Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(merga @ 2012 12 14, 22:38)
Ech kaip smagu,kad jau didelis darbas padarytas. Galima jau ir namiškių dovanomis rūpintis  thumbup.gif

thumbup.gif tikra tiesa:)
Atsakyti
sveiki ar galeciau uzvest dovanas treciadieni i debreceno g. Sirg mano dama buvau visai namie uzdaryta tai neusspejau susitvarkyt visu reikalu
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 12 16, 14:09)
merga,jei mane užpustys galutinai,art bus kam prilėkti,nes visai nenorėčiau per gimtadienį apsiryti smile.gif

nepergyvenk,atsiūsiu patį didžiausią greiderį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 12 15, 17:27)
Galiu per tvora permest kai namo vaziuosiu pirmadieni (paskambinsiu pirmadieni),

mesk lotuliukas.gif thumbup.gif gauduysiu...

QUOTE(merga @ 2012 12 16, 11:26)
Dabar aišku ,kodėl pas mane nuo Palangos pusės pusto, pasirodo,Saulytė su Tania taip dovanomis mėtosi,kad pūga pakilo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tai jooooo.... lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(archeologe @ 2012 12 17, 07:28)
sveiki ar galeciau uzvest dovanas treciadieni i debreceno g. Sirg mano dama buvau visai namie uzdaryta tai neusspejau susitvarkyt visu reikalu

taip, galite užvešti Debreceno 48 - Loretai arba Romai būtinai kad perduotų, informuosim jas.
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 12 17, 07:28)

Labuks. Ligoniams po 4u.gif . Gali mirksiukas.gif Jei kas sukliūdys rašyk mirksiukas.gif kuri,prilėksim.
Dovanas norim surinkti keliom dienom anksčiau,kad "rami dūšia būtų" kaip sakoma ir padarytų darbų sąraše padėti varnelę,nes jų šventės pasiruošime yra dar ohoho smile.gif nes jei trūktų,kad būt galima paruošti smile.gif

Mielos ,brangios kalėdų bobutės
,reikia padaryti dar vieną Kalėdinį stebūklą bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=C7-4GC828rM

Labai reikalinga pagalba jaunai mamytei (16 m) ir jos dukrytei, kuri gimė anksčiau nei turėjo nestuke.gif .Mažylė, atėjo į šį pasaulį vos 30 savaitę smile.gif
Labiausia reikia, rubelių, ir žaisliukų , ir buteliukų, nes mažylė sparčiai auga ir mamytės pieno neužtenka, vienu žodžiu reikia visko .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 17 gruodžio 2012 - 11:00
Gal kartais kuri nors turite Dormeo club5 kortele nuolaidu? Kryksto dukra nori ciuzinuko, vis butu pigiau. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 12 17, 23:15)
Gal kartais kuri nors turite Dormeo club5 kortele nuolaidu? Kryksto dukra nori ciuzinuko, vis butu pigiau. Dekoju

Mano tetis lyg turi. Rytoj paklausiu.
T.y. siandien smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 18 gruodžio 2012 - 00:27
QUOTE(eLBė @ 2012 12 18, 01:27)
Mano tetis lyg turi. Rytoj paklausiu.
T.y. siandien  smile.gif

Labai buciau dekinga, lauksiu zinuciu i az 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

turiu maiseli nauju ir truputi naudotu, kad net nesimato minkstu zaisliuku, galiu nuvezti iskart i debreceno gatve? ar kur kitur?
Atsakyti
xxxsaulyte, dovaneles jau pas tavo vyra smile.gif Parasiau berniuku vardus, bet neuzrasiau, kad is globos skyriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2012 12 18, 11:11)
sveiki,

turiu maiseli nauju ir truputi naudotu, kad net nesimato minkstu zaisliuku, galiu nuvezti iskart i debreceno gatve? ar kur kitur?

Jei virš penkių metų tada - taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 17, 11:59)
Labuks. Ligoniams po  4u.gif . Gali  mirksiukas.gif  Jei kas sukliūdys rašyk  mirksiukas.gif kuri,prilėksim.
Dovanas norim surinkti keliom dienom anksčiau,kad "rami dūšia būtų" kaip sakoma ir padarytų darbų sąraše padėti varnelę,nes jų šventės pasiruošime yra dar ohoho  smile.gif nes jei  trūktų,kad būt galima paruošti  smile.gif

Mielos ,brangios kalėdų bobutės
,reikia padaryti dar vieną Kalėdinį stebūklą  bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=C7-4GC828rM

Labai reikalinga pagalba jaunai mamytei (16 m) ir jos dukrytei, kuri gimė anksčiau nei turėjo nestuke.gif .Mažylė, atėjo į šį pasaulį vos 30 savaitę  smile.gif
Labiausia reikia, rubelių, ir žaisliukų , ir buteliukų, nes mažylė sparčiai auga ir  mamytės pieno neužtenka, vienu žodžiu reikia visko .
user posted image

Kur tuos zaisliukus ar rubelius vezti?
Gal ne i tema, bet turiu nereikalinga lyginimo lenta... Gal reikia kam? ax.gif
Atsakyti