Visas Tatjanas sveikinu su vardadieniu, o vieną ypatingą ir su gimtadieniu
Восхищаться Таней
Мы не перестанем!
Чтобы было всем понятно,
Повторим неоднократно:
Хоть полмира обойдёшь,
Лучше Тани не найдёшь!
P.S. Taniuška,prie tau sveikinimų prisideda ir mano kolektyvas.
SVEIKINIMAI TANIA
Nors gripas ir kitokios kvarabos puola ir guldo kone kas antrą,be darbai darbeliai nestovi .
dovanoju mergaitei 145-152cm ugiui keleta rubeliu
QUOTE(lly @ 2013 01 28, 16:20)
dovanoju mergaitei 145-152cm ugiui keleta rubeliu
http://public.fotki....s/sam-1210.html
Kur galėčiau nuvežti tris žieminius paltus? Dar ten kažkas yra, bet svarbiausia man tie paltai.
InesaP - jei iki 18 m. - tai Debreceno 48, jei suaug. - gal į Caritas, pirmam šios temos psl.yra adresiukai...
QUOTE(InesaP @ 2013 01 29, 14:01)
Kur galėčiau nuvežti tris žieminius paltus? Dar ten kažkas yra, bet svarbiausia man tie paltai.
Tau arčiausai būtų 3 poliklinikoje kur vaikų skyrius,ten pirmame aukšte socialinių paslaugų centras soc.darbuotoja Tatjana.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2013 01 29, 14:09)
InesaP - jei iki 18 m. - tai Debreceno 48, jei suaug. - gal į Caritas, pirmam šios temos psl.yra adresiukai...
QUOTE(merga @ 2013 01 29, 14:41)
Tau arčiausai būtų 3 poliklinikoje kur vaikų skyrius,ten pirmame aukšte socialinių paslaugų centras soc.darbuotoja Tatjana.
Aišku.Anksčiau veždavau pas Romą į turgaus g, bet akim pramečiau kelis puslapiukus ir užmačiau,kad kalba buvo apie naujas patalpas, tai pamaniau, mažu ka pasikeitė adresuose, bet nebeina pirmam puslapyje pataisyt.
QUOTE(InesaP @ 2013 01 30, 11:18)
Aišku.Anksčiau veždavau pas Romą į turgaus g, bet akim pramečiau kelis puslapiukus ir užmačiau,kad kalba buvo apie naujas patalpas, tai pamaniau, mažu ka pasikeitė adresuose, bet nebeina pirmam puslapyje pataisyt.
Roma,kaip minėjo Saulytė dirba dabar Debreceno 48. Tačiau šiuo meu atostogauja iki 02.10
QUOTE(merga @ 2013 01 30, 11:30)
Roma,kaip minėjo Saulytė dirba dabar Debreceno 48. Tačiau šiuo meu atostogauja iki 02.10
Roma nuo ryt dienos(02,05) jau darbuosis,tad kas turite kokį lauknešėlį skirtą paaugliams ar vaikams nuo 6 metų ,prašom užsukti į Debreceno 48.