Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(ŠvFlorijonoFondas @ 2013 08 27, 13:11)
Šiai dienai kartu su Klaipėdos rajono Socialinės paramos skyriumi ieškome geros valios žmonių, organizacijų, kurie galėtų paaukoti ar padovanoti daiktų. Šiai dienai reikia:

O Klaipėdos miesto skyrius neprisideda? g.gif
Atsakyti
Klaipėdos m. "Šeimos ir vaiko gerovės" centro globos ir krizių įveikimo pagalbos skyriaus vaikai
LABAI LABAI DĖKOJA IR SAKO DIDLELĮ AČIŪŪŪŪŪŪŪ TAATJANAI už įspūdingą pikniką gamtoje

oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
user posted image

Taip pat globos ir krizių įveikimo pagalbos skyriaus vaikai būtų labai dėkingi jei kas padovanotų tinkamas naudojimui kuprinių ir portfelių pradinukams.

AČIŪ UŽ JŪSŲ GERUMĄ 4u.gif
Atsakyti
tourist5.gif
Aciu 4u.gif blush2.gif
thumbup.gif Man tai buvo nuostabi ir laaabai prasminga diena!!!!!!
Aciu vaikams 4u.gif Romai ir Auksuolei!!! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2013 08 23, 05:46)
Sveikos 4u.gif

Gal kas padovanotų šiltesnių rūbelių mergaitei 5-6 metukų amžiaus, mergaitė aukštoka ir apvalutė  smile.gif Draugė sunkiai verčiasi, atėjo metas į darželį, tad bandau padėti. Esame Klaipėdoje. Ačiū.  4u.gif

Sveiki dar kartą, mergaitės ūgis 113cm, svoris 26kg. Ačiū.
Atsakyti
http://klaipeda.dien...90#.Uia2yMsaySM
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Laurynui suteikti paprasto vaikiško džiaugsmo ir galimybę kiek įmanoma patogiau judėti su protezais gali mūsų gerumas. Jei jo turime, galime padėti šiai šeimai. Lauryno mamos Loretos Biriukovaitės sąskaitos numeris yra toks: LT907300010110539345.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taatjana: 04 rugsėjo 2013 - 06:39
LABAI REIKIA 35 DYDŽIO BATŲ VAIKINUKUI neturi kuo eiti į mokyklą
Atsakyti
Labai norėčiau duoti reikiamą sumą pinigėliu šiam vaikinui,kad galėtu nusipirkti norimus

batus...kaip galėčiau perduoti,gal per Tave,Olia ?
Atsakyti
Dovanoju mano berniuko devetus ir isaugtus basutes ir batukus. i teatra gal nepasipuosti, bet namie, darzelyje ar mokykloj dar puikiai tiks ax.gif dydis 28.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandra kl @ 2013 09 04, 10:24)
Labai norėčiau duoti reikiamą sumą pinigėliu šiam vaikinui,kad galėtu nusipirkti norimus

batus...kaip galėčiau perduoti,gal per Tave,Olia ?

Galiu patarpininkauit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flysky @ 2013 09 04, 14:56)
Dovanoju mano berniuko devetus ir isaugtus basutes ir batukus. i teatra gal nepasipuosti, bet namie, darzelyje ar mokykloj dar puikiai tiks ax.gif dydis 28.

user posted image
user posted image

pazadeti
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 09 04, 18:05)
Galiu patarpininkauit  mirksiukas.gif

Ar ryt galėtumėm susitikti kaip nors ?ar važiuotum pro šalį ?AR atvažiuoti pas pačią ?
Atsakyti
QUOTE(sandra kl @ 2013 09 05, 22:53)
Ar ryt galėtumėm susitikti kaip nors ?ar važiuotum pro šalį ?AR atvažiuoti pas pačią ?

klausai,mane pagauti lygiai kaip vėją laukuse lotuliukas.gif , perduok per kaimynę mirksiukas.gif
Atsakyti