Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje,

QUOTE(java @ 2012 12 13, 16:29)
Esu siek tiek pasimetus  g.gif  Dovaneles turiu gana senai, dabar pradejau pakuot.  Prie masinyciu berniukam (turiu 2 berniukus issirinkusi) desiu ir po flomasteriu/piestuku rinkini. Ketvirti metai gyvenu ne Lietuvoj, tai gerokai esu atsilikus nuo kainu, susirupinau, kad nebutu per didele dovanele - pinigine prasme. Ne paslaptis, kad as pirkau su gana nemazom nuolaidom .... kas dabar pasakys geros tos mano dovanos ar ne. Nenoriu paskui nepasitenkinimu sulaukt  g.gif
Papildyta:

jiems nera kur detis, nes keltas atplaukia tiesiai i Klaipeda 18 dienos ryta  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesiparyk,mergyt viskas gerai ir šauniai thumbup.gif 4u.gif . Džiaugiuosi,kad dar yra palaikančių mūsų akcijas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=_r8j05gowgU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 13 gruodžio 2012 - 16:33
QUOTE(eLBė @ 2012 12 13, 14:55)
O kokios ligos buvo jus uzpuole?

virsusinis loringitas, o po to ir dar kažkoks biesas.. abiem... doh.gif

QUOTE(java @ 2012 12 13, 16:10)
mano dovaneles bus Klaipedoj taip pat tik 18 diena. Sakykit, kam ir kur pristatyt? Ar gerai jei nuves xxxsaulytes vyrui? vesiu ne as, prasysiu zmoniu pagalbos..  ax.gif

taip, ok Java, tegu užveža. Bus antradienis - tai dirbs nuo 10 iki 19 val tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(java @ 2012 12 13, 16:29)
Esu siek tiek pasimetus  g.gif  Dovaneles turiu gana senai, dabar pradejau pakuot.  Prie masinyciu berniukam (turiu 2 berniukus issirinkusi) desiu ir po flomasteriu/piestuku rinkini. Ketvirti metai gyvenu ne Lietuvoj, tai gerokai esu atsilikus nuo kainu, susirupinau, kad nebutu per didele dovanele - pinigine prasme. Ne paslaptis, kad as pirkau su gana nemazom nuolaidom .... kas dabar pasakys geros tos mano dovanos ar ne. Nenoriu paskui nepasitenkinimu sulaukt  g.gif
Papildyta:

jiems nera kur detis, nes keltas atplaukia tiesiai i Klaipeda 18 dienos ryta  biggrin.gif  biggrin.gif

na kaip sakoma, LT kainos kosmosas, o atlyginimai tik ne... net sunku ką ir pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 13, 16:31)
taip, ok Java, tegu užveža. Bus antradienis - tai dirbs nuo 10 iki 19 val tikrai  mirksiukas.gif
na kaip sakoma, LT kainos kosmosas, o atlyginimai tik ne... net sunku ką ir pasakyti  g.gif

einu skaityt ir ieskot koks tiksliai adresas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(java @ 2012 12 13, 16:37)
einu skaityt ir ieskot koks tiksliai adresas  4u.gif

rašau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(java @ 2012 12 13, 17:29)

as tikrai virsijau 30 lt,gal nieko unsure.gif neisejo visko ko norejo uz 30... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 13, 16:31)
Nesiparyk,mergyt viskas gerai ir šauniai  thumbup.gif  4u.gif . Džiaugiuosi,kad dar yra palaikančių mūsų akcijas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip gi nepalaikysi, kai tokios didvyres kaip merga ir xxxsaulyte rodo gera pavyzdi biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 13, 16:31)
taip, ok Java, tegu užveža. Bus antradienis - tai dirbs nuo 10 iki 19 val tikrai  mirksiukas.gif
na kaip sakoma, LT kainos kosmosas, o atlyginimai tik ne... net sunku ką ir pasakyti  g.gif

Ui, abiems net unsure.gif
Tada as antradieni irgi vyrui uzvesiu. Adresa zinau bigsmile.gif Tik ka sakyti? xxxsaulytes vyrui? blush2.gif biggrin.gif
java, pas mane irgi kanceliarijos rinkinys su nuolaida pirktas. Tai ir skaiciuoju ne pagal pradine kaina, o pagal nupirkta. Pas mane viskas tik su nuolaidom pirkta, kitaip nei puses dovanos nesurinkciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLBė: 13 gruodžio 2012 - 17:10
QUOTE(eLBė @ 2012 12 13, 17:10)
Ui, abiems net  unsure.gif
Tada as antradieni irgi vyrui uzvesiu. Adresa zinau  bigsmile.gif Tik ka sakyti? xxxsaulytes vyrui?  blush2.gif  biggrin.gif

ačiū 4u.gif

užneši ir priims, net sakyti nieko nereikės, viską žino ir dirba snieguolėmis gruodį merginos lotuliukas.gif
Atsakyti
gal zinote koki mazyli ar mazyle Klp, kuris apsidziaugtu maiseliu minkstu zaislu?

(kartais atrodo, kad siais laikais tokiu vaiku su ziburiu tektu ieskoti , visi nori tik mobiliaku ir kompiuteriuku:ax: )

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 13, 17:13)
ačiū 4u.gif

užneši ir priims, net sakyti nieko nereikės, viską žino ir dirba snieguolėmis gruodį merginos  lotuliukas.gif

Ok, bus padaryta.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 12 12, 21:54)
o Kristupo? ateisi įšią šventę?
P.S. Žiogas manau atsnineš į šventę - patikslinsiu dar
iš mažu-le - paimsiu iki kitos sav. pradžios, nes tik tada ir nuvešiu visas dovanas Romai

Kristupo dovana ir atsinesiu i globos namus, noriu Ryto sventeje dalyvauti, prisidesiu prie Ryto vaisiu pinigais 30lt. Taip pat i Ryto svente atsinesiu vienas kojines suaugusiam ligoniukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 12 13, 13:20)

Žaliai žymėsime  gautas dovanėles !
Rowena, 'crocsai' nupirkti  pioneer.gif vakare kai grįš sūnus įmesiu foto ax.gif

Dekui uz pagalba igyvendinant vaikinuko svajone 4u.gif

Taip pat savo ruožtu labai dėkoju Akropolio "Croc" parduotuvei . Kai sužinojo kam perkama ši dovana padarė nuolaidą AČIŪ JIEMS ŠIRDINGAI UŽ TAI  4u.gif  4u.gif

kaip miela bigsmile.gif
Atsakyti