Loren, gal dezutes bus siandiena?
Old navy šiandien 30 proc nuolaida
sveiki ar gymbore galima siusti ar turite koduka papildoma aciu
Nerodo į krepšiuką sudėjus Ir sale taikoma?
QUOTE(krystiana @ 2012 11 21, 17:48)
Mergaitės,gal pamenat parduotuvę,kur pirkom kažkada TNF striukes ,dar lyg Emu batukus,pavadinimas baigiasi ....goods
Ir dar kažkokia yra lygtai ray ,lygtai rai,kur yra irgi striukių,batukų žieminių,priminkit ,plyyyzz
Ir dar kažkokia yra lygtai ray ,lygtai rai,kur yra irgi striukių,batukų žieminių,priminkit ,plyyyzz
gal departmentofgoods?
QUOTE(tebelaukiu @ 2012 11 21, 19:08)
atsiprasom, bet tikrai nespesim uzsakyti per artimiausias kelias dienas, kol kas nerenakame uzsakymu is sitos parduotuves.
QUOTE(braskee84 @ 2012 11 22, 00:43)
Mergaites, ar turite 6PM koki koduka papildoma, vakar nespejau atsiusti kol turejot 15 proc
turim viena paskutini 10% koduka
QUOTE(jjurgina @ 2012 11 22, 01:22)
sveiki ar gymbore galima siusti ar turite koduka papildoma aciu
kazkiek galesim nupirkti, turim koduka
rudaplauke,jei neimanmarcus atsius koda tai sauk
QUOTE(pupen @ 2012 11 22, 09:28)
Loren, gal dezutes bus siandiena?
Ne laukiam toliau
Atejau padekot mergatems uz Sorel batukus Pirma karta pirkau sau vaikiskus batus
Tai su 24,5 cm peda, visada perkamu US8 dydziu emiau Youth 6 Tai per pirsta dar vietos liko Matyt isaugimui paskaiciuota Bet su storesne kojine bus gerai Youth 5.5 bijociau, kad nebutu pernelyg apspausta
Zodz aciuuuuuuuuu
Tai su 24,5 cm peda, visada perkamu US8 dydziu emiau Youth 6 Tai per pirsta dar vietos liko Matyt isaugimui paskaiciuota Bet su storesne kojine bus gerai Youth 5.5 bijociau, kad nebutu pernelyg apspausta
Zodz aciuuuuuuuuu
QUOTE(saulushka @ 2012 11 22, 01:00)
Merginos patarkit,
kazkada pirkau dinsus is AX ir puikiai tiko 2 dydis, o stai si karta uzsisakiau naujus ir man jie per siauri per klubus.
pagal ju size chart'a nieks man neatitinka.
mano klubai 94 cm, liemuo 76cm tureciau rinktis 4 ar net 6 dydi, kaip manote? aciu
Stai siuos fainuolius noriu imti:
http://www.armaniexc...jean.do?sortby=
kazkada pirkau dinsus is AX ir puikiai tiko 2 dydis, o stai si karta uzsisakiau naujus ir man jie per siauri per klubus.
pagal ju size chart'a nieks man neatitinka.
mano klubai 94 cm, liemuo 76cm tureciau rinktis 4 ar net 6 dydi, kaip manote? aciu
Stai siuos fainuolius noriu imti:
http://www.armaniexc...jean.do?sortby=
as su tiek cm 4 dydi perku
Mergaitės kas turite VC pūkinius paltukus, ar neturit problemų su užtrauktuku, aš kartais kol įtaikau teisingai užtraukti 5 min užtrunka