Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(eLBė @ 2012 12 20, 20:30)
saulyte, o kas nutiko su seniu?
As nebelaukiau dovanu dalinimo. Labai gaila, kad nepamaciau. Jau ir taip vaika lauke "gavau".

Na,supranti senelis pasitaikė laabai krizinės būklės,kudokas blush2.gif .

Bet SUPERMAMOS KAIP VISADA AUKŠTUMOJE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Ir vaikai kap visad nuostabiai pasiruošę buvo wub.gif
Atsakyti
fainai wub.gif fziaugiuos prisidejus.. blush2.gif

ir as tariu aciu,visom aciu,kurios irgi prisidejo...aciu 4u.gif kazkaip gera laukt svenciu kai zinai kad tokie dalykai vyksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 21, 00:28)
Na,supranti senelis pasitaikė laabai krizinės būklės,kudokas  blush2.gif .

Bet SUPERMAMOS KAIP VISADA AUKŠTUMOJE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Ir vaikai kap visad nuostabiai pasiruošę buvo  wub.gif

tai ir senelį reikėjo kokiais trejais storais megztiniais aprengti, būt buvęs panašus hihihi.gif

o šiandien kita šventė, laukiam įspūdžių ir nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ogista: 21 gruodžio 2012 - 11:33
ir už šios dienos šventės prisidėjimą dėkoju Fėjoms ir Fėjinams 4u.gif
nepelnytai gauta vardinė padėka skirta Jums ir mums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
begalę ačiū tariu už vaikus, kuriuos buvo labai įdomu stebėti, kokios jų akys buvo per programą, kokios jų akys buvo gaunat, o ypač pakuojant vardines dovanas wub.gif Tai perduoti labai sunku, bet toks jausmas, kad užima gomury jaudulys... wub.gif
Šventė pavyko, viskas buvo sklandžiai, viskas super - AČIŪ prisidėjusiems ir prie šio stebuklo išpildymo wub.gif

bandau kelias įkelti, kur mažiau veidų....
žiūriu eglės su vien dovanom neturiu... g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. negaliu pamiršti, akyse stovi, mergaitės našlaitėlės džiaugsmas gavus dovaną, neplėšė o pro skylutę tik žiūrėjo... negaliu bet rašyti... verysad.gif

Nenoriu užbaigti liūdnai... toks gyvenimas. Tik labai džiaugiuosiu kad esame MES,ir kad galime pradžiuginame JUOS.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mielieji, labai dėkinga esu kad nesame abejingi ir Vln bei Kauno "Supermamų" organizuojamom šventėm 4u.gif

Prisidedame prie Kauno onkologinių ligoniukų. Jų lankymas per Tris karalius.
xxxsaulytės šeima dvi dovanėlės berniukams
wwwtania šeima su draugais - 3 berniukai wub.gif .

Prisidedame Vilniaus onko ligoniukams - ir vaikams ir suaugusiems . Jų lankymas paskutinę metų dieną :
xxxsaulyte šeima - 8 dovanėlės suaugusiems
Crystalia - 4 kojinės vaikams su saldainiais
RedLady- 2 kojinės su saldainiais vaikams
Elve - 1 dovana suaug.
Sandra - 4 kojinės vaikams su saldainiais
Roma - 1 dovana suaug. ir 1 dovana vaikučiui - kojinių pora pilna saldainių
red40 - 4 poros kojinių su saldainiais

tai dovanos Vln onko ligoniukams - ir dideliems ir mažiems - mes su jumis wub.gif

user posted image

P.S. Kauno - foto padarysiu ryt, neturiu visko... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 21 gruodžio 2012 - 22:44
Kaip jau Saulytė minėjo SUPERMAMOS gavo vardinę padėką.Bet dėl techninių priežasčių negaliu įkelti nuotraukos verysad.gif
Mielosios,superinės bitutės kaip faina, kad sugebame padaryti tookį stebūklą,kuris tikrai praskaidrina ne tik švėntes,bet ir tų vaikų kasdienybę
AČIŪ , kad esate.
Mūsų daug ir mes JĖGA thumbup.gif
Čia visoms padejėjoms ir padejėjams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

http://www.youtube.c...h?v=_B5-mf_jCr8

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 21 gruodžio 2012 - 23:12
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 21, 21:09)
kokios jų akys buvo gaunat, o ypač pakuojant vardines dovanas  wub.gif  Tai perduoti labai sunku, bet toks jausmas, kad užima gomury jaudulys... wub.gif
user posted image

P.S. negaliu pamiršti, akyse stovi, mergaitės našlaitėlės džiaugsmas gavus dovaną, neplėšė o pro skylutę tik žiūrėjo... negaliu bet rašyti... verysad.gif

Kaip gaila, kad negalejau buti antrojoje sventeje... Ir pirmos iki galo nemaciau.
Man atrodo, kad cia mano ruosta dovana cry.gif cry.gif cry.gif
O kodel naslaite? unsure.gif Juk ne is vaiku globos namu?
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2012 12 21, 23:28)
Kaip gaila, kad negalejau buti antrojoje sventeje... Ir pirmos iki galo nemaciau.
Man atrodo, kad cia mano ruosta dovana  cry.gif  cry.gif  cry.gif
O kodel naslaite?  unsure.gif Juk ne is vaiku globos namu?

yra dvi sesutės, kita mažesnė, tokia pasiūtus pasirodė wub.gif - mirusi Mama... verysad.gif
P.S. man jos mano mintyse...
po švenčių būtinai prašysiu Romos info ir susitikimo su šionis mergytėmis... wub.gif

P.S. ir globos namuose - maža dalis manau kurie našlaičiai,... tiesiog toks gyvenimas - tėvai sau, o vaikučiai,... mums ...

šis atvėjis kitas... manau sprendžiasi jų likimas į kuriuos vaikų namus patektų...
tokiu atveju - melsiu Dievą kad tik į "Rytą"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 21 gruodžio 2012 - 23:37
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 21, 21:09)
ir už šios dienos šventės prisidėjimą dėkoju Fėjoms ir Fėjinams  4u.gif
nepelnytai gauta vardinė padėka skirta Jums ir mums visiems  4u.gif  4u.gif  4u.gif
begalę ačiū tariu už vaikus, kuriuos buvo labai įdomu stebėti, kokios jų akys buvo per programą, kokios jų akys buvo gaunat, o ypač pakuojant vardines dovanas  wub.gif  Tai perduoti labai sunku, bet toks jausmas, kad užima gomury jaudulys... wub.gif
Šventė pavyko, viskas buvo sklandžiai, viskas super - AČIŪ prisidėjusiems ir prie šio stebuklo išpildymo  wub.gif

Nenoriu užbaigti liūdnai... toks gyvenimas. Tik labai džiaugiuosiu kad esame MES,ir kad galime pradžiuginame JUOS.... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na žinok kad pravirkdei, taip ir liko gniužulas gerklėj....ot kaip būna...mes jų nematom, o jie yra...kažkur...
...tik gaila, kad džiaugsmo akimirkos tokios trumpos ir vėl prasidės kasdienybė...

o kas tą vardinę padėką įteikė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 12 21, 23:55)
o kas tą vardinę padėką įteikė? unsure.gif

nuo soc.darbuotojų Loretos ior Romos, kurios organizavo šią šventę - gavom "Supermamos" visos padėką mirksiukas.gif
gavau aš asmeniškai - tai ir turėjau mintyje rašydama kad nepelnytai... nes nereikia man asmeniškumų, ne dėl to viską darom ir organizuojam.... mirksiukas.gif

P.S. atrodo per tiek metų irgi turiu "storą odą", bet kartais jautrus žmogiškumas "paima" viršų... wub.gif

QUOTE(eLBė @ 2012 12 21, 23:28)
Man atrodo, kad cia mano ruosta dovana  cry.gif  cry.gif  cry.gif

man rodos, kad jai 8 m. yra.... pasižirėjau, aštuonmetės buvo dvi ir abiem Tu eLbe ruošei dovanėles... manau gali būti tavo, jei neklystu su mergytės metais... mirksiukas.gif

mielosios, darbukai nuveikti, ryt išvykstam jau su savo šeima pas didžiąją savo šeimą švęsti švenčių wub.gif

Tai sveikinu visas ir visus su artėjančiomis šventėmis, visko kuo geriausio, prasmingiausio, įsimintiniausio ir ... -sio, -sio, -sio.... mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 gruodžio 2012 - 00:19
QUOTE(ogista @ 2012 12 22, 00:55)
na žinok kad pravirkdei, taip ir liko gniužulas gerklėj....

Del to man ir sunku buti tokiose sventese, nors 10metu dirbau su tokiais vaikuciais.Bet kaip yra smagu, kai sutinku juos,apsikabinam, apsiverkiam is dziaugsmo. Taip dziaugios ,kad kai kuriems pasiseke sutikti nuostabias antras puses ir laiminga augina savo vaikucius.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 21, 23:36)
yra dvi sesutės, kita mažesnė, tokia pasiūtus pasirodė  wub.gif  - mirusi "...

Mergaitės turi tėtį ,kuris su teta jomis rūpinasi.
jos lanko tik dienos centrą. Pas jas yra mirusi mamytė user posted image, bet artimieji tikrai stengiasi atsoti ją. O dienos centre lankosi, todėl kad tėtis dirba užsienyje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 22 gruodžio 2012 - 12:14