaikymas  gl. namuose "Ryte",(kas dalyvauja Kalėdinėje šventėje, žinome kokia pagarba rėmėjams, darbuotojams), Soc. paslaugų centre, daugiavaikėse, ar ne taip? O čia paskutinius keleta metų kažkaip niūriai atstumianti atmosfera. Paskutinį kartą birželį apsilnkius centre,vyr. socialinė rūkanti už kampo, savo veido mina, parodė viską ...o gal tik jos veido išraiška tokia?
Mes SM esam laisvos, vieningos ir didelis  labai didelis kolektyvas tiek LT tiek ir už jos ribų thumbup.gif  thumbup.gif  , tik mano galva jei nusisuksime mes, nusisuks ir kiti, o nukentės tik ir taip labai nuskriausti vaikai.

As asmeniskai esu pakraupus vaiku globos namu rytas direktore. Nesuprantu kaip zmogus gali 18metu merginai primygtinai siulyti darytis aborta,poto liepti aukletojoms,kad nueitu jai tai ir pasakytu. Nes paciai direktorei gal nepridera... o galiausiai kai mergina pasidaro direktores verciama aborta ir vel pastoja nors jau apsisprendzia auginti. Tada didrektore nueina net i jos mokykla ir sako soc pedagogei kad ikalbetu mergina atiduoti vaika i globos namus.. Nezinau kokias jum pasakas ten priskiedzia tu namu direktore bet realiai ji yra labai nekoks asmuo. Pati ten dirbau,todel liaukimes ja liapusinti..Cia turiu omeny sveikinimus jai gimtadienio proga ir pan. O aukletojos kelios ten tikrai yra nuostabios,deja jom greit pensija neisivaizduoju kas ten beliks po ju...
Atsakyti
QUOTE(jozikvtumane @ 2013 10 24, 14:24)

Kaip suprantu vadovaujates emocijomis. Mūsų skyrelis su Saulyte priešaky, beveik 10 metų bendrauja tiek su "Ryto"vaikais" ,tiek su kolektyvu,organizuoja užsiėmimus,šventes. Niekada nematėm jokių nesusipratimų ar nepagarbaus elgesio kolektyve, nebent visa tai ir palieka kolektyvo viduje. Anaiptol per kiekvieną mūsų susitikimą,visas kolektyvas labai šiltai ir nuoširdžiai,tarpusavyje bendrauja ir labai šiltai atsiliepia apie vadovus.

P.S. Dar keliuose postuose leisiu išsisakyti kiekvienai norinčiai, laikantis taisyklių bet primenu ,kad ši tema skirta ne tam 4u.gif

Ir beje kurį laiką atgal,tikrinant pateiktą informaciją apie minimą merginą, jokios informacijos ,kuri patvirtinų aprašytą istoriją negauta ne iš vienos įstaigos...
Atsakyti