Mano dovana paruosta ir supakuota. Atvezsiu pirmadieni Loretos vyrui. Arba jeigu kas nors vazios pro sali ( Taikos 4a, kur Inkaras apacioj) , galite paimti 861268090
QUOTE(eLBė @ 2012 12 14, 19:02)
Iki 21 d? Tada as dar viena diena perkeliu savo dovanu atgabenima. Ramiai antradieni susipirksiu ko dar truksta, vakare supakuosiu, o treciadieni 9 ryto jau galiu vezti. xxxsaulyte, kada vyras dirba treciadieni?
As cia prigrybavau, matau, su datomis. Juk sventes 20 ir 21 d.
QUOTE(eLBė @ 2012 12 14, 19:02)
Iki 21 d? Tada as dar viena diena perkeliu savo dovanu atgabenima. Ramiai antradieni susipirksiu ko dar truksta, vakare supakuosiu, o treciadieni 9 ryto jau galiu vezti. xxxsaulyte, kada vyras dirba treciadieni?
QUOTE(eLBė @ 2012 12 15, 08:49)
As cia prigrybavau, matau, su datomis. Juk sventes 20 ir 21 d.
eLbe - aš ir galvoju kad nesusimaišyti jums - KLAIPĖDOS abi šventės JAU 20 ir 21 dieną, o 22 dieną vežu į Kauną ir Vln onko dovanėles
QUOTE(Niu @ 2012 12 14, 23:11)
Mano dovana paruosta ir supakuota. Atvezsiu pirmadieni Loretos vyrui. Arba jeigu kas nors vazios pro sali ( Taikos 4a, kur Inkaras apacioj) , galite paimti 861268090
taip, gali užvešti, žinai kur , jei nepaims
Pas mane jau "pažaliuota", kad dovanas esu atidavusi xxxsaulytei , tikriausiai kažkas persistengė, nes dovanos namuose pas mane guli ir nežinau kur nuvežti reikia... (pernai vežiau į senamiestį, berods į Tomo gt)...
Pati dirbanti iki 17 val, gal galėčiau po darbelio kažkur greitai prilekti ir perduoti...
Pati dirbanti iki 17 val, gal galėčiau po darbelio kažkur greitai prilekti ir perduoti...
QUOTE(Senti @ 2012 12 15, 14:10)
Pas mane jau "pažaliuota", kad dovanas esu atidavusi xxxsaulytei , tikriausiai kažkas persistengė, nes dovanos namuose pas mane guli ir nežinau kur nuvežti reikia... (pernai vežiau į senamiestį, berods į Tomo gt)...
Pirmadieni nuo 17-15 iki 18-30 busiu Herkaus galerija (H.Manto g. 22) Kam patogu galite atvezti ten, o as grizdama namo Saulytej perduosiu. Mano tel.: 868027932
QUOTE(Senti @ 2012 12 15, 12:10)
Tu su Tania susitark, ji pro Žalią slėnį važiuoja
QUOTE(taatjana @ 2012 12 15, 13:29)
Pirmadieni nuo 17-15 iki 18-30 busiu Herkaus galerija (H.Manto g. 22) Kam patogu galite atvezti ten, o as grizdama namo Saulytej perduosiu. Mano tel.: 868027932
dėkui... aš pirmadienį jums paskambinsiu ir po darbelio atvešiu ...
QUOTE(Senti @ 2012 12 15, 12:10)
hm, gal "užgriebiau žalindama " netyčia, nes žinau kad nėra...
gali maniškiui prie Vėtrungės užvešti, raba Taniai - kur patogiau...
pernai vežei į Turgaus g. - tai ta pati organizacija, tik šventės šiek tiek pasikeitė..
P.S. peržiūrėjau ir masčiau kodėl taip gavosi... tai su Signa sudubliavau.. panašiai prasideda...
tai "nebeatžaliuosiu" - bus jau pirmadienį pas mane arba pas Tanią
QUOTE(taatjana @ 2012 12 15, 13:29)
Tania, tai gi atvažiuosi į šventę, gali ir ten atiduot, arba Romai... arba užvešt.... lauksiu su kava
mano tel. 869877631
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 15, 17:50)
Tania, tai gi atvažiuosi į šventę, gali ir ten atiduot, arba Romai... arba užvešt.... lauksiu su kava
mano tel. 869877631
Aciu uz kava mano tel. 869877631
I svente tik pas Roma uzsuksiu. Atostogu grizo mano studentas Giminaiciai jau susitikimus planoja
Galiu per tvora permest kai namo vaziuosiu pirmadieni (paskambinsiu pirmadieni), arba i centro svente atvezti
QUOTE(taatjana @ 2012 12 15, 17:27)
Galiu per tvora permest kai namo vaziuosiu pirmadieni (paskambinsiu pirmadieni), arba i centro svente atvezti
Dabar aišku ,kodėl pas mane nuo Palangos pusės pusto, pasirodo,Saulytė su Tania taip dovanomis mėtosi,kad pūga pakilo
Merginos jei ką, sakykite prišoksiu pati arba atsiūsiu savo kolegą,kuris visas dovanas nuveš ir pristatys kur reikia
Tania,dėl tavo atvežtų gėrybių tikra žodžio prasme vyko kovos , nu, kad bobos į atlapus puola dėl skuduro ir panašiai ,bet kad dėl spintelės vyrai pliektus nebuvau mačiusi
merga,jei mane užpustys galutinai,art bus kam prilėkti,nes visai nenorėčiau per gimtadienį apsiryti