As vietoj cipsu dedu marinuotus agurkelius. Man labai jie pagerina sios misraines skoni. Tik agurkus reikia sukaisioti pries pat patiekiant, nes po to jie suglemba.
QUOTE(laurindre @ 2013 02 13, 12:14)
As vietoj cipsu dedu marinuotus agurkelius. Man labai jie pagerina sios misraines skoni. Tik agurkus reikia sukaisioti pries pat patiekiant, nes po to jie suglemba.
As manau taip pat, kad agurkeliu joje tuksta, man sis receptas skaniai visai atrodo http://lengvaiirskan...saulegraza.html, pagal ji taip pat konc. agurkai smulkinti iena.
QUOTE(Melajja @ 2013 02 13, 11:51)
Noreciau paklausi apie sioje temoje daznai matyta graziaje misraine "Saulegraza" http://skanusgyvenim...saulegraza.html
Sakykite, kad ji grazi tas tiesa, o kaip su skoniu, ar ji skani? Gal darote pagal koki savo "paturbinta" recepta, nes man sis tai kazkodel neskaba labai jau skaniai, gal as klystu
Sakykite, kad ji grazi tas tiesa, o kaip su skoniu, ar ji skani? Gal darote pagal koki savo "paturbinta" recepta, nes man sis tai kazkodel neskaba labai jau skaniai, gal as klystu
tai tu mišrainę gali daryti bele kokią, kad ir baltą, manau esmė pati papuošime , pvz aš dariau su kukūruzais, kumpiu , pomidorais ir majonezu
KARŠTA ŠIRDELĖ
Dešrelę perpjauname per puse, bet ne iki galo, tada užlenkiame dešrelę į kitą pusę ir persmeigiam dantų krapštuku, pakepiname aliejuje, įmušame į vidų kiaušinį ir kepame. Prieš patiekiant pagaliuka ištraukti
Dešrelę perpjauname per puse, bet ne iki galo, tada užlenkiame dešrelę į kitą pusę ir persmeigiam dantų krapštuku, pakepiname aliejuje, įmušame į vidų kiaušinį ir kepame. Prieš patiekiant pagaliuka ištraukti
Citrusinė lašiša
500 gramų lašišos filė be odos
Marinatui:
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos apelsino žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos laimo žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos citrinos žievės
1 valg.šaukštas stambios druskos
1/2 arbat.šaukštelis cukraus
Sumaišome visus produktus skirtus marinatui ir gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
Susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę ir dedame šaldytuvą mažiausiai parai.
500 gramų lašišos filė be odos
Marinatui:
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos apelsino žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos laimo žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos citrinos žievės
1 valg.šaukštas stambios druskos
1/2 arbat.šaukštelis cukraus
Sumaišome visus produktus skirtus marinatui ir gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
Susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę ir dedame šaldytuvą mažiausiai parai.
QUOTE(mindaiva @ 2013 02 13, 14:41)
tai tu mišrainę gali daryti bele kokią, kad ir baltą, manau esmė pati papuošime , pvz aš dariau su kukūruzais, kumpiu , pomidorais ir majonezu
mano vyras daro šias salotas su vištiena, grybais, sūriu ir majonezu - laaabai skanu ir gražu
QUOTE(Elena @ 2013 02 11, 15:33)
[color=darkviolet]Farširuoti spalvoti kiaušiniai
Super idėja artėjant Velykoms
Elena jus metu atradimas, visus receptus kuriuos uzmaciau, norisi isbandyti paciai, jie taip "apetitiskai" atrodo, aciu jums uz pasidalintas idejas, siandiena einiu sudyti vistos krutinele, vytinsiu
QUOTE(amirrr @ 2013 02 18, 18:37)
Elena jus metu atradimas, visus receptus kuriuos uzmaciau, norisi isbandyti paciai, jie taip "apetitiskai" atrodo, aciu jums uz pasidalintas idejas, siandiena einiu sudyti vistos krutinele, vytinsiu
Palaukit
Malonu dėl atradimo Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...
QUOTE(Elena @ 2013 02 18, 20:55)
Palaukit
Malonu dėl atradimo Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...
Mano jauciu bus visai suri , nes as dar supainiojus vietoj 12 val. palaikiau tam tirpale 24 val
QUOTE(ruta19 @ 2013 02 19, 08:32)
Mano jauciu bus visai suri , nes as dar supainiojus vietoj 12 val. palaikiau tam tirpale 24 val
Mano buvo sūroka..bet su sviestu ant baltos duonos visai nieko
QUOTE(Elena @ 2013 02 18, 21:55)
Palaukit
Malonu dėl atradimo Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...
as jau irgi vytinau, super gavosi, bet teisingai, kad suri. Kita karta desiu zymiai maziau druskos Bet siaip skonis superinis