Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai tik su nuotraukomis

As vietoj cipsu dedu marinuotus agurkelius. Man labai jie pagerina sios misraines skoni. Tik agurkus reikia sukaisioti pries pat patiekiant, nes po to jie suglemba.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 02 13, 12:14)
As vietoj cipsu dedu marinuotus agurkelius. Man labai jie pagerina sios misraines skoni. Tik agurkus reikia sukaisioti pries pat patiekiant, nes po to jie suglemba.

As manau taip pat, kad agurkeliu joje tuksta, man sis receptas skaniai visai atrodo http://lengvaiirskan...saulegraza.html, pagal ji taip pat konc. agurkai smulkinti iena.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 02 13, 11:51)
Noreciau paklausi apie  sioje temoje daznai matyta graziaje misraine "Saulegraza" http://skanusgyvenim...saulegraza.html
Sakykite, kad ji grazi tas tiesa, o kaip su skoniu, ar ji skani? Gal darote pagal koki savo "paturbinta" recepta, nes man sis tai kazkodel neskaba labai jau skaniai, gal as klystu  g.gif

tai tu mišrainę gali daryti bele kokią, kad ir baltą, manau esmė pati papuošime smile.gif, pvz aš dariau su kukūruzais, kumpiu , pomidorais ir majonezu
user posted image
Atsakyti
KARŠTA ŠIRDELĖ

user posted image

Dešrelę perpjauname per puse, bet ne iki galo, tada užlenkiame dešrelę į kitą pusę ir persmeigiam dantų krapštuku, pakepiname aliejuje, įmušame į vidų kiaušinį ir kepame. Prieš patiekiant pagaliuka ištraukti smile.gif

Atsakyti
Citrusinė lašiša

500 gramų lašišos filė be odos

Marinatui:
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos apelsino žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos laimo žievės
1/2 arbat.šaukštelio smulkiai sutarkuotos citrinos žievės
1 valg.šaukštas stambios druskos
1/2 arbat.šaukštelis cukraus

Sumaišome visus produktus skirtus marinatui ir gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
Susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę ir dedame šaldytuvą mažiausiai parai.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2013 02 13, 14:41)
tai tu mišrainę gali daryti bele kokią, kad ir baltą, manau esmė pati papuošime smile.gif, pvz aš dariau su kukūruzais, kumpiu , pomidorais ir majonezu
user posted image

mano vyras daro šias salotas su vištiena, grybais, sūriu ir majonezu - laaabai skanu ir gražu
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2013 02 11, 15:33)
[color=darkviolet]Farširuoti spalvoti  kiaušiniai

Super idėja artėjant Velykoms thumbup.gif
Atsakyti
Elena jus metu atradimas, visus receptus kuriuos uzmaciau, norisi isbandyti paciai, jie taip "apetitiskai" atrodo, aciu jums uz pasidalintas idejas, siandiena einiu sudyti vistos krutinele, vytinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 02 18, 18:37)
Elena jus metu atradimas, visus receptus kuriuos uzmaciau, norisi isbandyti paciai, jie taip "apetitiskai" atrodo, aciu jums uz pasidalintas idejas, siandiena einiu sudyti vistos krutinele, vytinsiu smile.gif

Palaukit
lotuliukas.gif

Malonu dėl atradimo wub.gif Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 18 vasario 2013 - 20:56
QUOTE(Elena @ 2013 02 18, 20:55)

Palaukit
  lotuliukas.gif

Malonu dėl atradimo  wub.gif Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...

Mano jauciu bus visai suri , nes as dar supainiojus vietoj 12 val. palaikiau tam tirpale 24 val blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2013 02 19, 08:32)
Mano jauciu bus visai suri , nes as dar supainiojus vietoj 12 val. palaikiau tam tirpale 24 val  blush2.gif

Mano buvo sūroka..bet su sviestu ant baltos duonos visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2013 02 18, 21:55)

Palaukit
  lotuliukas.gif

Malonu dėl atradimo  wub.gif Bet pamažinkit druskos vištienoje...gaunasi sūroka...Jau nepamenu lyg tai 200 gr. tai paskutinį kartą aš dėjau 120 kažkur...na galima 150...

as jau irgi vytinau, super gavosi, bet teisingai, kad suri. Kita karta desiu zymiai maziau druskos 4u.gif Bet siaip skonis superinis thumbup.gif
Atsakyti