labas merginos,
nusiziurejau burberry striuke, bet siuo metu niekas joms netaiko nuolaidos. kada galima ju tiketis ir aplamai ar buna ju su nuolaidomis
QUOTE(zzaneta @ 2012 11 22, 15:55)
As dazniausiai imu toki koki nesioja LT visu rubu. Apie koki eina kalba, galeciau pamatuot megztuka ar bliuskyte
gal galite pamatuoti koki megztuka vyriska L arba XL dydi koki turite? nezinau kuri imti
buvau stipri, labai stipri pries gymboree laikytis paluzau
QUOTE(rumpumpele @ 2012 11 22, 15:35)
aš emiau su rezervu L
QUOTE(Tiffany @ 2012 11 22, 16:02)
man dar nenupirko irgi laukiu
ir aš laukiu , junkites prie gymborre
QUOTE(anabog @ 2012 11 22, 15:21)
labas merginos,
nusiziurejau burberry striuke, bet siuo metu niekas joms netaiko nuolaidos. kada galima ju tiketis ir aplamai ar buna ju su nuolaidomis
ziurint, koki modeliuka nuziurejote, bet siaip tai ju ismeta Modnique isparduotuveje su nuolaidom
o kokios spalvos megztukas V kaklu graziau prie siu marskinuku?
marskiniai
marskiniai
QUOTE(sollo @ 2012 11 22, 15:27)
padekite prasau, ar Gymboree mergytem striukes normalaus ilgio, girdejau kad trumpintos, ar tiesa?
QUOTE(Linute:) @ 2012 11 22, 16:21)
gal galite pamatuoti koki megztuka vyriska L arba XL dydi koki turite? nezinau kuri imti
Turime ir M ir L.
Tuoj L ismatuosiu
QUOTE(stuleju @ 2012 11 22, 16:25)
buvau stipri, labai stipri pries gymboree laikytis paluzau
Ne Jus viena
QUOTE(anabog @ 2012 11 22, 15:21)
labas merginos,
Neseniai bloomingdales buvo galima su 20+10 nusipirkti